22257
-
#11496 de ez velem zsiróban 3x-4x történt meg!!! -
#11495 ez tegnap velem is előfordult. Pedig csak haverokkal nyomtuk és bizton állítom,hogy egyikse csalt -
#11494 de nem ment senki mögött a csávó...néztem is!!!...mondom a pálya feléig toltam és aztán elment majdnem 2x olyan gyorsan!!!!!!!!!!!!! -
#11493 szélárnyék, nitro, sztem lehet ennyit menni.. -
#11492 mert perfekt shiftel indultam,nitróztam is közbe,és annak ellenére 2x gyorsabban indult el!!! -
#11491 -
#11490 de te suprával mentél, miért lenne csíter? -
#11489 ez nem cheat! siman meg lehet csinalni ilyen valtasokkal -
#11488 -
#11487 ez tuti csítelt:
nekem 6 perfekt shitel nem sikerült leelőzni!
pedig én vezettem a pálya feléig!!!aztán nem tom mit csinált az a gecc de úgy elment mint az állat...pedig nem is volt mögöttem szélárnyékban!
-
#11486 Ja,....kicsit ront az aerodinamikán de nem baj!!! :DDD -
#11485 elvileg mindent meg kapsz, amit még nem, azt online drifteléssel sec perc megszerzed. ezek főként vinylek lesznek, semmi komoly -
TwiceR #11484 cao! jo reggelt! kene egy kis help! mégpedig:
végig vitem mind a 113palyat (5perce), es azt szeretnem tudni hogy, hogy lehet uj cuccokat szerezni a jatekban??!!
-
#11483 -
#11482 De laza! Gyarilag beepitett csaj van az autodban?! -
#11481 NO COMMENT!!!
-
#11480 na mgnéztem...nincs semmi jó!
az autó neve benn van...de ha egy olya kocsiról mész át ami benn van egy olyanra ami nincs benn azt nem hozza be,hanem nincs ott semmi...és ha versenyt indítasz akkor meg lefagy!!! :DDD -
#11479 megnézem!
most minek legyen benn olyan autó amivel nem is játszom!!! :D -
#11478 nem t'om maj' mindenképp ird be. :) -
#11477 szerintetek mitörténik akkor ha kitörlök 1-2 autót a cars mappából??? -
#11476 hu azok a felnik gusztustalanok, de nagyon 'menonek' szamitanak itt amcsiban. Mar ronda formaja es a fenyes krom is gusztustalan, de az hogy egy kulso 'reteg' meg forogjon is... forog a kerek magatol is... :) -
#11475 a forgós felnik azok nagyon vadállatok!!!! itthon nincs is olyan!!!! :( -
Sonic13 #11474 CSocso fiam Te hol vagy, hogy ilyen kocsikat látsz? -
#11473 A 86-os verseny mindíg megszopat, négykörös milyen autóval érdemes menni? amúgy biztos átvinném pár 10 perc alatt :D de milyennel mentetek? -
#11472 hat hallodd vazz... ma lattam egy diablot.. ott allt egy szolid hazacska elott..azt hittem bepisilek.. es lattam ket olyan terepjarot aminek 3 ezer dolcsis kereke van ( annyi mint a stratusunk vazz) es a lenyege hogy a felni akkor is forog ha te allsz az autoval..eszmeletlen zsirul nez ki! majd probalok csinalni vmikor egy videot rola -
#11471 ház ez az volt. 3 vagy 4 versenyt csináltam meg izibe, az 1ik az a 103-as volt. a többit viszont csak hardon nyomtam. -
BBking #11470 Igen 7 körös,beszarás volt. -
#11469 103-as a 6, vagy 7 körös, nem? -
BBking #11468 Én csak 95-es és a 103-al bajlódtam.A 103-nál volt először hogy lecseréltem az autómat,addig a saját fejlesztésű mazdával mentem.Egyébként a 103-as nagyon geci,mivel csak úgy lehet nyerni,ha jópárszor kilököd a másikat.(szerintem) -
#11467 -
#11466 főleg akkor, amikor TE rontod el, nem pedig a gép szivat... -
#11465 hát igen, onnantól felfelé már idegtépő némelyik pálya -
#11464 A 72. pályát most untam meg... Volt már olyan helyzet, hogy a többieket gyakorlatilag nem lehetett látni a képernyőn, úgy lemaradtak, erre nem felkenem egy falra a verdát??? GRRRR!!!! -
#11463 Vááóóóó micsodi elemzés!! tapsi tapsi -
#11462 igen, van külömbség a perfekt tartományban a nehézségi szintek között. de nemcsak quick race modban hanem online is, ezt már megfigyeltem. még azt nem tudom h az ellenfélől függ-e vagy az offline beállításoktól :) -
#11461 Na jóvan most má mérges vok ímélt azé küldjetek! -
#11460 Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#11459 segítsééég!! -
#11458 Piszkos Csalók!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDD -
#11457 Sziasztok!!
Itt vok ujra és még mindig nem tudok játszani a játékkal!!!!!!!! De má van crackem hozzá és meg is csináltam beletettem a játékba.
De az történik hogy mikor rá kattintok az ikonjára a játéknak akkor egy ideig gondolkodik de aztán nem megy tovább! Aki tud mondjon már valamit mert má egy napja itt a játék de nem tok játszani! Úgyhogy aki tud segítsen lécci!!!