Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

shevy
rejtett a konyvtár
de egyébként dokumentumokon belül valami aplication data, de mondom ez rejtett

Mayday
Siasztok!
Biztosan volt mar kerdes, de visszaolvasva sem talaltam. (persze nem az elejeig olvastam vissza).
Szoval:
Hova menti a jatekallast a game? Se a game konyvtaraban, se dokumetumokban nem talaltam meg.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mukika
Így egyszerûbb képet felrakni. Gyere IDE!!!!! Aztán töltsd fel a képet amit karsz. jpg kiterjesztésü legyen. És majd innen az adoot cím alapján linkeld fel. Ezt nekem is ma mutatták. zaki mutatta!!!!

robotnyk
netrõl lehet csak képet linkelni. regisztrálj a kep.tar.hu -ra
Mindenféle crackel próbáltam, az eredeti crackkel ami a cd volt,meg azzal a crackel is amely lehetõvé teszi az online gamet!Melyik a jó a kettõ közül!Amúgy ezt írja ki
Rookie
Nem engedett online játszani a game mert hogy tûzfalam van, de nincs is bekapcsolva.. :\

Rookie
Rákattintasz a képre és beszúrod a kép címét..

PEPESZŐKE

PEPESZŐKE
hogy rakjak be képet!!!!

PEPESZŐKE

PEPESZŐKE
olasz!a crack fenn van?

Please help!94-nél vagyok és el akarom indítani a sprintet, de ekkor kilép a játék!MI lehet a hiba?Légyszi segítsetek!
Rookie
ahha, oksa thx!

Rookie
Köszi, télleg...

PEPESZŐKE
1.2.51733-as verziószám a legojbb!Nekem is az van és minden müxik vele!!! valki nem jön netere?Ranked game-Drag-magyarszoba9 gyertek!!

zaki
jaja, és a rejtett fájlokat be kell kapcsolni, mert anélkül nem lehet látni, legalább is nálam nem látszott

Pyx
a savek Docu., and settings/all user/application data/nufsuban vannak

Gyiik
najo, a peccs tonkrebaszta az egeszet, mar a szingül se indul el rendesen...ujra szeretnem telepiteni a jatekot, valaki megsugja, hol tarolja a jatek a karaktereket, lementett jatekallasokat, palyarekordokat, satobbi?

....................................................................................................

Shep
A 14. pályán a tournament elsõ pályája után mikor bejön a köv map csak hang van de kép nincs, ez mi a bánattól van? Mit lehet vele kezdeni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Gyiik
orujj neki, hogy legalabb kilep.Nalam ecceruen fagy, csak a hidegreset segit rajta, es ugy, hogy meg el se jutok a versenyig. Mindez online jatekban, singleben minden faszan muxik...varialni kell valahol valami beallitasokkal netan? otletek?

....................................................................................................

Bandee_
én is peccseltem, krekkeltem. Aztán néha játszol vele negyed órát, néha meg két kör után eccerûen kilép!!!
kapcsoltám már területi beállítást is amcsira, meg cserélgettem meghajtót is. Találltam végra whql-est 52.70 a detonators.net oldalon. De így is egy marék kaki! Megjött vadi zsír Chaintech GeForce FX 5700 ultra-aztán nem igazán jön be neki gamma!!! Vazzzz
Aha. Azért köszi!

\"Hard to see, the dark side is.\"

zaki
mivel nincs benne LAN, nem nagyon

Úgy értem ha már felraktam a patchet akkor is csak interneten tudtam. (nincs vmi másik patch vagy vmi?)

Nem lehet valahogy helyi hálózatban játszani?

19-27-es-ig egyik sincs meg

hmmm vegig toltam, de megsincs meg minden Cover! Mikert kene meg kapni?

Lammer
Igen-igen gondoltam rá, de nem vacakolok vele, majd ha összedõl a sys akkor nyúlok hozzá, addig marad a kinti 15ös moncsin a száguldozás juhéj

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
minden fenn vann... 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ÁjjLe BoBBi
na leszedtem a peccset. kitomoritettem. felpeccselte. crackeles is megvolt. es a verzioszam maradt. 1.2.51733

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

robotnyk
töltsd le a #8662es hszben lévõ linkrõl a patchet.
Hogyan tudnék online játszani? Nincs valakinek egy fake acc-ja?

Gyiik
sot, dx9.0a

Gyiik
9-es dx.
4.14.01.9125 catalyst
szingül pléjerben megy rendesen

Pyx
😞 nekem csak néha szokott ... direktx? vgadrájver?

Gyiik
mondom hogy mennek, de eddig 5bol 5szor fagyott

Pyx
nekem is volt már ijen párszor

senki se akar driftelni? mert akkor csinálok egy szobát HUNPyx néven 😊

Gyiik
mennek en, voltam is, de a verseny betoltese ablaknal fagy az egesz. Megall a lampacsuszka a kepernyo tetejen, es se bu se ba...valaki tud mondani valamit erre?

PEPESZŐKE
valaki jöjjöjn ,á netre4++++!!!!!!!

PEPESZŐKE
valaki jöjjöjn ,á netre4++++!!!!!!!

PLaci
WinRAR-al tömörítsd be (tud szétvágást), vagy csak szedd több fájlra wincmd-vel... esetleg nézz rá erre: #8862

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PEPESZŐKE
keress vissza néhány oldalt és ott lesz valahol

PEPESZŐKE
nem joh!! tul nagy file!még zippelve is!!!!

PEPESZŐKE
ok elküldtem

PEPESZŐKE
de lealázlak!!!!!

PEPESZŐKE
OK!!!

czky
www.cheats.de

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

PEPESZŐKE
DRAG Race!ranked game!magyarszoba9