Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csum666
Mért akadhat a gám az ati 9700 nem teccik neki vagy a 256 mb rdram pliz fontos lenne nem értem mért akad

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

El lehet viselni azt a popupot, nekem nincs vele bajom.Amúgy valahogy biztos le lehet vakarni...
Sok sikert az oldalhoz!

karikusz
Mondjuk szerintem az .ini-t már megszokták a látogatók, és megnézik, hogy van -e 2-es...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Most már jó...😊)csak az a felbukkanó ablak nem kellene oda..((..inkább lenne alsó banner

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
regeltem de semmi nem jön be ha beírom a címet..((

Dzsega

jóvan na.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DJ Skyline

Dzsega
hali! klafa kis oldal!
jah az alapmûveltség attól még lehetsz sík hülye!

Miért .TK? - Miért nem .TK?

ini.hu? Miért .TK? Az faszább. Ha meg már, foglalt akkor, valami más.
Amúgy nem foglat, szóval ha sietsz, még a tiéd!

www.nfsunderground.tk

Sziasztok! Online játékhoz mindenképpen létre kell hoznom egy új accountot????? Nem lesz gáz belõle, hogy patchelt a program vagy ilyesmik? Ti hogyan oldottátok meg?

Köszi szépen elõre is!!!
karikusz
Jaja...ezt nem tudhatjuk..))

ScoobyDoo
Hát megeshet, hogy akkorát fog bukni a 2, hogy a háromnak már felesleges helyet takarékoskodni. 😊

karikusz
A harmadik résznek is elfér a bannerje.😊)

karikusz

karikusz
Jó reggelt!😊)

DJ Skyline
" Alapmûveltségez hozzátartozik!"--->akkor én mûvelt vagyok!😊))))
vagy mint itthon szokott lenni...találka a parkolóban este 11-kor és milyénk az utca...aztán egyszer csak megjelennének a zsaruk!😊))
vagy lehetne legális is...mint itthon szokott lenni a Hungaroringen---> nah

Dzsega
naná hogy láttam. Alapmûveltségez hozzátartozik! ha nem is verseny de valami piros lámpásos versenyzés a következõig lehetne benne mikor cirkálunk a városban.

DJ Skyline
ja..az indexxel én is jól elvoltam...mindíg indexxxxxeltem elõzésnél...!😛P
lámpa meg totál jó volt...
én még hiányoltam az elsõ részbõl a nappali versenyzéseket...ha láttad(tuti láttad)a halálos,-és halálosabb irambant akkor az is tele volt nappali száguldozással!😊

Dzsega
szerintem akkor is kell bele nagyon hiányoltam ezeket kiv. a porsés mert ott lehetett menni. asszem de lehet hogy csak verseny helyett mászkáltam a városba. de tudom hogy ott volt index meg lámpakacsolás meg refi kapcs és az nagyon king volt.

DJ Skyline
hegyi szakasz...LOL...tiszta WRC,vagy Túr dö Fransz!😛P
szabad "krúzing" meg tiszta Midtown Madness!😊

Dzsega
fölleg a szabad cirkálás meg a hegyi pályaszakasz.

DJ Skyline
jah...
nagyon
várom már irdatlanul!😊)

Dzsega
hali! olvastátok a 2 nek a fórumában az új infókat nagyon tuuuutiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!4

DJ Skyline
nekem a 3-as van fenn ami még karikusz oldalán fenn van!
és abban is csak a sima speed.exe fájlt nyomtam rá...mintha kikrekkelném!😊

RelakS
lehetö, nem írta rendesen 😊

Tényleg, nekem újabban azt csinálta, maikor még használtam, hogy KÉTSZER közölte, hogy ugyan hol a cd? 😄

Lehet, még egyszer fel fogom installni, csak nosztalgiából, aztán minden nfs-t leszedek, mert kell a hely 😞 Amióta DVD-nyi anyagokat kell összevakarnom, nem cd-nyiket, azóta helyszûke van 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ScoobyDoo
Sztem neki nem indul el a szingli sem.

ScoobyDoo
Keress olyan cracket, ami kiüti a 4.0-ás patchet. És akkor simán online game...egyebek...

RelakS
Ha elindul a single player-ben, akkor szvsz fogsz tudni neten is nyomulni, bár nem biztos. A tûzfalat mindenesetre kapcsold le.

Légyszi
Sziasztok! udna valaki segíteni abban, hogyan lehet az NFS Undergroundal a neten játszani? Ha felrakom a 4.0 ás patchet, lesz egy ikon a desktopon...Speed...De azzal kéri a cdt, ami meg bennvan, csak ugye crackelt a játék😊
RelakS
Meg az sg-n, meg a hardwireden, meg a rák tudja hol 😄

karikusz
De gyengén fogalmaztál..😄DD..."egy-két"....egy hete már fent vannak a honlapomon..😄D

RelakSfromhome
És?
Ezeket már láttuk egy-két helyen...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ RX7
ILYEN FUTÁS KÖZBEN

:3

DJ RX7
ILYEN A GARÁZSBAN

:3

karikusz
Szívesen Nagyfiú!

Köszi kisöreg!
Dzsega
én mégegyszer végig akartam vinni úgy hogy 100%os vinner leszek meg nem jáccok máshol csak az underground módban de eluntam az agyam rajta

zaki
én egyzser végigvittem, és csókolom 😊

Dzsega
thx zaki!!!

Dzsega
ennire untad az agyad?

DJ Skyline
gondolom Zaki megcsinálta!

Dzsega