22257
-
#11536 nincsen már olyan mentésem! -
#11535 persze tudom de csak akkor ha van underground mód...de mivel én már kivittem a gamet,ezé azt már nem tom használni! :( -
#11534 esetleg tudok egy progit amivel betudod állítani a unique dolgokat,de csak akkor ha van olyan mentés ami még underground módos, tehát amit még nem vittél végig
ja és 1.2-es patch kell hozzá,de ez könnyű megoldani, mert gyorsan felteszed addig -
#11533 nekem meg van hozza progim amivel ki lehet cserelni az unique cuccokat!!! -
#11532 ok!!!...megnézem...a mailom ott van lenn,de azé' leírom: [email protected]
előre is köszi!! -
#11531 van mentésem, de abban már elvannak osztva a unique cuccok
ha jó elküldöm -
#11530 a unique cuccokat a 1x, 26. és asszem a 95. pályán kell választani, és ezeket utánna nem tudod megváltoztatni, sőt ha a játékot végigviszed akkor csak abban a kocsiban lesz benne amelyikkel végig vitted a játékot, tehát: válasszál jó unique cuccokat(pl. a gumi és a fék ugye az tök hülyeség választani,legalábbis dragra), aztán a másik fontos,hogy ne vidd végig a játékot!! és akkor bármikor cserélhetsz autót -
#11529 bazd meg és milyen lennék ha lennének junik cuccaim..én lennék az isten, a császár!!!
nincsen valakinek mentése a végefelé vagy hogy lehetne megcsinálni hogy tegyek a suprinyekbe unik cuccokat!!?? -
#11528 hátebben egy darab unique cucc sincs
nem csoda, hogy ha elvernek a neten :D -
#11527 az pont 1 skyline...ahh,...fassszom -
#11526 öööö, hát azzal a kocsival menj amivel ug ben mentél!!! -
#11525 :D -
#11524 ezek a cumók vannak!:
-
#11523 passz -
#11522 csak 1 tipp volt -
#11521 DE vannak unique cuccok is amit az egyik palitól kellett választani azokután a pályák után aholé egyedül mész időre.
Ha bemész a performence-be nyomj P betűt és kiírja mik a unique cuccaid. -
#11520 faszom már 4-es paccs is van??? mit javít az ki nemtod??? -
#11519 megsúgom hogy s2000-el kezdtem!!! :D..azzal már 6/6 megvan mindíg! supraval is minimum 4-megvan!!! -
#11518 4-es PATCH & CRACK -
#11517 gyakorolj elöször s2000-el és mikor mar 6/6okat futsz akkor valts rx7 re! 1ebkent a miata is nagyon ütös kis kocsi csak rá kell állni a válójára. -
#11516 Nem tom...nekem minden kocsiban, Pefrormance tuningban, a 3-as (azaz a legjobb) tuning cuccok vannak!!! -
#11515 pedig a skyline után azzal lehet a legnormálisabban váltani, feltéve persze, hogy unique-os a váltód -
#11514 szarok rá...az Rx-7 -tel nem tudok váltani normálisan!!! A suprával még tudok!!! De azé' jó lett ez a kis szar táblázat szeű izé nem??? :DDD -
#11513 azt már csak úgy mellékesen toltam oda... :DDD -
#11512 Ezt mutathatod, mert ez semmit sem számít ebben a játékban.
Ha ez számítana, akkor a Lancer volna a legjobb autó, de sajnos nem az, hanem az Rx-7 magaslik ki nagyon a mezőnyből,kb. 1mp-vel. :( -
#11511 tudom! -
#11510 handling nem kell a draghez :PPP -
#11509 hát én ma olyat csináltam hogy a gyerek a pálya felénél elkezdett lökdösődni! (dragban)...én is elkezdtem baszmi vissza...és addig geciztem vele amíg mind a ketten neki nem mentünk a falnak!!! (Highway1-en) -
#11508 helyes sorrendben
Ellenem már többször mentek 18.80-akat, meg 19.10 meg ilyenek.
Ez az igazán bosszantó amikor te is mész egy 19.40 körülit és az is kevés.
Nameg ott vannak azok akik nemtom mi aszart csinálnak, de mögöttem vannak jócskán a cél előtt tíz métterre és a végén úgy jön, mint a villámés keresztűl hajt az autódon.
És van olyan aki halad mellettem és elkezdjük egymást lökdösni, én nyerek, az ürge össze-vissza sodródik egyik oldalról a másikra én meg simán elhúzok annyira, hogy már nem is látom, aztán a cél előtt egy autónyival megelőz. :((
Ja, főleg azokat a köcsögöket utálom akik dragban, ahelyett, hogy a gyorsulással foglalkozna a rajt után egyből szándékosan kiakarja lökni a másikat.
Nincs a lögdösődéssel semmi bajom, ha az a pálya közepén, végén van amikor már másképpen nem lehet előzni vagy poziciót tartani, na de az elején azért mégse kellene. -
#11507 -
#11506 ez hogy jött össze?
lol
felcsrélődtek a mondatok időrendben
nem is ebbe a sorrendbe írtam le őket -
#11505 bocsesz, ez hosszú lett -
#11504 ellenem már többször mentek 18.80-akat, meg 19.10 meg ilyenek
ez az igazán bosszantó amikor te is mész egy 19.40 körülit és az is kevés
nameg ott vannak azok akik nemtom mi aszart csinálnak, de mögöttem vannak jócskán a cél előtt tíz métterre és a végén úgy jön, mint a villámés keresztűl hajt az autódon
nincs a lögdösődéssel semmi bajom, ha az a pálya közepén, végén van amikor már másképpen nem lehet előzni vagy poziciót tartani, na de az elején azért mégse kellene
szóval vannak idegesítő dolgok
ja, főleg azokat a köcsögöket utálom akik dragban, ahelyett, hogy a gyorsulással foglalkozna a rajt után egyből szándékosan kiakarja lökni a másikat
na meg van olyan aki halad mellettem és elkezdjük egymást lökdösni, és én nyerek, az ürge össze vissza sodródik egyik oldalról a másikra én meg simán elhúzok annyira, hogy már nem is látom, aztán a cél előtt egy autónyival megelőz -
#11503 Én nem kötekedek -
#11502 igaz mentem már az rx-7-tel 6/6-ot is többször és asszem csak 19.46 volt a legjobb
-
#11501 nem értem miért kötekedtek!!! Ti versenyeztetek ellenük vagy én??? -
#11500 Ja és 5/6 perfect váltásom volt nekem is -
#11499 Akkor más. Mondjuk haverék is RX-7 nyomták -
#11498 rx-7-tel simán meglehet csinálni
nekem volt 4/6 19.32 368.xx km/h-is
-
TwiceR #11497 akkor ha ijen sima singlaplayerben jaccok akkor be tok hozni uj body kiteket?mert a 110. palyan lehetett valasztani 1et a 2kozul... neem?