Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó!
nekem 2000 állandóan kiakadt egy helyen? és azt mondták hogy 2000-en meg xp-n nem mûködik tökéletesen csak az elõbbi windows verziókkal. xp-n még nem próbáltam. tud valaki segíteni???? sûrgõs lenne
Az 100%. Ellenem is elkövették már! 😊
Meg a varázslatos 704 Km/h... 😊
Meg a varázslatos 704 Km/h... 😊
Természetesen! 😊
Skyline!
mivan?? mi ez a sok kérdõjel?? mi az hogy a 2 esen nem lehet driftelni??? ki mondta hoyg nem lehet?? mivan???
Ismerõs. Nekem egyszer sikerült valami 380 fölé menni, de csak a szent ég mentette meg a motort! 😊
tom nemszabad ide képet beszúrni ezért csak a linkje:
nézzétek meg a sebességemet...
nézzétek meg a sebességemet...
kabe ezreccerre kerdezem meg, hogy WIN98 ESETEBEN hol vannak az elmentett allasok? Mert ugye te most winxp-rol beszelsz, gyanitom...a rejtett fajlok mutatva volnanak...
....................................................................................................

tudom hogy joá az S2000 Driften...próbáld ki a highway1-en dragben úgy hogy az ellent leveszed mmediumra, a forgalmat meg kikpacsolod!....a nitrót csak 300km/h felett kezd elnyomatni..de vigyázz nehogy bumm legyen..én így 373km/h-t értem el Honda S2000-el..és az is jó hogy a startnál non-stop perfect shiftnél tudod tartani...
Én most probáltam ki az S2000-el a drifttet a 6 -os pályán és azt kell mondjam,hogy király. A 6 kör alatt 222630-at drifteltem.
Amúgy
Amúgy
ja-ja...az teccik benne nekem is...igaz hogy csak átlag 8000-30000 amiket egy driftelés alatt összeszoktam veleszedni...de a végére teljesen jó eredményeket lehet vele elérni!
figyeljetek szerintem:
1.A legjobb Drift kocsi amivel lehet menni az a Honda S2000

2.A legjobb pálya amin lehet dritfelni az a 2,és 6-os...
3.Mennyire tuningoltal...az mind1...én max tuninggal megyek!
1.A legjobb Drift kocsi amivel lehet menni az a Honda S2000

2.A legjobb pálya amin lehet dritfelni az a 2,és 6-os...
3.Mennyire tuningoltal...az mind1...én max tuninggal megyek!
Szerintem is a 2 esen lehet nagyokat driffelni igaz kicsi de szinte 3 kört is meg lehet úgy csinálni hogy folyamatosan csak driffelsz.. 😊
Kb 1000000x le volt már írva, de leírom neked még1x:
documents and settings/all users/application data/nfs underground
documents and settings/all users/application data/nfs underground
Bazinga!
Hi all! Lenne egy kérdésem ismét
. A mentést a játék könyvtárában hol találom? raknám ujra win-t de elöbb a mentéseket menteném.
. A mentést a játék könyvtárában hol találom? raknám ujra win-t de elöbb a mentéseket menteném.PT-6| Rodat
2 es pályán lehet nagyokat driftelni
a hátsó és elsõ lámpát nem festem le hanem elöször is felteszem a body paintinget.. attol piros az also része... és veszek olyan burákat amik szinezõdnek olyan szinre amilyen szinre fújom a body 2-t...és a visszapillanto is átszinezõdik
a hátsó és elsõ lámpát nem festem le hanem elöször is felteszem a body paintinget.. attol piros az also része... és veszek olyan burákat amik szinezõdnek olyan szinre amilyen szinre fújom a body 2-t...és a visszapillanto is átszinezõdik
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu