Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép stílusos,diszkrét...nem ilyen szanaszét lekerekített undormány---bedella-állat felnikkel...ormótlan lámpával..stb...
nektek ez is teccik?
ez egy 1000LE cadillac sixteen
én inkább maradok ennél(igaz 500LE vel gyengébb)

ez egy 1000LE cadillac sixteen
én inkább maradok ennél(igaz 500LE vel gyengébb)

pedig a régi nem azért jo, mert ojan szép, hanem mert nagyon gyors, erös, és mert skyline....
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
hát ebben igazad van szerintam is sokkal szebb vonalvezetésû 1 supra v 1 eclipse de a skyline olyan erõt sugároz magából h azt csak 1 viper tudja felülmúlni
nekem azért nem jön be mert szvsz elveszti az elõd morcosságát, ez akocsi nem sugároz erõt, tiszta 350z csak más lámpákkal meg 1 kicsit szögletesebb
õszintén??? szvsz brutál😊))))))
ha skyline fan lennéknekem ez bejönne.. szvsz jol néz ki.. igaz nem náz ki ultrasportosnak..és már az a szint.. amit optikailag nem nagyon lehet építeni😞
ha skyline fan lennéknekem ez bejönne.. szvsz jol néz ki.. igaz nem náz ki ultrasportosnak..és már az a szint.. amit optikailag nem nagyon lehet építeni😞
nana.. milyen új supra???
1) még nincs formája..
amit kitettem az egy mr2....azért tettem ki mert annak az alapjûra készûlne az új supra...gondolom hogy akkor csak 2 üléses lenne..
2)az mkiv zoral nagyon!azért 320 lovacska borzalmasan sok!!! ha egy 100 lovas autobol átülünk egy 190 es autoba..leszopjuk a bokánkat hogy mekkora sportosság meg hogy belesüppedsz az ülésbe... és akkor ott egy supra.. ami 320 ló... és 0.9x g gyorsulás!!!!!!!! nagyobb gyorsulása vanmint az akkori dodge vipernek és porschenak!!!
szoval akkor egy 320 ló milyen érzés lehet?eszméletlen brutál..hisz majdnem ferrari,lambo szint!
és ha nekem suprám lenne.. elsõ hoyg jobb turbot beszereltetnék.. had sziszedjen meg prüszköljön nekem😊)) és akkor egybõl ott van az autoban 360 lovacska..ppff.. több nem is kéne..
1) még nincs formája..
amit kitettem az egy mr2....azért tettem ki mert annak az alapjûra készûlne az új supra...gondolom hogy akkor csak 2 üléses lenne..
2)az mkiv zoral nagyon!azért 320 lovacska borzalmasan sok!!! ha egy 100 lovas autobol átülünk egy 190 es autoba..leszopjuk a bokánkat hogy mekkora sportosság meg hogy belesüppedsz az ülésbe... és akkor ott egy supra.. ami 320 ló... és 0.9x g gyorsulás!!!!!!!! nagyobb gyorsulása vanmint az akkori dodge vipernek és porschenak!!!
szoval akkor egy 320 ló milyen érzés lehet?eszméletlen brutál..hisz majdnem ferrari,lambo szint!
és ha nekem suprám lenne.. elsõ hoyg jobb turbot beszereltetnék.. had sziszedjen meg prüszköljön nekem😊)) és akkor egybõl ott van az autoban 360 lovacska..ppff.. több nem is kéne..
nekem nem tetszik az új Supra--sztem elég lett volna a régi designe csak újíthattak volna rajta...szvsz bõven elég lett volna---én maradok asszem'93-94'-es koncepciónál!
nebaj CSOCSO majd csinálsz 1 AWD-t, az új supra amit az oldaladon láttam szvsz tök hasonlított az NFS6 ban levõ prosche carrera gt concept car-ra, ja és az új skyline tök csúnya lessz, úgyhjogy ne szomorkodj
nem tom...de sztem annyira ne becsüljük le a jó öreg MKIV-t...még mindíg tolja alapjáraton a 255km/h-t
suprábol mé nincs 4 kerék??
sehol sem láttam.. régebbi celiabol is láttam már 4 kerekeset.. igaz.. nem stock volt.. de az mindegy😊
sehol sem láttam.. régebbi celiabol is láttam már 4 kerekeset.. igaz.. nem stock volt.. de az mindegy😊
hát ja.. de azért szivesebben ülnék bele egy 4 éves suprába mint egy 14 évesbe....
hiába vannak 40 éves amcsi autok..de azokon semmi se a régi hanem újjá épített autók..
talán 2005 re kint is lesz a supra.. ami remélem állatul fog kinézni..de mivel supra fan vagyok 100% hogy olyan szerencsétlen szart fognak kihozni ami nekem nem tetszik...közben a nissan.mitsumeg adja ki egymás hátára a tökzsír és új autókat...
nomegha 4 kerekes lesz.. huhh....
hiába vannak 40 éves amcsi autok..de azokon semmi se a régi hanem újjá épített autók..
talán 2005 re kint is lesz a supra.. ami remélem állatul fog kinézni..de mivel supra fan vagyok 100% hogy olyan szerencsétlen szart fognak kihozni ami nekem nem tetszik...közben a nissan.mitsumeg adja ki egymás hátára a tökzsír és új autókat...
nomegha 4 kerekes lesz.. huhh....
belehalok ha egyszer nem lesz suprám.. csak az a baj hogyha még pár év mulva össze is gyûlik a mani.. akkor is már min 10 éves lesz 😞(((((((((((((((((((
eszméletlen zsír AGRESSZÍV pofája van .. csak a többi része nem tetszik... a hátulja egyenesen randa...
suora jobban tetszik.. de az tök kerek mindenhol
suora jobban tetszik.. de az tök kerek mindenhol
http://www.gportal.hu/portal/csocso-supra/
éppen ma volt update és jo ok Supra kép felkerült...
a többi linket pedig majd még hétvége elött kigyûjtöm..addig úgyis felrakok jo sok képet..
gondolkozom egy csocso-supra 2 oldalon mert ide nem fér fel minden...
éppen ma volt update és jo ok Supra kép felkerült...
a többi linket pedig majd még hétvége elött kigyûjtöm..addig úgyis felrakok jo sok képet..
gondolkozom egy csocso-supra 2 oldalon mert ide nem fér fel minden...

nekem teccik