Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oksa értem én, csak kicsit fura.. 😊 de nem tudja valaki hogy miért van az hogy hiába nyerek nem kapok style pontot régen csak ugy pergett amikor nyertem a drifteket most meg meg se mozdul a csík.. :\ patchelni kéne?
szevasztok...
Mostanában ojan ritka a magyar ember a nfs onlinen, mint a fehér holló😞
Mi van emberek? eddig tartott?😞
Mindenféle fricc árjákkal kell nyomni, akik meg kiutálnak mer az ember lenyomogatja õket.......Magyarok, férfiak és assnyonyok, nyomjátok az nfs onlinééééééét
Mostanában ojan ritka a magyar ember a nfs onlinen, mint a fehér holló😞
Mi van emberek? eddig tartott?😞
Mindenféle fricc árjákkal kell nyomni, akik meg kiutálnak mer az ember lenyomogatja õket.......Magyarok, férfiak és assnyonyok, nyomjátok az nfs onlinééééééét

intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom
Igazából tudod kicsi aprót nem érdekel, hogy neked vagy másnak mi a véleménye😊
Fõleg a hardverben mozgok, oda meg kell.
Fõleg a hardverben mozgok, oda meg kell.
Õõõ.. Ez érdekes.. Rákattintottam arra a patch feliratra akkor elkezdet villogni utána rákattintottam mégegyszer abba hagyta villogást még 1x katt és kiirta a gomb hogy patch installed.. Ezt el is kéne hinnem? 😊
KIJÖTT A JÁTÉKHOZ A 2. PATCH!!! elvileg innen lehet letölteni, bár nekem nem jön le
Hát ez már kezd idegesíteni. Minden topicban van egy emberke, aki nem tudja elviselni, hogy valaki kiírja a konfigját. 
Miért zavar az téged? Nem villogni akarnak vele (a legtöbbje legalábbis), hanem ha segítséget kérnek, akkor ne kelljen mindig beírni mindent a géprõl. Na tessék, segítettem neked rájönni. Jössz eggyel.

Miért zavar az téged? Nem villogni akarnak vele (a legtöbbje legalábbis), hanem ha segítséget kérnek, akkor ne kelljen mindig beírni mindent a géprõl. Na tessék, segítettem neked rájönni. Jössz eggyel.
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
nekem inkább az ugrott be, hogy így látod, hogy neki milyen gépe van és hogy nyilatkozik a játékok sebességérõl. Így tudsz viszonyítani, de lehet igazad van. Én éppen most akartam átírni a konfigra de akkor inkább nem teszem. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bármennyire is rosszindulatúnak tûnök, de nem tudok rájönni hogy egy aláírás helyére miért kell kiírni azt hogy milyen gépe van az embernek?
Ez most jó? Vagy jó géped van és erre vered magad?
Nem értem.
Lehet,csak nekem tûnik furcsának.
Ez most jó? Vagy jó géped van és erre vered magad?
Nem értem.
Lehet,csak nekem tûnik furcsának.
Hali mindenkinek!
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne kiszedni a játékban szereplõ zenéket mp3-ba?
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne kiszedni a játékban szereplõ zenéket mp3-ba?
http://android-forum.hu/
😊
Detto, meg is van a pálya, csak nem álltam neki újabbnak 😉
Mazohista vagyok és újrakezdtem az Underground módot! 

Ati!
nézd meg az én oldalamat..Need for Speed underground / Saját képek...ott vannak az én kocsiaim,...
ohh.te 12 évesen megettetd már a tenyered javát???akkor én mit mondjak 17 évesen??...nekem már nincs is kenyerem...
az a kocsi tudod, mikor Mitsubishi, Skyline. A mitsubishi-nek le van kerekítve a hátulja, én csak tudom, hisz megettem már a tenyerem javát...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
már boccs hogy belinkeltem ide egy kocsi tudom hogy nem szabad...ki is lehet majd törölni...csak tisztázandó dolog akadt...még1x bocs...
nemnem, drága DJ Skyline, de én BIZTOS, hogy nem Mitsubishit vettem. És az is tuti, hogy az a kocsi HONDA S2000
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
ááááá....igaz nem zenei topic de akkor is olyan õs király isten császár 1994-es számot találtam hogy az kész..
Scooter - Friends

Scooter - Friends

én ilyenkor már nem bírom félretenni a cuccot....én addig baszom amíg elnem élvez...magyarul addig tolom az adott pályán amíg kész nem van...lehet az tõlem 2óra..nem baj...hehehe...ilyet szólt az egyik oszt.társam hogy bevett 1 nyugtatót amikor abbahagyta a játékot
Én 89-nél vagyok, de az utóbbi pár pálya kicsit kikészített idegileg, úgyhogy félretettem a progit egy idõre😊
az a zöld???neharagudj nem kioktatás de az nem Honda S2000...hanem egy Mitsubishi Eclipse...vagy Eclips a faszom se tudja már bocsánat.....
nézzétek meg az oldalamon a Car Pics / 😞 rovatot...nem mondok semmit...mindenki sírni fog ha meglátja a képeket...
Nekem Honda S2000-em van, és ott van a Garage-be, ha kiváncsi vagy rá:-)
ja-ja nagggyon kemény menet volt az...amikor megcsináltam majdnem sírtam hogy sikerült...voltak pillanatok amikor majdnem 1-2 szobai berendezés bánta a játékot...
ja a honda civic télleg az egyik legjobb autó....saját tapasztalat szerint a legjobb autók:
Drag: Nissan 240zx asszem...na meg a Honda S2000 is jó benne....kb. 370-el mentem vele dragen...
Drift: Honda S2000..Drift track 6-on kb. 273000-es pontot csináltam vele 4 körön...
Sprint,Circuit,Knockout: Honda Civic...
Drag: Nissan 240zx asszem...na meg a Honda S2000 is jó benne....kb. 370-el mentem vele dragen...
Drift: Honda S2000..Drift track 6-on kb. 273000-es pontot csináltam vele 4 körön...
Sprint,Circuit,Knockout: Honda Civic...
10???
én örülök, ha ezt a pályát tizedjére megcsinálom...
de ez már nem fog beteljesülni:-)
én örülök, ha ezt a pályát tizedjére megcsinálom...
de ez már nem fog beteljesülni:-)
ja, és ezt egy Honda Civic-cel, amivel az irányítás gyerekjáték, Skyline-nal, csak szenvedés az egész, úgy csúszkál össze-vissza, viszont az jobban néz ki, de nem jobb semmivel (legalálbbis a játékban 😊)
pedig nem egy nagy szám... a 86-os a leggázabb, de az utána jövõk elég lájtosak sztem, hardon lett nálam megcsinálva majdnem mind1ik, talán 1-et vagy 2-t nyomtam le izibe, uccsó versenyt is harmadik próbálkozás után nyomtam le hárdon
ha...lesz még rosszabb is...nem kell izgulni....nemsokára jön 1 hét körös amin vért fogtok izzadni ugyanúgy mint én---én nekem easyn kb. tizedszerre sikerült megcsinálnom....
nem, ez csak 4 körös, ha erre gondolsz...