Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az kõne nekünk!
ájj pedig jó lenne!elképzelem ahogy a metálzöld astra hasítja az utat és megelõz egy Skylinet!!hmmm be szép is vóna!
amúgy vhonnan lehet letölteni Opel Astrat?
kérdés: a catch on beállítás csak a quick raceben van vagy be lehet állítani valahogy esteleg underground modeban is? mer ott nem találom😞 hasznos lenne kikapcsolni vhogy, csak szopok a 95 össel😞(((((((((((((((
Mail to: [email protected]
Mi Bill Gates indián neve?
Kék Halál!
Kék Halál!

ezt nézzétek meg. csomagoljátok ki a rar filet és az swf file-okat csk simán töltsétek be 1 explorerbe.
Fent leszek neten Lazac néven draggelek egy kicsit. Aki akar játszani az jöjjön!
annyira kijátszható az EA pontadási rendszere h van 1 módszer amivel akármennyi pontot össze tudsz szední csít nélkül csak türelem kell hozzá.
Valahogy összejött neki az a 217ezer 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nem....az alatt csak drifteltem non-stop megállásnélkül számolt...és ezért nem adott az adott körben hozzá semmi!
Mi az a sok 0 lapscore? Bevizsgáltad a fal ütésállóságát?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mikortól lehet így "átmenetesen festeni. Már 75. pályánál vagyok de még nincs ilyen lehetõség.(vagy csak én vagyok hülye,de nem találom)
PSN ID.: Beegabor
Ha a zsaru kédezné, mit mondanál, milyen szinû? 

nemtom, én használom a 3DSTUDIOMAX-ot. De nem tul könnyû ha profi munkát akarsz benne végezni.
ha valaki kedvet érez ahoz h az nfs autóit átszerkessze és tudja használni a 3DSMAX-ot akkor az a szüksége plug-int és file konvertert megtalálja az oldalamon!!! www.tar.hu/nfs7
innen szedd le és akkor lesz mellette readme is!
mûxik az a part swapper, de 1.3patch nál nem. tedd vissza az 1.1est cseréld ki aztán vissza az 1.3as. használni pedig úgy kell h elindítod az part swapper és az nfs-t aztán belépsz underground módba majd costumize car menübe nyomsz 1 alt+tab-ot beállítod ami kell majd aktiválod, ennyi.
😄 Nem a 110.-nél tartok, hanem tökre az elején. Azt írtam, hogy nincs kedvem végigküzködni megint azt a száztizenvalahány pályát!
P.U.É.K (Programokban gazdag új évet kivánok)
-Kaplan-
-Kaplan-
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Boldog ÚJ Évet Mindenkinek!!!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
...................É............
BBBBBB..UU...UU....É....KK...KK.
BB...BB.UU...UU.ÉÉÉÉÉÉÉ.KK..KK..
BB...BB.UU...UU.ÉÉ......KK.KK...
BBBBBB..UU...UU.ÉÉÉÉÉ...KKKK....
BB...BB.UU...UU.ÉÉ......KK.KK...
BB...BB.UU...UU.ÉÉ......KK..KK..
BBBBBB...UUUUU..ÉÉÉÉÉÉÉ.KK...KK.
................................
................................
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDENKINEK
\"Hard to see, the dark side is.\"
Mindenkinek Boldog Új Évet még1szer!!!