Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
töltsd fel ide a képet
én még mindig a 89.pálya körül csatangolok, ezek eléggé gyorsak itt mellettem, akik ellen játszok!
ezt jol megaszontam:-)
tényleg: hogy lehet a legegyszerûbben képet belinkelni? Tudom, hogy ide nem lehet, nem is ide szánom, csak úgy általánosságban!
ezt jol megaszontam:-)
tényleg: hogy lehet a legegyszerûbben képet belinkelni? Tudom, hogy ide nem lehet, nem is ide szánom, csak úgy általánosságban!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
nemtom hogy a fast and furious game az jön pc re is. de remélem jön.. és abban értelmes drag lesz.. meg minden kocsi ugy meg majd ahogy kell
rekordom 20.45 és akkor 340 körül mentem...
amugy két másik suprás 200at ment..és 19.75 öt.. nah.. nemértem.. szal ez a drag ez ugy szarfos ahogy van...
amugy két másik suprás 200at ment..és 19.75 öt.. nah.. nemértem.. szal ez a drag ez ugy szarfos ahogy van...
Hát igen a végsebesség az jó, de drag-be ugye nem annyira a végsebesség a lényeg. persze számít az is de itt te pl mentél 370-380 között, de az idõd csak 23.90!!! Én megy a Mazda Miata-val megyek 350-et de 21.23-at! Szal ez van! 😄
skyline.. nem csapatunk egyet?😊) akár dragban??
unrankedben szoktam lenni. na central.. de most nem vagyok ott😊)) sak kérdezem tõled hogy na?
unrankedben szoktam lenni. na central.. de most nem vagyok ott😊)) sak kérdezem tõled hogy na?
civicet probáltam. nem jött be.. valamikor úúúúgy keresztbe áll az autü a kanyar közepén hogy lol.. mintha banánhéjra menne az autó
mindegy...de ha már 4 kerekûvé lehetne upgradelni (láttam már 4 kerekû celicát)
akkor legalább ugy menjen mint a skyline. mert nevetséges vaze hogy egy supra nem nyomja le a civicet meg a 206 ost.. mega másik 10 autot...mert oké hogy lehet ugy tuningolni egy 206 ost hogy ugy menjen mint egy supra...de ha ugyan ugy tuuningolod az autot nem éri utol a suprát..
3 szintû upgradeval..
de ha már megcsinálták hogy egy 206 os ugy menjen mint egy supra.. akkor a supra máé nem kanyarodik olyan jol mint a többi??
csak gáz hogy a kedvenc autommal max felbaszom az agyam mert nem úgy megy ahogy szeretném...
a Suprát nagyon is dicsérik a menettulajdonságáért!
fellapoztam egy 1993 as autósmagazint.. és meglestem mit írnak rola😊)) csak az ára volt a probléma... minden más pozitív..
akkor legalább ugy menjen mint a skyline. mert nevetséges vaze hogy egy supra nem nyomja le a civicet meg a 206 ost.. mega másik 10 autot...mert oké hogy lehet ugy tuningolni egy 206 ost hogy ugy menjen mint egy supra...de ha ugyan ugy tuuningolod az autot nem éri utol a suprát..
3 szintû upgradeval..
de ha már megcsinálták hogy egy 206 os ugy menjen mint egy supra.. akkor a supra máé nem kanyarodik olyan jol mint a többi??
csak gáz hogy a kedvenc autommal max felbaszom az agyam mert nem úgy megy ahogy szeretném...
a Suprát nagyon is dicsérik a menettulajdonságáért!
fellapoztam egy 1993 as autósmagazint.. és meglestem mit írnak rola😊)) csak az ára volt a probléma... minden más pozitív..
ja a Supra nem is 4 kerekû...hanem hátsó hajtású asszem..a legjobb Supra az NFS elsõ részében van--
supra el lett baszva... legszarabbul
legjobb a skyline... minden kanyart bevesz szinte... és azt is 4 esben
legjobb a skyline... minden kanyart bevesz szinte... és azt is 4 esben

szvsz én azzal vittem végig a játékot,és ott hagytam a Skylineokat...sõt még Online is ott szoktam hagyni vele
mûködik a 9.2 LAN patch
nem csíteltem...a szakmai titkom:
1. Highway1-es pályán menj...úgy hogy nincs forgalom,és a versenytársak MI-je mediumon van.
2. A nitrót 300 fölött csapasd neki!
1. Highway1-es pályán menj...úgy hogy nincs forgalom,és a versenytársak MI-je mediumon van.
2. A nitrót 300 fölött csapasd neki!
faszom nem rakja be...na nézd meg ezt ez már jó
igen, tudom, ezt már megnéztem az oldaladon
na mind1, lejjebb vettem a kocscsillogást, meg hasonlok, de még mindig akad, csak már nem annyira
na mind1, lejjebb vettem a kocscsillogást, meg hasonlok, de még mindig akad, csak már nem annyira
erre nem tok mit mondani csak ezt:
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
256MB of RAM
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
=============================
ATI Radeon 7500 or greater
Intel i865
Matrox Parhelia
NVidia geForce2 or greater
SiS Xabre 400
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
256MB of RAM
Sound: DirectX compatible Sound Card
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
=============================
ATI Radeon 7500 or greater
Intel i865
Matrox Parhelia
NVidia geForce2 or greater
SiS Xabre 400
nemtom miert csinaltak olyan jatekot, amit nem lehet teljesen kielvezni...:-)
800x600-ba nekem is megy:-)
800x600-ba nekem is megy:-)
pedig nemreg lett kicserelve a monitorvezerlonk, es eleinte siman ment maxon is, de most mar megint nem okas
ez van..vagy csinálld azt hogy nem teszel mindent maxra...mondjuk mediumra...vagy szedjél le egy video kártya driver frissítést..
de jjoooooo neked...
en 1024x768-ba vagyok, az ut es a kocsicsillogas eggyel lejjebb veve, es meg igy is meg-meg akad!!!!

en 1024x768-ba vagyok, az ut es a kocsicsillogas eggyel lejjebb veve, es meg igy is meg-meg akad!!!!

már mint a megseszólal alatt azt értem hogy nem akadozik!fut mint kés a vajban,mint fas. a punc.-ban
jut ezsembe: nektek mekkora felbontásban és milyen beállításokkal nem akad??
ne mondjátok h nincs látható jele az autó törésének, leesbek a tükrök a rendszámtábla és kitörik az ablak is, hát kell énnél több? 

Amit most leírtál lazán és minden fenttartás nélkül rá lehet fogni, hogy LAG. Még nem hallottál róla?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun