Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
na jo, nekem ezzel a szar 103-as pályával tele van a hocipom. Sokkal de sokkal nehezebb, mint a 86-os, bár az se volt semmi. Itt egyszeruen vegig vezetni kell, marmint ugy hogy en vagyok az elso, es hpogyha megeloznek, akkor kampec:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

PEPESZŐKE
Gyerekek!!!!Ilyen kocsit még nem láttam magyarországon!!!Mazda miata!!! de nem akárhogy!lila-arny flipp flopp!Neon,Matricák,MINDEN!!! beszarok!!!!és ezt ma reggel 8:10-kor a pékség elött!!! (DUNAKESZI) még a kenyeret is elfelejtettem!!!!MAGYAR rendszámos volt!!!

CSOCSO
festésekért menjetek quick racsnizni..és ott is drifteljetek..
Mail ment!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Hi! Normális az, hogy végignyomtam az underground módot és csak 3 unique upgradet adott a gép? Hogyan lehet megszerezni a többit motor upgradet???

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

zaki
hát ja, akinek több 10 millió forintja van egy verdára, annak ez már csak zsebpénz

cement
Nem is olyan drágák a cumók

respect to the man in the ice cream van

Jonny87
Hi! Olyan kérdésem van, hogy felmegyek netre, elindul a game, és megfagy az NFS-em. Ez miért lehet ? elöre is thx

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Hmuda
Egy CybR nevû gyerek azt hangoztatja, hogy van vmi peccs, amivel törnek a kocsik. Ugye csak hülyeség az egész.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bercy
próbálj meg vga driver-t, directx-et frissíteni.
Dutch Flander
Szar lehet neked. Bocsi, nincs ötletem, mitévõ légy...
Várd meg a nagy-okosok véleményét, hátha õk tudnak segíteni.

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Dutch Flander
Akkor megy tovább a játék, ha mindegyikkel hatost dobsz!

Dutch Flander
A 4 = High Stakes?
Az 5 = Hot Pursuit 2?
A 6 = Porshe Edition?

Csak a HP2-t ismerem ezek közül, abban aztán nagyon törtek a kocsik. Felgyûrõdött az eleje, hátulja, meg füstölt, esetleg ha felborultál kigyulladt. De emlékezetem szerint semmit nem rontott a teljesítményen. A többi részben is így törtek?

DJ Skyline
csak annyit fûznék hozzá hogy az NFS 4-ben 5-ben és valamennyire a 6-ban törtel a kocsik...

Dutch Flander
Még régen volt egy NFS és Street Legal összehasonlítás. Csak annyit fûznék még hozzá, hogy a NFS egy jó játék, látványos meg minden, csak ez már idestova a 7. (vagy 8. kiadás???) és még mindig képtelenek megoldani az autótörést. Mert nem adják az autócégek a nevüket hozzá? Mekkora köcsögök. Pedig ha a NFSUG-ban törnének a kocsik, mindjárt nem lennének az AI versenyzõk íly kegyetlenek, mert õk lennének az elsõk, akik ripityára törnék a kocsijukat, te meg vígan haladnál át a célegyenesen. Egyébként is mekkora röhej, mikor frontálisan ütközöl egy szembejövõvel, felrepülsz, elvileg egy szállodai lakásba berepülve elrontod az ott élõ család vacsoráját, talpraérsz csak törött szélvédõvel, majd hipszi-hopszi mész tovább minden sérülés nélkül. Persze a játék védelmében még annyit, hogy ha normálisan játszol, nem is kell hogy ilyenekkel foglalkozz, de akkor is...
Ezért mondom, ilyen téren a SL jobb. Ott asztán repked a kerék, szakad a karosszéria, meg minden ami itt nincs.

Egyébként meg zárszóként: Kedvenc autósjátékom a Colin Mc'Rea Rally 2 és 3 és kész...

DJ Skyline
ezt muszály volt berakni...azé' tudjuk mennyi is 1-2 neon csõ:

DJ Skyline
látom él a topik...

DJ Skyline
hát nem baba?:

lindross
Hi!! Aki szeretne egy úgymond magyar közösségbe online játszani az regeljen a http://ongame.uw.hu -n..Vagy akinek nem megy a patch, az innen leszedheti..

zaki

Szeva! Bocs, nem olvastam vissza, de sürgõsen kéne egy info: hol vannak a savegame-k?

DJ Skyline
ez van...nem születhet mindenki racernek!

Terra
Lehet, hogy már tudjátok, de ezen az oldalon van LAN patch a játékhoz:

NfsUnlimited

What I do, and what I listen.That defines me.

wizy
nemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnemnem!!!!

wizy
de ze olyan jellemzõ: megyek, én vezetek 3 mp-cel életem legnehezebb pályáján, és akkor durrr, telibe a villanykarót:-((

wizy
utálok felborulni

wizy
ó a francba nincs síró smile??😞(

wizy
neeeeeee:-(((((((

wizy
szerintetek az ellenfél akkor is tud fékezni, ha a féklámpája nem világít?????

serial kéne de nagyon!
elõre köszi!

Hmuda
Kicsit off, kicsit nem:

Nem tudja vki, hogy honna szedhetném le a Halálos Iramban 1-2t magyar szinkronnal? A DC-n nem mindig egyértelmû.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki
112 😊

cement
1.-re nem igazan tudom a valaszt, masodikra viszont igen. A jatek 113 versenyes.

Nekem is volt ilyen!Gyenge a videókártyád!
Hmuda
Az egyetlen gondom a Drag versenyekkel, hogy az a k*rva pötty nem folyamatosan világít, henm villog és emiatt kénytelen vagyok azt a r*hadt sebességmérõt nézni, mert a pötty megbízhatlan.

KIRÁLY A JÁTÉK!!!
CSAK A DRAGOK NEHEZEK!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

cement
Thank you master 😊

zaki

Pyx
áz! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

zaki
ha nem látod, akkor kapcsold be, hogy mutassa a rejtett fájlokat

Pyx
/documents and settings/all user/application data/nfsu
rejtett fájlokat kapcsold be

zaki

cement
Windows XP Professional

Pyx
ha supergames nem megy, akkor sg.hu, vagy supergamez.hun probáld meg...

DJ Skyline
nekem csk 1x volt ilyen bajom hogy kb. 1 órán át nem tudtam felcsatlakozni

Stranger
Nekem is kiki van a tököm a netes játékkal. Legjobb idõ amit mentem dragen az 20:60 körül volt, 6 perfekt váltásal. Erre meg mindenki leelõz 20:00 alatti idõkkel 1 db (!!!) perfekt váltással. Hogy a ****-ba van ez???

Ti milyen idõket nyomtok?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
Na végre! Benn vagyok😊 Már egy hete nem tudtam felcsatlakozni a supergamesre. Nálatok nem volt gond. Ahol én lakok (Eger), ott ismerõseim közül sem mûködött senkinek.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

czky
Keress a Total Commanderel *.ugd kiterjesztésû fájlt. Ahol az van, ott a mentés. Csá

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Ja és a Mazda Miata MX5 is egy kiváló autó. Viszont szerintem DRIFT-re a Subaru a legjobb, DRAG-ra a Mazda RX7, és egyéb dolgokra a Honda Civic.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

DJ Skyline
milyen op.rendszered van?