Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda Civic! Nekem nagyon bejövõs tütüke.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ki tudja megmondani hogy a játék hova teszi a savegame-ket? Mert reinstallálni akarom a windowst de nem akarom hogy elvesszenek a mentések!
respect to the man in the ice cream van
Kicsit off, kicsit nem:
Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmû.
Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmû.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
wow, ez a 103-as, 7 körös pálya elég nehéz:-)
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
na mind1 most én se vagyok onlinem rt éppen video driver frissítést szedek le..teszem fel..aztán majd kell a restart!
értem már jó van' na...ez egy ritka értelmes,szar nap volt a suliban!!!!!!!!!!bekellett menni 4 óra semmit tevésre...ez volt ma a suli!
mondom eddig is lehetett képeket beszúrni. a garage-ba mennek a saját verdákfól szóló képek, és ha valaki ide teszi be õket törlõdnek. mit nem értesz ezen?
1. igen, skylinnal mentem 😊))
2. nekem sincs képem
3. jo étvágyat 😄
2. nekem sincs képem
3. jo étvágyat 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
VAZZE😞(((((((((((( buzi gép újraindult😞(((((((( bocs fiuk. no mindegy.. megyek vacsit csinálni...
ja. és VAZZE MEKKORA FUTAM VOOOLT😊))
1) másik lettem
2)máshova figyeltem leégett motorr.. pedig 2. lehettem volna megenn
3) vazze😊)))pyx neked volt skylineod?😊
a lényeg hogy egyfolytában egymás mellett mentünk és 0.00 ra sikerült beérnünk😊))))))))))))))))))))))))))))
na ilyet még nem láttam😊LOL.. nem intha sokat nyomatnám de azért ûberkirály futam volt😊 és természetesen én voltam az elsõ😉
ja. és VAZZE MEKKORA FUTAM VOOOLT😊))
1) másik lettem
2)máshova figyeltem leégett motorr.. pedig 2. lehettem volna megenn
3) vazze😊)))pyx neked volt skylineod?😊
a lényeg hogy egyfolytában egymás mellett mentünk és 0.00 ra sikerült beérnünk😊))))))))))))))))))))))))))))
na ilyet még nem láttam😊LOL.. nem intha sokat nyomatnám de azért ûberkirály futam volt😊 és természetesen én voltam az elsõ😉
XP hova a faszba meti a mentett cuccokat...elvileg a C/Documents & settings / All users / application datába kéne...de nekem nincsen application datám!!!!
nem tom...én az eddigi NFS sotozatok alatt nem találkoztam ekkora kamuval mint itt...négy kerékhajtású Supra...az elsõ NFS-ben volt még supra és ott hátsó volt...
simulátor épit a valoságra, arcade a játékélményre 😊
most meg bementem utánnatok az na centralba.. ilyenkor meg tuti elentetek CSOCSO szobát keresni..
de azé má hehogy má...attól hogy arcade attól még építhet a valóságra..most ezzel az erõvel berakhattak colna egy 17 éves Toyota Corollát...mondjuk úgy hogy 3 literes motorral,ami a valóságban annál a Toyotánál elmegy 1.3-nak is..
hár nem slr, de mindegy, ez arkade; nem csak a japánoknak készült, más országokban is forgalmazzák a gémet, sztem ezért vannak benne ojan autok amiket nem nagyon ismersz; nincs 4kerék hajtásu supra?; ez egy játék, igy látványosabb :-)
garage topicba autokrol képeket
(közben épp diszkonnektelek 😊