Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
LOL...tok angolul...csak nem hinném hogy 2 ember érveit figyelembe venné a készítõ csapat!😛

Dzsega
ha tudsz angolul akkor írjunk egyet hátha a creditsben benne lesz . Dj Skyline & Dzsega Kérésére kerültek bele a következõk: ...
lol lenne.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

zaki
23X vitted végig a gamet?

Dzsega
én egyszer meg 100% nyeréssel hardon úgy kb 70% ig jutottam ott már nagyon meguntam.

DJ Skyline
1x elég volt nekem!

bodesz
ti hányszor játszottátok végig az NFSU-t? mert én ma 23.szorra Hard fokozaton végig meg volt 1 only easy meg egy only medium is

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

DJ Skyline
kéne írni levelet az EAnak hogy:
figyelj bazz...ez meg ez kell...ok!?😛PP

Dzsega
sajna de azé remélem a többi kárpótolni fog minket. azé ebben biztos vagyok hogy jó lesz mert mindegyik rész jó volt csak nem mindegyik volt annyira jó, mivel többet várunk már el tõlük.

Dzsega
egy sb live hangkártyám van és nem hallottam semmi különbséget. mondhatod hogy van köztük különbség csak én nem hallom de ha már megcsinálják akkor legyen feltûnöbb. pl egy alap verdának ne legyen mély frankó hangja hanem legyen egy semmitmondó hangja olyan "tipikus lagymatag" autó hangja legyen.

DJ Skyline
jah...ezt én is láttam...mondtam a tuningról leis mondhatunk!😊

Dzsega
jah.
egyébként a tuning megint nem lesz a legjobb mert lehet látni a motortuningnál hogy 1-es meg 2-es pack. 😞((( nem kell annyira egyedi tuningolhatóvá tenni mint a street legal red line ban de egy kicsit jobban hisz mindegyik ugyanannyit dob rajta. legalább a darabok márkáját lehetne válogatni és így egyedileg is lehetne tuningolni verdát és nem lenne annyira kiegyensúlyozva a verseny. no meg lehetne fórumon vitatkozi kinek mennyi lovat sikerült kihoznia a verdából.

ScoobyDoo
Pedig, ha tuningoltad a kipufogó rendszert annak változott a hangja elég rendesen. Az már szubjektív, hogy neked ez a változás hogy jön le.

DJ Skyline
reménykedjünk a legjobbakban a hang terén...
az viszont télleg gány volt hogy a Peugeotnak alap olyan hangja van mintha lyukas lenne a kipufogó dobja!😛

Dzsega
mi értelme lesz az audiónak? csak klafa lesz ha kinyitom a csomagtartót vagy jobban fog szólni a zene mikor megyek a versenyek alatt? no meg az 1 bõl hiányzott az is ha tuningoltam nem lett brutkóbb a hangja a verdámnak.

Dzsega
nah mindenkinek.

ScoobyDoo
feniket sehol. festéseket meg lehet találni külföldi lapokon, de a címét nem tudom.

ranGer2
lesz...Nem most természetesen..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

és pl felniket, festéseket meg ilyen dolgokat nem tudod, hol találok?

ranGer2
Mondom hogy X boxra!!!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ScoobyDoo
Ez. by: Karikusz

melyik a legjobb underground honlap, ahol lehet hozzá letölteni cuccokat?

cement
ez biztos hogy az egy, csak valamilyen konzolra, laccik...

respect to the man in the ice cream van

lokista12
én se

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
máris?nem hinném!

ranGer2
NFSU2 X boxra...

DJ Skyline
ez PS verzió!ez ugyanúgy az NFS U1 csak konzolos verzióra...

DJ Skyline
az már sehol sincsen vagy 2 hónapja!

RelakSfromhome
Pontosabban Üzleti utca vagy mi (Market Street)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Jah, asszem az Üzleti negyed nevû pályán volt egy tökuganilyen levágás, mikor a kínai negyed lampionos részébe értünk

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ranGer2
#20968 talán azért mert ez is NFSU csak 2...

lokista12
A rövidités miatt.

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

RelakSfromhome
Miért emlékeztet a felsõ kép az NFSU1-re? 😛

Smuggler
DJ Skyline! Megvan még az a g-portálos oldalad? Elég sok jó kép volt ott, és kellene pár!! címre már sajnos nem emléxem. ha egyáltalán még megvan

ranGer2

Buba007

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

Buba007
http://iaro.srv.hu/kep/bounce.gif

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

ranGer2

NFSU 2?

DJ Skyline
beléd is!
megyek én is...hallgatom a Rádió DJ(92.9) ahogy Spigi mixel!😊)
all!

Dzsega
ja. nah megyek alszok.
hogy idézzek egy másik témából:
"...megyek de elõször egy jót... hogy emlékezzek erre a napra. jó éjt."

DJ Skyline
arról már nem tehetek hogy milyen gyökereknek ad az oktató jogsit...

Dzsega
ja meg elipszilonnal.

Dzsega
ja mert tököl a sorban nem idexel vagy ha igen akkor a másik irányba fordul stb...

DJ Skyline
nem...
én nem leszek olyan hogy kapok egy talicskát és akkor kivonulok hogy én vagyok a jeee!😛P
majd ha már tudok normálisan vezetni...

RelakSfromhome
veszéJes? 😄

Dzsega
az elején vagy inkább veszéjes!!!!

DJ Skyline
nyáron remlem megyek vezetni!😛PPP
neeeem...az elején még nem leszek állat!😛PPP
de majd aztán ha tapasztaltabb leszek!

Dzsega
akkor lehet mostantól jogsid!
mégegy õrült jöhet az utakra.

DJ Skyline