Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nézz meg a lapomon a csíteket...alatta ott van hogy hogyan kell használni!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

De ami nekem kõ annyista..
Utánna kijön valami tálca vagy csak simán írjam?
A plusz kocsit hol veszem észre csak a versenynél?
°³ Start game as usual. Prior to entering each of the following cheat- ³°
°³ codes, go to the main menu, go to the Statistics sub-menu, go back ³°
°³ again (pressing DELETE), and finally enter your desired cheat: Ez magyarul?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

..régebben láttam egy lapot és erre nagyon hasonlított...és láss csodát...szerintetek hasonlít a dizájn??

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Képzavar korrekt 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
....Sok locsolkodót neked!!!
Este lesz dínom-dánom??
Htx
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

lemaradt a link..😊)