Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Sok sikert az oldalhoz!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
jah az alapmûveltség attól még lehetsz sík hülye!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Amúgy nem foglat, szóval ha sietsz, még a tiéd!
www.nfsunderground.tk
Köszi szépen elõre is!!!
vagy mint itthon szokott lenni...találka a parkolóban este 11-kor és milyénk az utca...aztán egyszer csak megjelennének a zsaruk!😊))
vagy lehetne legális is...mint itthon szokott lenni a Hungaroringen---> nah
lámpa meg totál jó volt...
én még hiányoltam az elsõ részbõl a nappali versenyzéseket...ha láttad(tuti láttad)a halálos,-és halálosabb irambant akkor az is tele volt nappali száguldozással!😊
szabad "krúzing" meg tiszta Midtown Madness!😊
és abban is csak a sima speed.exe fájlt nyomtam rá...mintha kikrekkelném!😊
Tényleg, nekem újabban azt csinálta, maikor még használtam, hogy KÉTSZER közölte, hogy ugyan hol a cd? 😄
Lehet, még egyszer fel fogom installni, csak nosztalgiából, aztán minden nfs-t leszedek, mert kell a hely 😞 Amióta DVD-nyi anyagokat kell összevakarnom, nem cd-nyiket, azóta helyszûke van 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ezeket már láttuk egy-két helyen...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
lecsúsztam én akartam!!!!!!!!!!!!!!!!!4