Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Azt a Part Swappert hogy kell használni?Bemegyek az UNDERGROUND mod-ba és ott a Costumise Car-ra Akkor nyomok 1 ALT+TAb -ot és performance parts aztán beéllítom ami kell é change parts.Aztán vissza a game-be és??Mertz nem történik semmi.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hogy Álltok az Unique tuninggal???
Kinek milyen kombináció jött be??
Nekem ENG+DRIVETRAIN+NOS van ezzel 19.71 a legjobb idõm.(14th and vine)
Irjatok legyünk együtt okosabbak!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Mind1, legfeljebb nyomom a GTA VC-t tovább.
Amúgy meg analóg modemmel csúcsidõben nem fogok oldalakat visszaolvasni, hogy még ezzel is gyarapodjon a tetû matáv, amúgy sem képes az adsl-t kihozni fél éve, pedig tõlünk 3km-re már van, de ez már off.
További jó játékot, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek.
Sziasztok
Steam Nick: adakiller
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

....egyébként 1.3-as paccs kell már..ha meg az van és úgy se ment akkor az EA-nál szokott probléma lenni!
Meg tudná valaki súgni, hogy mért nem mûkszik nálam az online mód? Ugyanis pár napja nem tudok felléppni! Felraktam megint a patchet, de úgy se jó ... elõtte meg ment rendesen. Csak nem az EA szûrte ki a nem origi felhasználókat? Nállatok egyébként meg az online mód?
elõre is köcce
Sorry, hogy a legkönnyebb útját választom, de.....linkeljen be nekem vmi cd-key gent, vagy adjon vmi linket pls!
Elõre is köszi
neved mi arrafelé?
Azt szeretném kérdezni, hogy azt a LAN-szerveres progit, lehet-e úgy játszani, hogy nem lépek fel a netre. Elindítom a server részét a proginak, belépek a játékba, aztán go online, de kiírja, hogy ellenõrizem a netkapcsolatot, vagy vmi ilyesmit. Na most ha nincs netem, akkor nem tudunk LAN-on se játszani?
Elõre is kösz.
Steam Nick: adakiller
na most kaptam meg a 17-s felniket, kicsit cink, hogy ez csak optikai tunning, és a kezelhetõségben semmit sem változtat. bakker nem gyenge ez a játék, hard-on ugy hoz rajtam másodperceket, hogy már az elején ellõte a nitróját..kapot is akkorát..ugy esett be utánam a célba. hibátlan feeling, csak ez a kûzdés a géppel, na go 36.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type