22257
  • DJ Skyline
    mindíg ugyanazok a faszok jönnek be a gamedba online! :(
  • Panjabi Mc
    Az 1-es CD- van az a mappa amiben az install kod a Deviance vagy mi a rák az na és abban a van egy olyan hogy speed.exe !! Na azt kell bemásolni a játék könyvtárába remélem érthető
  • Panjabi Mc
    mert a www.vipmail.hu nem jön be így nem tudom megnézni ezért örülnék ha a [email protected] -ra küldenél egyet már bocs hogy zavarlak
  • gPROject
    PRINTSCREEN-T :D
  • DJ Skyline
    küldtem bannert mailban!
  • karikusz
    gPROject!

Te mit használsz képlopásra?
  • RelakSfromhome
    Na, én gyorsan le is vettem ezt az új peccset. Nem elég, hogy a mb-t rettenetesen lelassítja, de az út gyakorlatilag hiányzik vele!
  • Panjabi Mc
    Na de most komolyan segíts már volna egy ötletem leszedtem egy patchet az jó vagy akor segíts légysi mi a geci van mert én nem tudm kajak játszok nag jó azt kilép mikor tölti be a csuszkálást
  • DJ Skyline
    jhaj istenem mindíg ugyanazok a problémák!!! :(((
  • Panjabi Mc
    Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni???
  • RelakSfromhome
    Inkább 6! Sztem a dx7-es a radeon 7ezermittudoménmennyi
  • DrGreeNThumb
    nahjó akkor ez ígymarad én innkább elbulizom a kessem nemvagyok annyira szgépbuzi:) amire én használom arra ez tökéletes egy játék miatt nem fogok költekezni
  • gPROject
    semmit szvsz, mert az csak direct-x 7-es vagy még az se
    egy gef2 gts-re cseréld be max pár ezrest kell ráfizetned,de azzal már menni fog(asszem:))
  • DrGreeNThumb
    mármint hogy menjen a game
  • DrGreeNThumb
    aham de ezzel mit tudok csinálni?
  • RelakSfromhome
    termég = termék :D:D:D
  • RelakSfromhome
    A rage kb 98-99 körüli termég, max 2000. Az alaplapod meg valsz 2002-2003 körül készülhetett, ha jó bele a ddr. Vegyél egy olcsóbb rédont, ha meg vagy szorulva, és jó lesz
  • DrGreeNThumb
    nekem akkoriban volt 256 ddr mikor megvettem a kártáyt merthogy komletten vettem a gépet de nemértek hozzá annyira ezért is fordultam hozzátok hátha..
  • RelakSfromhome
    Rage-ben 128Mega??? Kíváncsi lennék rá, akkoriban a gépemben nem volt ennyi mem :P
  • DrGreeNThumb
    de 128 megás ettőlfüggetlenül ha jóltom
  • gPROject
    szerintem is, azért gondoltam, hogy az lehet a baj
  • RelakSfromhome
    Ja, ha jól tudom, ez még a TNT2-es korszak szülöttje, nemde?
  • RelakSfromhome
    Rage 128pro? CSERE!
    Mindenesetre a 128 NEM a benne lévő memóriára utal!
  • DJ Skyline
    semmi baj!
  • gPROject
    bocs, korrábban biztos válaszolni akartam egy hszedre, ezért ment neked
  • DrGreeNThumb
    eccer úgyis belelépek a monitorba :)
  • DrGreeNThumb
    mittomén.. engem csak az érdekel hogy mit lehet csinálni ezzel mermá kissé basz az ideg hogy bármit próbálok baszogatni ezen akkoris ugyanolyan szar
  • DJ Skyline
    ok de mér nekem mondta?! :DD
    szvsz egy GF4 Ti 4200 8x nem olyan gyengus! :D
  • DrGreeNThumb
    úgy jön ide hogy ez a játékhoz tartozó fórum nemde? énmeg a játékkal kapcsolatban tettem fel kérdést
  • DJ Skyline
    nem gyenge a kártyám! :D
  • DJ Skyline
    és ez mosz hogy jön ide?
  • DrGreeNThumb
    igen szerintem sem ez a gáz de nem találok egyszerűen megoldást. ötletek? szeretnék jáccani:)
  • Dires
    Nem hiszem, hogy a regi kartya gond lenne, en 64 Megas GF2-t hasznalok. Igaz sajnos szinte mindent le kell tiltsak, de rendesen fut.
  • DrGreeNThumb
    nemegész 2 éve vettem a gépet.. nemtudom. más haveromnál régebbi kártyákon is fut tökéletesen. 128 megás tutira elégnek kell lennie szerintem
  • gPROject
    szerintem a video kártyád a gyenge, bár nem igazán ismerem ezt a tipust, de asszem ez egy elég régi kártya
    nem?
  • DrGreeNThumb
    sziszatok!tanácsot illetve segítséget szeretnék kérni. feltettem a játékot az install sikerült de a játék képe gázos. szürke foltok vannak benne, a szöveg elmosódot, használhatatlan. a konfigom: 1.4es amd proci,ati rage 128 pro videocard,256ddr ram. a legfirssebb driver van a videocardhoz és directx 9. mit csináljak, hogy működjön? tud valaki segíteni?
  • RelakSfromhome
    Jól vettem észre, hogy DRAG-ban az automata sávtartás bizonyos sebesség fölött nem m űködik?
  • DJ Skyline
    megyek pihenek
  • RelakSfromhome
    Így könnyű nyernie a gépnek :D:D:D

Itt meg ráindítottam a fraps-ot a motion blur-ra:
  • DJ Skyline
    de tényleg!
    off:
    több japó csajt is láttam már persze filmben hogy tövig szopják a nagy faszt!