Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
szerezz be egy másikat máshonnan...csak van egy másik haver,rokon akinek még meg van...
szerezd meg ismerõstõl...akitõl mindíg tutira jó cuccot kapsz...és soha nem szedek a netrõl játékot..mindíg ismerõstõl szerzek...
de állítsd be, hogy mutassa a rejtett fájlokat!
Figy nem tudtok egy jó warez oldalt ahol letudnám tölteni az undergroundot?Elõre is köszi.
nekem papim vette...mivel nem az enyém a gép hanem az övé...de én használom 75%-ban a gépét!😊)))
szal mondjuk családi,de én vagyok a legtöbbet használója!😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Pentium4-2.4 Ghz,512DDR Ram1,GeForce 4 Ti4200 8x,Gigabyte 865G alaplap!igaz szinte mindent betudok kapcsolni,és frankón fut!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
minek visznek ki ilyen videot egy E3-ra...oda állt rendes géjm tréjlereket visznek..nem home made videokat!😞((
inkább ne vigyenek videot...hanem majd adják ki a rendes játékról szóló tréjlert!😞(
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
találd ki magad...mondom ott van a szemed elõtt...csak olvasni kéne a menüben....
Tudod....a muflon is olyan mint a teflon csak egészen más...