Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Honda Civic! Nekem nagyon bejövõs tütüke.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

cement
Ki tudja megmondani hogy a játék hova teszi a savegame-ket? Mert reinstallálni akarom a windowst de nem akarom hogy elvesszenek a mentések!

respect to the man in the ice cream van

Hmuda
Kicsit off, kicsit nem:

Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DJ Skyline
bazd meg......szegény egerembe akkorát belebasztam...qrva idegesítõ ez a netes game!

DJ Skyline
de végig lehet vinni sztem easyn is,mert annyi pénzt kapsz akkor is hogy marad belõle bõven!

CSOCSO
easy éls hard között csak mani különbség van.. semmi más.. még nehézséi fokozat se.. és ez LOL
DJ Skyline
10-re sikerült nekem...

wizy
wow, ez a 103-as, 7 körös pálya elég nehéz:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

DJ Skyline
na mind1 most én se vagyok onlinem rt éppen video driver frissítést szedek le..teszem fel..aztán majd kell a restart!

DJ Skyline
ami persze tetszik nekem is 😄

DJ Skyline
zaki
vazze, ilyenek is vannak? én nem vagyok nagy autó fan, de ilyet még nem is láttam, kúúúl 😊

DJ Skyline
mi van most nincs senki online???
ha van valaki akkor merre?

DJ Skyline
mer meg vagyok recccccsenve...végre szünet,kell egy csaj meg egy kocsi...

DJ Skyline
értem már jó van' na...ez egy ritka értelmes,szar nap volt a suliban!!!!!!!!!!bekellett menni 4 óra semmit tevésre...ez volt ma a suli!

zaki
na ezt miért kellett?

Pyx
garage topicba autokrol képeket

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

zaki
mondom eddig is lehetett képeket beszúrni. a garage-ba mennek a saját verdákfól szóló képek, és ha valaki ide teszi be õket törlõdnek. mit nem értesz ezen?

DJ Skyline
ember.de nem ide hanem a garage-ba

zaki
ember eddig is lehetett képeket beszúrni

DJ Skyline
mivan ember most már lehet ide is képeket beszúrni hogy nem törölgeted ki õkeT???

Pyx
1. igen, skylinnal mentem 😊))
2. nekem sincs képem
3. jo étvágyat 😄

DJ Skyline
feletszem még1x...jön a szünet megminden...valamivel kell gamezni itthon

zaki
nem, a wincommander 😊

zaki
nincs mit

CSOCSO
? ez mi?? linux?
DJ Skyline
megvan megvan megvan....kösz szépen mindenkinek...

CSOCSO
lent a kis mappa ikonnál a nézetben...
CSOCSO
eszközök...mappa beállításai.. Nézet.. és ott keresd meg benne
CSOCSO
nem csináltatok képet arrol az eredményrõl???
nekem elszállt a gépem😞(((
zaki
beállítások/általános beállítások/képernyõ/fájl ablak/látszik a rejtett/sístem fájl

CSOCSO
VAZZE😞(((((((((((( buzi gép újraindult😞(((((((( bocs fiuk. no mindegy.. megyek vacsit csinálni...
ja. és VAZZE MEKKORA FUTAM VOOOLT😊))
1) másik lettem
2)máshova figyeltem leégett motorr.. pedig 2. lehettem volna megenn
3) vazze😊)))pyx neked volt skylineod?😊
a lényeg hogy egyfolytában egymás mellett mentünk és 0.00 ra sikerült beérnünk😊))))))))))))))))))))))))))))
na ilyet még nem láttam😊LOL.. nem intha sokat nyomatnám de azért ûberkirály futam volt😊 és természetesen én voltam az elsõ😉
DJ Skyline
hogy???próbáltam de nem tok rájönni!

Pyx
rejtett fájlokat kapcsold be

DJ Skyline
XP hova a faszba meti a mentett cuccokat...elvileg a C/Documents & settings / All users / application datába kéne...de nekem nincsen application datám!!!!

Pyx
(közben épp diszkonnektelek 😊

DJ Skyline
hogy a faszba???nekem össz.vissz. 375km/h volt

Bercy
top speed-et nézzétek, lehet h nem nagy szám de nekem ez a csúcsom blow enige nélkül:
DJ Skyline
nem tom...én az eddigi NFS sotozatok alatt nem találkoztam ekkora kamuval mint itt...négy kerékhajtású Supra...az elsõ NFS-ben volt még supra és ott hátsó volt...

Pyx
simulátor épit a valoságra, arcade a játékélményre 😊

CSOCSO
most meg bementem utánnatok az na centralba.. ilyenkor meg tuti elentetek CSOCSO szobát keresni..
DJ Skyline
tessék itt van az én Pözsóm az Undergroundból:

CSOCSO
már egy ideje..
CSOCSO
csináltam az unrankedben CSOCSO ROOM ot!!! tehát olyan mint az na central..oda gyertek
DJ Skyline
na ne...már ilyen is van???világító kipufogó csõ vég:

DJ Skyline
de azé má hehogy má...attól hogy arcade attól még építhet a valóságra..most ezzel az erõvel berakhattak colna egy 17 éves Toyota Corollát...mondjuk úgy hogy 3 literes motorral,ami a valóságban annál a Toyotánál elmegy 1.3-nak is..

Pyx
ok

Bercy
menjün Csocso után! unranked drag na central 4es futamok
Pyx
hár nem slr, de mindegy, ez arkade; nem csak a japánoknak készült, más országokban is forgalmazzák a gémet, sztem ezért vannak benne ojan autok amiket nem nagyon ismersz; nincs 4kerék hajtásu supra?; ez egy játék, igy látványosabb :-)

DJ Skyline
szar az egész