Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
ranked? csinálsz szobát?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
pppf.. istentelen szar ez a netplájing....
nézem a rankingomat.. 950. vagyok.. 22% os és aszondja hogy CSAK 6 ot nyertem..hát menjen a KURVA ANYJÁBA!!!!! 22-t veszítettem.. pppf.. elmehet agecibe ez a szar!!!!!!!!
csak tegnap vagy 8 at nyertem!!!!!!!!!!
átlagosan dragban 10 bõl 6 ot megnyerek!!!!!
hülyebuzi játék

nah elmentem az unranked dragsba...na central..és ne is probáljatok challangelni engem.. mert ahoyg belépek megyek tovább a kis szobákba ahol 4 en lehet egyszerre csapatni..
Bercy
Bercy
én is a netes rep pointra gondolok. nem jössz 1et gyorsulni?
Pyx
dragt? 😊 ..rankings, elsö 100at mutat, meg a saját hejezésed is 😊

DJ Skyline
hát ja...

CSOCSO
tõlem most is nyomhatunk😊)))))) hol van a neten a ranglista, ahol névre lhet keresni?
CSOCSO
szarság..
CSOCSO
neeem...
nem arra gondolok.. rep pontbol kb 10 millio van..... hanem van valami REP nevû szar a NET móduszban!!!
általában mindenkinek 100 körüli.. vannak akiknek 1-2 ezer..
DJ Skyline
nem tom...nagy hülyeség..de akkor is lehetett volna egy audio tuning vagy valami belsõ tuning...az mi fasz hogy kapok egy csomagot és semmi beleszólásom sincs a Performance tuningba..???!!!Milyen gógyer autók vannak már az U-ban: Dodge neon..mi ez??...vagy ott van az a Mitsubishi utánzat a Lancer....faszt keres egy 206-os csomó japán autó között???Golfal együtt éve...Supra mióta 4 kerék hajtású...és a Skyline a startnál hol áll így keresztbe amikor elindulsz???

Bercy
rep="reputation point" én csak drag módba megyek online és ott kb. 108000 pontom van
Pyx
ugy emléxem az ojan pont, nekem ojjan 500k körül lehet driftbeö 😊
mikor jáccunk eggyet?

CSOCSO
nektek mennyi a REP etek? az online móduszban...
nekem valami 1200...
amugy mi ez a REP?😊
CSOCSO
nfsu val nem is a matricázással van a baj...
hanem a kecsáppal meg a netplayingel..
kecsáp tudjátok mé szar.. a netplaying meg ugy kuka ahogy van
vazze... mé nem vagyok én egy fejes ez EA-nál???úgy leanyáztam volna a blackboxot gecc.. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú istenem.. de meg tenném.. de kiváncsi lennék a fejükre mikor kijelentem hogy online módusz akkor most kezdjék a nullárol és hasonló legyen mint a hp2 nek ...
CSOCSO
ja.. azt lenne akora lag a neten hogy jujj...
azért nincsen saját skin mert rohadt sok idp lenne míg betöltené a játékosokat..így csak kódokat tartalmaz.. aztán a te géped összerakja a szineket, spoilereket, vinyleket...
a street legal szvsz ultagagyisztikum...motorilag talán leht tuningolni..érdekesebb mint itt.. de spolierekben negyed annyi van..és itt legalább minden eredeti!!! ez kurva nagy feelinget ad.. amit az SL soha nem fog
DJ Skyline
nem vitatkozunk csak az NFS U hiányosságait beszéljük meg...azt nem tom hogy az SL matricázós vagy nem...de az NFS U nagyon az...

Gugger
akkor az SL is egy ilyen matricázós progi mint az NFS?

Gugger
most mirõl vitatkoztok?

DJ Skyline
ill.. ott van még az audio részleg,meg az autó belseje...milyen lett volna ha a belsejét is átalakíthattuk volna???

DJ Skyline
de én nem akarok matricázni...több száz gógyer matrica van---olvasd el az oldalamon az NFS értékelést a cikkek alatt..ott írom a végén hogy "lehetett volna egy “Custom Vinyl Creator” mód, amivel a saját matricáinkat készíthetjük el".az mekkora fless lett volna már ha lett volna egy ilyen mód...de így hogy a sok ratyi matricát baszom..és sok beleszólásom nincs a Performance tuningba..kapsz egy csomagot és azt felteszed...most ezen mi a tuning???....ott van még az audio részleg is...meg az autó belseje..30 másodperc alatt csinálok 1 autót...!!!...ez így nem élvezetes...

Gugger
NFS vagy Street Legal a matricás, mert ha az SL is ilyen fos matricázásról szól mint az NFS akkor meg se nézem?!

Dutch Flander
De úgy matricázol, ahogyan csak akarsz, nem pedig úgy, ahogy engedik...

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

DJ Skyline
na ezt jól megmondatm:nagy része matrica az egész a tuningnak
tehát szinte csak matricázol,és nem csinálsz egyéb dolgot..

DJ Skyline
a faszt...nagy része matrica az egész a tuningnak

DJ Skyline
ha járszanék vele akkor sem vinném végig még 1x..nanem bebaszom a mentett fájlokat...és bütykölgetnék tovább,meg online nyomnám...a fasz fogja végig vinni még 1x....

Dutch Flander
Igaz, de itt (NFS) nem tudsz olyan mélységekben kocsit buherálni, mint ott (Street Legal), vagy igen?

