Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A KÓDOKBÓL MELYIK KEL
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Visszaolvastam, de nem vegig, a valaszt nem talaltam;
Mit kell tenni akkor az Underground Mode-ban, amikor nem enged a kovetkezo Tournamentre, mivel nincs elegendo csillagom (Reputation) Hogyan szerezzek???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Nem nagy játék ez. Sõt!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1) az autok ugyis szarok.. tök nem ugy megy ahogy elvárjuk tõle
2) sok a csíter
3)akadozik ez offline is.. nemhogy online
LAN: nagy hiba, de mondom tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek vele egyet 😊
ezt a magazin intézte a készítõkhöz:
"mi lesz a sorozattal a jövõben?
Talán nem árulok el nagy titkot azzal,hogy igen, már készül a folytatás. De egyelõre még semmit sem mondanék róla,hiszen el tudjátok képzelni,jelen pillanatban milyen képlékeny minden..."
ezt nem én találtam ki...meglehet venni azt a magazint és ott van benne feketén-fehéren,fehéren-feketén...
"A tuningolás béna.Gyakorlatilag szósincs tuningról,csak ha elérsz egy bizonyos szintet,akkor feltehetsz teljesítményfokozó bigyókat.A különbözõ csomagok között nincs különbség csak a gyártók nevében térnek el. Ezeket is csak akkor látni, amikor kiválasztjuk õket.Be kell, hogy lássam,hogy A MOTOR CITY "rengeteg alkatrésszel azt csinálsz amit akarsz" világa talán túl bonyolult a többségnek,de annak, aki imádta,ez kiábrándító.Fáj,hogy Underground módban nem lehet több autóm,pedig szívesen tartanék más-más autót a pályaversenyekre, egyet a draghoz, egyet pedig a csapatáshoz. pénzem annyi,mint a pelyva,csak éppen elkölteni nincs mire. Kifejezetten bosszant,hogy hatalmas mázlifaktor van a játékban,mert a forgalom idõnként kikerülhetetlenül veti magát eléd, beláthatatlan helyekrõl. Sajna egy idõ után unalmas a játék,hiszen gyakorlatileag háromféle játékmód van.Ha lehetne aprólékosabban tuningolni,akkor ödítõen érdekes lenne a piszkálgatás eredményét újra és újra összemérni a többiekkel."
"Aztán ahogy haladtam egyre tovább,és rájöttem a tuningolás olyannyira lineáris,hogy szinte semmi beleszólásunk nincs,mit csinálunk (a megnyert versenyek után egyszerûen csak feltesszük a legutóbbi "unlockolt" extrát), alig van értelme új kocsit vásárolni, mert csak a lülalak változik, a belsõ értékek nem, illetve a versenyek elvesztése gyakorlatilag semmyilenhátránnyal nem jár, világossá vált,hogy a játékértékelés nem mehet 90% fölé. Hiába ebben a legjobb a versenyélmény az eddigi NFS-ek közt, a hatalmas újításként beharangozott tuningolásban sokkal,de sokkal több lehetõség volt ennél..."
ez volt az egyik....
rájöttem hogy nem egy nagy cucc maga a játék...max annyiban hogy lehet egykicsikét tuningolgatni...és ez a kicsikét kifejezés még sok is...