Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. még nem. majd ha csinálnak hozzá.
3. a játék elején még nem lehet változtatni de késöbb a vinyl color gombra kattintva igen.
4. online módhoz elengedhetetlen, de nálam a motion blur effect 1.3as patch bugos lessz és nem mosódik hanem sötétül a képernyõ(mind1 azt úgy is ki szoktam kapcsolni).
5 lehet játszani és kihívni 1mást, de pontban fogadni nem.
Mail to: [email protected]
Mail to: [email protected]

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
innen lehet letölteni!
Nekem eddig ennek az ötödét sikerült!😄
Melyik pályán csináltad?

Nyugi tisztában voltam vele, hogy kikapok, mert emlékeztem tõled valami 500ezrs driftre és rögtön tudtam, hogy itt végem, de csak meg akartam nézni, gogy nem kamuzol e!😄DD
Gratula!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Foszfor - jo arc :o)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ha a appilacitaion data-t nem latodakkor allitsd be hogy mutassa a rejtett file kat
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ha nincs olyan ami a 95nel van, akkor jo kicsit kesobbi es akar kicsit elobbi is! aza lenyeg hogy valahol kozel legyen es ne legyen vegig vive a jatek/elmentes.
Tök jó volt 3-an nyomtuk magyarok, tök véltetlen!

respect to the man in the ice cream van

Pyxtõl meg még nagyon 😄respect to the man in the ice cream van