A street legal nekem nem volt fent sokáig a gépemen.
Rettentõen lassú volt, annak ellenére, hogy a grafika nem indokolta ezt (szerintem). Szóval igazán nem mélyedtem bele. Nem tudom milyen gép kellene hozzá én egy Tua 1200-ason Gf Ti4200-al próbáltam 512 ram mellett... Egszóval PC-s autós játékoknál nálam egyértelmûen az NFS sorozat a nyerõ.

Dutch Flander
Bocs, azt hittem, hogy reklám ez a kép...
Mondjuk ennek is csak Street Legal a neve, de biztos áttértek a gyerekek a Racing-re. Az sokoldalúbb. Az ottani képeket láttad? Magukért beszélnek...

Gugger

Dutch Flander
ESZMÉLETLEN NAGY KIRÁLY A JÁTÉK BAZEG! OLYAN ÁLLAT, HOGY A HAJAM ÉGNEK ÁLL MIKOR A KOCSIMMAL FREE-RIDE-OZOK A VÁROSBAN, ÉRTED? NEM IS TALÁLOK SZAVAKAT A JÁTÉKRA, CSAK ANNYIT MONDOK: %!+!=(=+"+'§'""+%+%/ JEEEEEEEE....

Tehát, ha szeretnél gyorsan versenyezni egy jót, játsz a NFSUG-al. Ha szeretsz az autók szerelgetésével, bügyörgetésével idõt tölteni, szereted a járgányokat csinosítani, úgy kifesteni ahogy TE akarod (!!!), akkor válaszd a SLR-et. Nekem az elsõ rész nagyon tetszett, csak mivel RIP volt, nem lehetett végignyomni. A Racing-ben kicsit dobtak a grafikán, bonyolítottak a szerelésen, ugyanakkor egy-két dolog jóval egyszerûbb lett. Pecset ugyan nem szedtem le hozzá, de anélkül élvezhetetlen volt a Radeonomon. Biztos ezt is kiba**ott G-FOS-ra írták. Vagyis azért írtam, hogy nem rossz, mert élvezetes a játék, de ha zakatol (min. graf mellett is) akkor kaki. Ha lesz idõm újra meglesem, leszedek hozzá pecset azt nyilatkozom, de szerintem mostmár menjünk át a Street Legal fórumra, merthát mégiscsak NFS a topik neve...

Gugger
Gugger
hát ezt megnézem magamnak! Egyébként az hogy "nem rossz" az nem mond sokat, kicsit bõvebben nem mesélnél róla! grafika, szerelés, játszhatóság, összehasonlítás az NFS U -val ... stb

Dutch Flander
Már nyílt rólla topik (gyér ugyan, de van)...

Dutch Flander
Asszem a legfrissebb, a Street Legal Red Line (Street Legal Racing) idei játék. Nem rossz... Ha a NFSUG-ban tuningolásról beszélünk, akkor a SLRL-ban teljes építkezésrõl kell hogy beszéljünk. Ott egyszer összeraktam egy olyan kocsit, hogy nem bírtam elindulni vele, annyira izom volt. Startnál eldurrantak a hátsó gumik, mert két kerékkel indult. NFSUG-ban ilyen kocsit nem lehet összerakni.

Gugger
akarom akarom akarom

Fefe
Ahh... a jó öreg Street Rod. Ha azt újra feldolgoznák.....

Gugger
ez valóban így van, mert akkor kell nekem, ez mikori gama?

Dutch Flander
Nem jól gondolom, hogy a Street Rod feltuningolt kiadása nem más mint a Street Legal?
Az sem volt rossz...

Gugger
nem vgy egyedül, szerintem is jó lenne néhány régi játék feldolgozása mait tudással!

Na végigvittem a játékot. Nem volt rossz. 😊
De ami azt illeti nálam még mindíg az NFS😛orsche a favorit.
Ott lehetett több autó, átláthatóbb volt a tuningolás.
A király pedig még mindíg a jó öreg Street Rod. Miért nem tudják azt a játékot egy mostani szinvonalú grafikával kiadni? Ez az underground nagyon szép, meg élvezetes is, de valahogy mégsem adja vissza azt a hangulatot amit az elõbb említett játék. Egyedül vagyok a véleményemmel???

Lammer
Sziasztok!

Régebben írtam, hogy mosósott volt az otthoni gépemen a gamez grafja...
AKi esetleg evvel szenved annak örömmel közlöm, hogy az új 3.10es ATI driver megoldotta a problémámamt!
]
háj.
tök jó!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Dzsega
Hy! Bercy fenn vagy??? Jó lenne ha válaszolnál THX

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

CSOCSO
Próbálta már valaki a LAN patchet?Mûködik?Hogy kell megcsinálni szervert,hogy a többiek is tudjanak csatlakozni?
czky
Van egy haverom aki angol tolmács... Ami késik nem múlik.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ha mindenki tudna angolul, szerintem a fél világ õket szidná.
Amúgy láttam a 4-6-os villamos oldalán a játék reklámját. Mosolyogtató... 😊

czky
Szerintem is jól tetted! Már másodszor viszem végig. A 103-as 7 körös cicuitnál vagyok és annyira felb@szta az agyamat, h kettétörtem a billentyûzetemet. NFS egy csaló sz@r. Olyanok történnek benne, h csak lesek. Ha tudnék endesen angolul, akkor elküldeném az EA-t melegebb tájakra emilben.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

CSOCSO
JÓL TETTED!
DJ Skyline
NEKEM MÁR LE VAN TÖRÖLVE AZ UNDERGROUND MÁR 1HETE...!!!

CSOCSO
Gyertek dragezni.. unrankeddrag....na central...
leginkább 4 vs futamokat nyomok..