22257
  • DJ Skyline
    na uraim...én elmentem a tollasbálba!!! nagyon szar volt ahét!!!
    cakát mindenkinek!!!
  • DJ Skyline
    Én mindíg ehhez folyamodok..a kedvenc pályám hardon,maximum forgalomban a Highway1-es...a legtöbb style pontom ott volt 14400... :DD
  • RelakSfromhome
    :D:D:D:D:D
  • RelakSfromhome
    De én is csalok ám!! :D:D:D

Múltkor úgy nyertem meg nagy nehezen egy drag-ot, hogy mikor láttam, hogy mögöttem előzni akarnak, akkor egyszerűen eléje rántottam a verdát :D:D:D
    Sajna forgalmas drag esetén nem kivitelezhető, mert garantáltan akkor fog valami jönni szemből :(
  • DJ Skyline
    De azért köszönöm tisztelt kolléga hogy tudományosabban vezetett rá minket a való,szomorú igazságra...
    igaz a kezdeményezés engem illet,de a tisztelz kolléga tudományosabban fejtette ki a tényeket!!!
  • DJ Skyline
    Röviden és tömören igazam volt....CSAL A játék mint a geci!!!!!!!!!!!!!......... :DDDD
  • RelakSfromhome
    Jegyzőkönyv
    Készítette: © -=RelakS=- ..::SzmájliszakértŐ::.. ™®
    Dátum: 2004. január 09.
    DJ Skyline #11422-es hozzászólása alapján lefolytattam a fordulatszámmérő elemzését, és a következőre jutottam:

A kép balfelső negyedén easy, jobbfelsőn medium, jobbalsón bedig a hard fokozatban a perfect különbség látható induláskor (jobb alsón a legjobb dragom 2-es feljesztésekkel :D)
    A következő képen összehasonlítottam a legalacsonyabb, és a leg magasabb fordulatokat a három fokozaton:

Jól látható, hogy míg a legmagasabb perfect fokozat gyakorlatilag ugyan ott helyezkedik el, a legalacsonyabb a nehézségi fokozat emelésével emelkedik.

S.K.
  • DJ Skyline
    oh...na lássuk
  • RelakSfromhome
    drag fordulat/perc
  • DJ Skyline
    már mint mihez, és milyen fotók?
  • RelakSfromhome
    Montázsokat :D:D:D
  • RelakSfromhome
    elkészültek a fotók, most csinálom a montázst :D
  • karikusz
    Szega!

Kitaláltam egy nem gyenge weblaptervet az nfs underhez..ha meglátjátok BE...SZAR...TOK....max 1 hét...(mert még nem elég a flash tudásom hozzá...

Muszály vagyok változtatni mert már annyi menüpont van hogy nem fér el a menüben (szépen)...
  • DJ Skyline
    ok!
  • RelakSfromhome
    majd +nézem, most videjózok
  • DJ Skyline
    De szerinted igaz vagy nem...mert ez csak az én feltételezésem,hogy fokozathoz van beállítva a dolog!!!?? :DDD
  • RelakSfromhome
    parasztság!
    Bőven elég lenne, hogy a társak szarabbul gyorsulnak
  • DJ Skyline
    #11422 : mit szóltok hozzá??? :DDDDDDDDDDDD
  • DJ Skyline
    :D...majd belejössz a dologba!!!!!!!!!!4
  • martonis
    Jó, én még csak 4-5 napja nyomom... ;o)
  • DJ Skyline
    ja végig vittem már vagy 1 hónapja!!!!
  • martonis
    Na mindegy, amúgy ti már végigvittétek? A Tournament-eket mindig Hard-ban csinálom, azok a kedvenceim...
  • RelakSfromhome
    O_O
  • robotnyk
    így van, kérdésben a válasz.
  • RelakSfromhome
    CROWD <OFF> --> CROWD <ON>
  • DJ Skyline
  • martonis
    OK-OK, értem már, nekem az a menüpont le van tiltva, nem tudom bekapcsolni... Na ez miért van szerinted?? gyenge a kártyám hozzá?
  • RelakSfromhome
    Kapcsold be a grafnál a tömeget (az út tükröződése feletti menüpont on-ra)
  • DJ Skyline
    egy piil,és megmondom!!!
  • DJ Skyline
    szvsz nekem is beszokott akadni pedig ilyen gépem van!!
    Intel Pentium4 2.4Ghz|Gigabyte P4 Titan865G|512 MB DDR|GF4 Ti 4200 8x|
    jó igaz hogy mellette netezek,meg zenét hallgatok media playeren,meg mellette fut kb.5-8 alapvető program...de nekem is a másodperc tört részére szokott beakadni!!
  • martonis
    Hé, még valami, most, hogy nézegetem itt a képeket... Nekem mi a fenéért nincsennek nők a rajtrácsnál???? :o)
  • martonis
    Csá mindenki! Lenne egy kis gondom az NFSU-val... Időnként - amennyire meg tudtam figyelni, a pálya egyes részeinek betöltésénél - megakad egy pillanatra (a másodperc törtrészére). Ez nem olyan életveszélyesen idegesítő, de azért jó lenne kiküszöbölni. 512 Mbyte DDR RAM-om van GeForce4 MX440 SE kártyával. Feltettem a legújabb NVIDIA drivert, de azzal is csinálja, sőt, még jobban, mint a korábbi (mondjuk 31.akárhanyassal). Tegnap felpakoltam az 1.3-as patch-et is, aminek a doksijában az volt írva, hogy kiküszöböl valamiféle "micropause"-kat, amiket a kevés fizikai memória okozza. Egyből megörültem, bár azt nem értettem, hogy 512 Mbyte miért kevés, de miután kipróbáltam az immár 1.3-as verziójú NFS Underground-ot, szomorúan tapasztaltam, hogy még mindig szar. Van bárkinek bármilyen ötlete, mi lehet a probléma? Vagy várjak az 1.4-es patch-re, ami esetleg már tényleg orvosolja a "micropause"-problémát??
  • DJ Skyline
    faszom de geci a játék....a nehézségi fokozatokhoz (easy,meduim,h) vannak beoszva dragban a perfect shiftek szvsz!
    (Toyota Suprával volt a drag,minden performance tuninggal)

tessék megnézni itt ízi fokozaton 6500-as ford.számon kezdődik a perfekt shift

de hardon 6500 környékén még kék sem a mutató!!
  • DJ Skyline
    mivan oda kinn ilyen jól megy az amcsiknak??? :DDDDDDDDDDd
  • CSOCSO
    azert annyire nem durva de azert kiraly a felni meg a szarny..
    kep
  • CSOCSO
    oksi. pill
  • DJ Skyline
    az integrát tedd be!!!!!
  • CSOCSO
    tegyek meg be kepeket?? van itt meg ket uj eclipse.. egy regi eclipse... van fnf styl os integra.. es meg sorolhatnam.. vazz.. mar csak a supram hianyzik.. de nembaj.. ha olyan fog itten allni az az enyem lesz:)))))))
  • DJ Skyline
    nincs mit!
  • nutiform
    KÖszi a választ!