Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
ja amúgy mindegy hogy easy avagy medium, semmi különbség, de marha röhej, hogy elõttem megy és beveszi szinte derékszögbe a kanyart. ;) Én meg csúsztathatok keményen.
Szóval sztem jól eltalálták az autók viselkedését, mondjuk én ki is kapcsoltam egybõl a segítõ opciót, azzal nemtom milyen. Csak azt a fránya AIt csinálták volna meg jobban.

Ami még zavar, az a Catch UP!. Ha valakinek testzik, azt nemtom megérteni. ;) Mert igaz, ha lemaradunk "bevárnak", de én speciel azzal értenék egyet, hza béna vagyok haggyanak ott. De általában inkább az a tendencia, hogy 5 körben vezetek, a 6-ban hibázok nemtudom miért akkor talán gumikopás. ;) és hopp, már elhúzott egy és mégha a kör elején is csuszok egyet lehetetlen utólérni. Max ha rákenõdik valamire. ;)
De azt meg jó megfigyelni, hogy AI elõre tudja, hol lesznek kocavezetõk, néha belebarmolnak, de láttanm, hogy egy kanyar elõtt elráéntja a kormányt, addig mennt mellettem, utána látom, hogy a akanyrban ott egy városi tökös gyerek. Ez is elég negítívum... Még jó, hogy aztán ki lehet kapcsoloni a Catch Up-ot...

Ja most olvastam a PC.Games-t. Abban azt írja a srác, hogy van sérülés mert akár egy ütközéssel is szétverhetjük a verdát!!!!!!!! ;)
Azt mondjuk nem írta oda, hogy csak a Drag módban és semmi látható jele nincs, csak hopp, nagy baz betûvel, hogy "Totalled" (na most lebuktam, hogy sokat láttam, mennyire emléxem erre a szóra. ;))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

CSOCSO
ez a bugatti már az a kategoria amit névre szolóan csinálnak..
karikusz
Nekem nem jön be ez a bugatti....ha lehetne választani akkor inkább egy másikat kérnék karácsonyra...:DDD

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
van ilyen...:))

én még a 90 akárhanyadik pályánál járok csak de néha majd szét töröm a gépet mert a game csal mint állat....

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
isten nem baszott ekkora szar netes gamezt....
ez az egész menü egy hányadék..egyszerûen nem tudok vele megbarátkozni!!
és ez a buzi dolog hogy full unreal a nos kezelés ez kész....olyanok vernek meg akiknek a végsebességük 200 volt!!!!!!!!értitek???? nem 700!! hanem 200!!! és aszondják hogy véltsak fel gyorsan és nyomogassam a nos-t.. nekem valahogy nem jön össze....
CSOCSO
külsõleg szvsz eszmméletlen istenség ez a bugatti

régebbi bugattitol is majdnem bepisiltem mikor élõben láttam...
karikusz
A lan patch-el játszott már valaki?

Bercy
nem próbáltam még, majd jövõhéten.
Kipróbáltad?Mûködik a patch?
Hogy az istenbe mennem Online-on 19,40-es idõket???
Tudja valaki??

Persze csalas nélkül!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

DJ Skyline
külsõleg értettem...olyan autót eleve nem veszek ami nem tetszik...!

CSOCSO
hááát.. azért nem szaroznám le:)))))
DJ Skyline
ramaty szar...az egy dolog hogy qrva gyors,de én akkor is maradok a BMW E30-nál,Toyota Supránál,Porsche-nél

wizy
szép kis kocsi:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bercy
nem nekem kell hanem muteromnak h legyen mivel bevásárólni menni, tudod õ nem szereti a nagy és erõs autókat és ez csak 1001 LE úgyhogy neki pont jó lenne
zaki
hmmm, nem rossz :)

ha jó leszel, lehet, hogy kapsz te is egy ilyet karácsonyra

Bercy
ó te szegény, de akkor itt van ez, söt ez még 1 LE-vel erõsebb is:

és ha pénz télleg nem számít vehetnél 1et nekem is mer kéne muteromnak egy szekér amivel bevásárólni tud menni
zaki
kár, pedig vettem volna 1et (pénz nem számít)

Bercy
sajnálom ZAKI de még csak concept car, de biztos nem fog többe kerülni néhányszázmilliófornitnál :D
robotnyk
nekem van ilyen skylineal
zaki
úristen, ez vmi gyönyörû verda... ( a feketére gondolok) nekem is kell 1 ilyen :) mennyi lehet kb? :)

Bercy
én se tudok most fölmenni, sztem megin vmi gáz van az ea serverrel, próbáld meg majd késöbb(holnap)
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora videót találtaaaaaaaaaaaaaaam! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá lessétek meg az odlalamat.. kitettem a Supra linkekbe!!!
4 video..
és egy suprát éptenek át 1000lovassá.. az elsõ video vagy 40 mega amásodik 47..és csordogál a többi..
reaper4
köszi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bercy
innen: LAN patch
reaper4
megmondanád, h honnan szedted le a peccset?
köszi

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bercy
valamelyik újabb valamelyik régebbi, de ezek mé mind beta verziósak, én a 0.9.1 est töltöttem le
Megtlálétam honnan lehet letölteni de van egy csomó verzió!Mi a különbség köztük?(0.7,0.8,0.9)
Tudnál küldeni egy linket!Nagyon kéne!Please!Holnap után kezdõdne egy lan party és király lenne!
Tud már valaki valamit a multiplayer patchrõl?
Hát próbáld meg letölteni az 1.1, vagy 1.2 patchet!De szerintem a videókártyád lesz a hiba!
I.C.ram
Nemááá! Én azhittem, hogy ott kel beszállni a kocsiba.
Bercy
van egy pár terv, szerintem is az elsõ a legjobb, a fehér azmeg tiszta ford gt90-es.
Gugger
különben is jobb kormányos, nem is kellene :D

CSOCSO
sõõt ahogy elnézem az elsõ kép nagyon zoral! az elejét is lehet optikaizni egyszerûen....tök jo lenne ha így nézne ki a supracsek...
CSOCSO
én ezt választanám:)) csak az orra nem elég morcos... a többi szebb mint a régi skyline
CSOCSO
MKV supra az mkv képgaleríben...
naszoval..lessétek meg az új supra rajzokat.. szvsz az elsõ álladék de olyan lamborghinis.. de nembaj.. mert a lambot is imádom.. szal én erre szavaznék...de a második is roxx.. de az meg alig más az mk4 es supra... a többi meg OCSMÁNY...
Carlos
Kár, hogy az egy levegõ beömlõ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
LOLLER!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pedig De!!!

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
hátulrol szebb...elõlrõl fura.. nem rondább csak szelidebb és futurisztikusabb
szvsz jol néz ki!!
Carlos
SZÉP!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
OCSMÁNY!

Þór vígi þessi rúnar

CSOCSO
skyline
Carlos
SKYLINE!!!
Egyértelmû!

Þór vígi þessi rúnar

Bercy
Találós kérdés: ez milyen autó volt?
I.C.ram
Kiverték az egyik szemét!
I.C.ram
BMW-k közül pont a 3-as szériát nem szeretem, mert aránytalanul keskeny a tetõmagassághoz.
Fefe
Sõt még a Trabant 1.1 is bejön mivel ilyenem van :))

DJ Skyline
az is szép...de én BMW E30 (#9414),és Toyota Supra fan vagyok