Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
#10612?????????

Bercy
itt(FAQ menüpont alatt) megtalálod h hol vannak a mentések.
Pyx
documents and settings/all user/application data/nfsu rejtett fájlokat kapcsold be😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx

Bercy

B.Ú.É.K. mindenkinek!!!
DJ Skyline
Fefét már megkérdeztem de meg kérdezlek titeket is hogy nyissak e egy topikot az autómakettekrõl!???

cement
Kuuuuuuuuuurvajóóóóóóóó

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
ismerõs jelenet??? makett! :

DJ Skyline
na látom már elisment a gifem!! 😞

reaper4
😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hali!
lécci segítsetek! feltettem a játékot elindítom játszottam is vele majd feltettem a leguljabb patchet és a crackot mert nem eredeti a játék. elindítom mennék singlebe és nem tudok mert a pálya betöltésénél lefagy és byebye játék.
lécci segítsetek! elõre is köszi
DJ Skyline
Minden fórumos srácnak muffban gazdag, a lányoknak pedig répában gazdag Boldog Újévet Kívánok!!!

Hi!!!

Én is pont ilyennel nyomom! Csak én nem használom a forcefeedback-et a játékban, mert attol fagy le. Sõt még a saját driverjét se használom, hanem a sima window-ost, mert a trust drivert nem tudom bekalibrálni.

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

zaki
#10564, de mielõtt kérdeznél, nem ártana egy nagyon picit visszaolvasni

Mármint a neten jáccani?
Van mind a kettö, mikor felcsatlakozol alapbol a circuit serverek mennek, nyomod a jobbra gombot és ott vannak. ne aggodj én is alig találtam meg
Jam
Hova menti le a profile-t a játék, mert nem találom?
hat teljesítményre asszem az a legjobb vagy az eclipse vagy rx7

Köszi! Kipróbálom.
Bercy
sztem ez azért van mert a pedál nincs rendesen bekalibrálva és olyan mintha folyamatosan nyomnád. A windowsban állítsd be a kormányodat. Utána nem lesz ez a hiba!
thx, ez volt a hiba, teljesen egér nélkül irányitom a játékot, és ugy vettem észre anélkül is mindent me lehet oldani, gyorsabban, szal csak ezt nem 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bercy
kattints rá egérrel a vinyl color gombra.
Bercy
asszem, én nem próbátam, de havernál mûködött és utána is megmaradt a cserélt alkatrész.
hali, érdeklõdnék hogyan tudom a NEm unique vinyleket lefesteni a kocsimon , mert nem sikerült rájönnöm

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Fefe
Tedd vissza a 3.6 catalystet de ez benne van a game readme-ben is

Sziasz,

akinek kell a zene a játékból, az tegye az exe-t az SNDSTREAMS könyvtárba (ahol a zene file van) és indítsa el.
Csinál 27 wav-ot 705kbps-mal.
A file:

NFS:U SoundStream converter

És hogyha felrakom a gémet peccselem az 1.1-est majd megcsinálom ezt az "átalakítást" és utána felrakom az 1.3-ast akkor meg fog maradni?

Ja és szerencsére már tudok játszani neten!😊
"CSak" egy teljes windows reinstal kellet!😊

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Feltettem a játékot. Tökéletesen futott is, mígnem csatlakoztattam egy kormányt az egyik USB-re. Ettõl kezdve ha elindítom a játékot olyan, mintha valaki folyamatosan nyomná a felfele nyilat. Emiatt nem tudok semmit kiválasztani a menûben. Ismerõs valakinek a hiba?
Elõre is köszi!
Jön valaki gémelni?
Lazac néven vagyok fönt

Amse
Mivel lejjebb olvastam, hogy uncsi a fórum ezért elmesélem mi volt tegnap este:
Lkezdtem egy Underground mód-ot és épp egy 4 körös verseny kezdeténél voltam amikor a barátnõm nem bírt magával és rámmászott.A másodi kör elején Lkezdett orálisan kielégíteni, de hát a verseny ment tovább és a 3 kört még le kellett nyomnom ami nem volt 1szerû de sikerült és elsõ lettem😊

Bercy
hát nem igazán.
Hali !

Szerintetek az normális, hogy ezen a gépen: (1700+Athlon,RADEON 9000Pro64MB,512M😎 néhány pályán még minimális grafikával is beszaggat a játék ?
A 3.9-es Catalyst van fennt.

Bercy
mail ment.
Bercy
1.3 patch-nál az nem mûxik, de 1.1-nél igen. Próbáld meg azt föltenni.
RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Gondolom dx9 efekt, az emiksz meg max dx8, de inkább 7

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
ja én is!

dtk1985
Harom hete gond nelkul jatszottam az 1.1-es Undergrounddal, semmi collect reward problema. Kozbe volt egy windows reinstallom. Beraktam tegnap a jatekot, felraktam az 1.3-as peccset+cracket es laaam, elkezdett kilepegetni menteskor, collect rewardnal, continuenal is neha. Gondoltam visszarakom az 1.1-et ugy biztos megy. Letoroltem az egesz jatekot, ujbol beinstallaltam kicsereltem az exe-t a crackelt 1.1-re es mar itt is kilep rendszeresen a collect rewardnal, a mentesnel es a continuenal. Ezt csak egy gondoltam leirom.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

Fefe
Hátha azt akarod,hogy menjen és van rá kereted akkor igen

Fefe
Semmi csak nem tudja lekezelni.Onnan tudom,hogy volt nekem is Gef4mx4 64 mb kártyám és hiába frissitettem drivert akkor se ment.

Fefe
Mx-es kártyával ne is próbáld bekapcsolni a motion blurt mert azzal nem fog menni még ha drivert frissitesz akkor se

rohadtgec
THNX ferike😉

cement
Meghajtanám õket

respect to the man in the ice cream van

Nem tudja valaki nekem megmondani, hogy a TJ'S Part Sweeper-t ,hogy kell használni? Mert nekem nem mükszik!
Bercy tudsz segíteni?

Pyx
documents and settings/all user/application data/nfsu rejtett fájlokat kapcsold be

rezsofiz
A min. kártya geforce3, vagy ati radeon 8ezervalahányszáz.
Ha ez megvan, és nem megy, akkor szerintem frissíts drivert.

sazl : c

RelakS
Milyen vidkareszed van?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
A 438.jpe-t vagy elfelejtették kimoderálni, vgy amit láttunk róla képeket, az jólsikerült retus

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJ Skyline
ja...ezt a paget én is ismerem,de azért beraktam a kedvencekbe!!!!

robotnyk
nagyon vezér bringák?
zaki
hehe, ezt a lapot már régóta ismerem, nagyon jó bringák vannak rajta