Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de egyébként dokumentumokon belül valami aplication data, de mondom ez rejtett
Biztosan volt mar kerdes, de visszaolvasva sem talaltam. (persze nem az elejeig olvastam vissza).
Szoval:
Hova menti a jatekallast a game? Se a game konyvtaraban, se dokumetumokban nem talaltam meg.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
....................................................................................................
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
....................................................................................................
kapcsoltám már területi beállítást is amcsira, meg cserélgettem meghajtót is. Találltam végra whql-est 52.70 a detonators.net oldalon. De így is egy marék kaki! Megjött vadi zsír Chaintech GeForce FX 5700 ultra-aztán nem igazán jön be neki gamma!!! Vazzzz
\"Hard to see, the dark side is.\"
juhéj 
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
4.14.01.9125 catalyst
szingül pléjerben megy rendesen
nekem is volt már ijen párszor
senki se akar driftelni? mert akkor csinálok egy szobát HUNPyx néven 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

de lealázlak!!!!!