Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézem a rankingomat.. 950. vagyok.. 22% os és aszondja hogy CSAK 6 ot nyertem..hát menjen a KURVA ANYJÁBA!!!!! 22-t veszítettem.. pppf.. elmehet agecibe ez a szar!!!!!!!!
csak tegnap vagy 8 at nyertem!!!!!!!!!!
átlagosan dragban 10 bõl 6 ot megnyerek!!!!!
hülyebuzi játék
nah elmentem az unranked dragsba...na central..és ne is probáljatok challangelni engem.. mert ahoyg belépek megyek tovább a kis szobákba ahol 4 en lehet egyszerre csapatni..
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
nem arra gondolok.. rep pontbol kb 10 millio van..... hanem van valami REP nevû szar a NET móduszban!!!
általában mindenkinek 100 körüli.. vannak akiknek 1-2 ezer..
mikor jáccunk eggyet?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
hanem a kecsáppal meg a netplayingel..
kecsáp tudjátok mé szar.. a netplaying meg ugy kuka ahogy van
vazze... mé nem vagyok én egy fejes ez EA-nál???úgy leanyáztam volna a blackboxot gecc.. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú istenem.. de meg tenném.. de kiváncsi lennék a fejükre mikor kijelentem hogy online módusz akkor most kezdjék a nullárol és hasonló legyen mint a hp2 nek ...
azért nincsen saját skin mert rohadt sok idp lenne míg betöltené a játékosokat..így csak kódokat tartalmaz.. aztán a te géped összerakja a szineket, spoilereket, vinyleket...
a street legal szvsz ultagagyisztikum...motorilag talán leht tuningolni..érdekesebb mint itt.. de spolierekben negyed annyi van..és itt legalább minden eredeti!!! ez kurva nagy feelinget ad.. amit az SL soha nem fog
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
tehát szinte csak matricázol,és nem csinálsz egyéb dolgot..
Rettentõen lassú volt, annak ellenére, hogy a grafika nem indokolta ezt (szerintem). Szóval igazán nem mélyedtem bele. Nem tudom milyen gép kellene hozzá én egy Tua 1200-ason Gf Ti4200-al próbáltam 512 ram mellett... Egszóval PC-s autós játékoknál nálam egyértelmûen az NFS sorozat a nyerõ.
Mondjuk ennek is csak Street Legal a neve, de biztos áttértek a gyerekek a Racing-re. Az sokoldalúbb. Az ottani képeket láttad? Magukért beszélnek...
Tehát, ha szeretnél gyorsan versenyezni egy jót, játsz a NFSUG-al. Ha szeretsz az autók szerelgetésével, bügyörgetésével idõt tölteni, szereted a járgányokat csinosítani, úgy kifesteni ahogy TE akarod (!!!), akkor válaszd a SLR-et. Nekem az elsõ rész nagyon tetszett, csak mivel RIP volt, nem lehetett végignyomni. A Racing-ben kicsit dobtak a grafikán, bonyolítottak a szerelésen, ugyanakkor egy-két dolog jóval egyszerûbb lett. Pecset ugyan nem szedtem le hozzá, de anélkül élvezhetetlen volt a Radeonomon. Biztos ezt is kiba**ott G-FOS-ra írták. Vagyis azért írtam, hogy nem rossz, mert élvezetes a játék, de ha zakatol (min. graf mellett is) akkor kaki. Ha lesz idõm újra meglesem, leszedek hozzá pecset azt nyilatkozom, de szerintem mostmár menjünk át a Street Legal fórumra, merthát mégiscsak NFS a topik neve...
Az sem volt rossz...
De ami azt illeti nálam még mindíg az NFS😛orsche a favorit.
Ott lehetett több autó, átláthatóbb volt a tuningolás.
A király pedig még mindíg a jó öreg Street Rod. Miért nem tudják azt a játékot egy mostani szinvonalú grafikával kiadni? Ez az underground nagyon szép, meg élvezetes is, de valahogy mégsem adja vissza azt a hangulatot amit az elõbb említett játék. Egyedül vagyok a véleményemmel???
Régebben írtam, hogy mosósott volt az otthoni gépemen a gamez grafja...
AKi esetleg evvel szenved annak örömmel közlöm, hogy az új 3.10es ATI driver megoldotta a problémámamt!

]
háj.
tök jó!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Amúgy láttam a 4-6-os villamos oldalán a játék reklámját. Mosolyogtató... 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510