Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

DJ Skyline
de az nem mind1 hogy sima CD-rõl nem megy,vagy ha DVD-rõl nem megy...az nem változtat a dolgon...
szerezz be egy másikat máshonnan...csak van egy másik haver,rokon akinek még meg van...

Amit a srác hozott az nemtudom hogy netröl lett-e leszedve de nálam ugyugy nem mûködött mint a netröl leszedett.Pedig az övé nála ment.Ötlet?Marad a dvd írós megoldás?
DJ Skyline
akkor viszont szarul szedted le...
szerezd meg ismerõstõl...akitõl mindíg tutira jó cuccot kapsz...és soha nem szedek a netrõl játékot..mindíg ismerõstõl szerzek...

Lécci válaszoljatok!köszi
Feltelepítettem de attol még nem gog mûködni.Örökké meg nem lehet ott az a két kibaszott nagy .bin fájl.Max dvd írót tudnék venni és kiírnám nem égetve.
DJ Skyline
telepísd akkor a virtuálisról!

Letöltöttem a játékot.De a telepítésnél kb. 16%-nál kiírja hogy a /Tracks/TRACKB1109-sel valami baj van.Egyik haverom már egyszer elhozta és annál ugyan így volt.Ja és ha virtuális cd meghajtóról telepítem ott nincs gond.Lécci segítsetek!MI lehet a problema?Elõre is köszi.
ScoobyDoo
ó köszi!!!Patcheket hol találok?
ScoobyDoo
C:\documents and settings\all users\application data\nfs underground\

de állítsd be, hogy mutassa a rejtett fájlokat!

DJ Skyline
ide kell ha win xp-d van: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

hova kell berakni a mentést?
DJ Skyline

Szevasztok!
Figy nem tudtok egy jó warez oldalt ahol letudnám tölteni az undergroundot?Elõre is köszi.
Dzsega
de szar neked!
nekem (hála az égnek) nincs tesóm.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DJ Skyline
jaja...
hugomat minden 4-dik szökõévben ide engedem maximum 5 percre!

Dzsega
mint álltalában a családokban.

DJ Skyline
jaaaaaaaaaa....értem már...
nekem papim vette...mivel nem az enyém a gép hanem az övé...de én használom 75%-ban a gépét!😊)))
szal mondjuk családi,de én vagyok a legtöbbet használója!😊

Dzsega
nem. azé mert saját lébõl vettem és örülök neki hogy mikó megvettem ez vót a csúcs. najó ez má nem de az elõzõek azok vótak akkor most csak erre volt lém.

DJ Skyline
mer' öntelt vagy!😛

na jó elég volt...

Dzsega
de én sokkal büszkébb vagyok a gépemre mint te!!!

DJ Skyline
nekem sem akadt eddig!
Pentium4-2.4 Ghz,512DDR Ram1,GeForce 4 Ti4200 8x,Gigabyte 865G alaplap!igaz szinte mindent betudok kapcsolni,és frankón fut!

Dzsega
nekem sem akad. edig 1,4 Ghz Tuc @1,5ghz 640mb SD mem, Gef 2 MX 32mb. igaz nem tudok egy csomó mindent bekapcsolni de frankón fut.

Nem kéne hogy akadjon...Nekem 256 sima SD ramom van, meg 1500Mhz es P3 +Radeon 9600 és megy mint a golyó fullon 1024*768ban....A full installt raktad fel?
DJ Skyline
de akkor is!
minek visznek ki ilyen videot egy E3-ra...oda állt rendes géjm tréjlereket visznek..nem home made videokat!😞((
inkább ne vigyenek videot...hanem majd adják ki a rendes játékról szóló tréjlert!😞(

RelakS
fõleg, hogy montázs szvsz

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

karikusz
Dolgozni...vasárnapig leszek fent

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
jaja

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
reméljük nem tükrözi a játékot!😞

DJ Skyline
minek is?😛

karikusz
most megyek feléd Pestiába.😊)

karikusz
Ez egy nagy marék ....****....ilyet kiadni???

DJ Skyline
jah!😛

karikusz
csak nem erre gondoltál??😊)

DJ Skyline
M@TriX
jujj, ráadásul magyar termés, nem rossz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
kis tümdi-bündi arany-falat!😊)

DJ Skyline
Nem mondjuk meg!hány éves vagy?
találd ki magad...mondom ott van a szemed elõtt...csak olvasni kéne a menüben....

karikusz
Cuki kis gép:

karikusz
Majdnem olyan mint az NFSU csak kerekek nélkül...

Tudod....a muflon is olyan mint a teflon csak egészen más...

Szal akko hun lehet tuningónyi?
Mi az a Mario?
karikusz
szerintem inkább maradj a Mario-nál...!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
ezt most komolyan kérdezed?..
keresd meg ott van az orrod elõtt!

csum666
p4 1,7 ghz

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Ram, esetleg a proci kevés.

Melyik opcióban lehet az autókat tuningolni?