Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval sztem jól eltalálták az autók viselkedését, mondjuk én ki is kapcsoltam egybõl a segítõ opciót, azzal nemtom milyen. Csak azt a fránya AIt csinálták volna meg jobban.
Ami még zavar, az a Catch UP!. Ha valakinek testzik, azt nemtom megérteni. ;) Mert igaz, ha lemaradunk "bevárnak", de én speciel azzal értenék egyet, hza béna vagyok haggyanak ott. De általában inkább az a tendencia, hogy 5 körben vezetek, a 6-ban hibázok nemtudom miért akkor talán gumikopás. ;) és hopp, már elhúzott egy és mégha a kör elején is csuszok egyet lehetetlen utólérni. Max ha rákenõdik valamire. ;)
De azt meg jó megfigyelni, hogy AI elõre tudja, hol lesznek kocavezetõk, néha belebarmolnak, de láttanm, hogy egy kanyar elõtt elráéntja a kormányt, addig mennt mellettem, utána látom, hogy a akanyrban ott egy városi tökös gyerek. Ez is elég negítívum... Még jó, hogy aztán ki lehet kapcsoloni a Catch Up-ot...
Ja most olvastam a PC.Games-t. Abban azt írja a srác, hogy van sérülés mert akár egy ütközéssel is szétverhetjük a verdát!!!!!!!! ;)
Azt mondjuk nem írta oda, hogy csak a Drag módban és semmi látható jele nincs, csak hopp, nagy baz betûvel, hogy "Totalled" (na most lebuktam, hogy sokat láttam, mennyire emléxem erre a szóra. ;))
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
én még a 90 akárhanyadik pályánál járok csak de néha majd szét töröm a gépet mert a game csal mint állat....
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
ez az egész menü egy hányadék..egyszerûen nem tudok vele megbarátkozni!!
és ez a buzi dolog hogy full unreal a nos kezelés ez kész....olyanok vernek meg akiknek a végsebességük 200 volt!!!!!!!!értitek???? nem 700!! hanem 200!!! és aszondják hogy véltsak fel gyorsan és nyomogassam a nos-t.. nekem valahogy nem jön össze....
régebbi bugattitol is majdnem bepisiltem mikor élõben láttam...
Tudja valaki??
Persze csalas nélkül!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

és ha pénz télleg nem számít vehetnél 1et nekem is mer kéne muteromnak egy szekér amivel bevásárólni tud menni

, de biztos nem fog többe kerülni néhányszázmilliófornitnál :D
4 video..
és egy suprát éptenek át 1000lovassá.. az elsõ video vagy 40 mega amásodik 47..és csordogál a többi..

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
köszi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
naszoval..lessétek meg az új supra rajzokat.. szvsz az elsõ álladék de olyan lamborghinis.. de nembaj.. mert a lambot is imádom.. szal én erre szavaznék...de a második is roxx.. de az meg alig más az mk4 es supra... a többi meg OCSMÁNY...
szvsz jol néz ki!!