Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen ennek az évnek is
VÉGE!!!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
VÉGE!!!
Boldog Új Évet Mindenkinek!
de nem kell a izé...csak ez:http://iaro.srv.hu/kep/rx-7_by_neozedHUN.JPG...és ott van a Mehet mellet a törlés,és azalatt a kép...ott linkeld be!
linkeld be ide.....Z-Upload, és megkeresed a képet a gépeden! ja és nem lehet a nevében ékezet,és helyköz!
Minden kedves fórumlátogatónak

VAn valami megoldás vagy progi arra, hogy az unique cuccokat utólag megváltoztassuk? Mert nekem a mentésem letörlõdött és az uncsitesómét raktam föl, de nem a legjobbakat választotta sajna.
Ami ezen az oldalon van azt én nem tudtam használni sajna. VAgy valakinek sikerült?
Aki tud az légyszi segítsen, mert nincs kedvem végigküzködni megint a 110-en valahány pályát!
Ami ezen az oldalon van azt én nem tudtam használni sajna. VAgy valakinek sikerült?
Aki tud az légyszi segítsen, mert nincs kedvem végigküzködni megint a 110-en valahány pályát!
Profiles.usr
djskyline0.ugd
djskyline.cfg
djskyline.opt
djskyline_autosave.ugd
(a djskyline csak példa volt)
ezeknek a fileoknak kell lennie hogy menjenek a mentések!
djskyline0.ugd
djskyline.cfg
djskyline.opt
djskyline_autosave.ugd
(a djskyline csak példa volt)
ezeknek a fileoknak kell lennie hogy menjenek a mentések!
Igen nyisss! tök yo lenne!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Most nézegettem ezt az oldalt http://www.jatek-makett.hu/
Vannak jó kellékek. festékszoró stb...
Vannak jó kellékek. festékszoró stb...
akkor adok 1 linket töltsd le!----nekem most menni kell nagyfaterhoz szilveszterezni.de 1-2 óra és jövök...aztán beszélgetünk tovább ez a link és ezt töltsd le: ROD - Techno Rulez vol.02...Added Dec. 09-nél találod!na megyek!
persze....de jobb ha olyat veszel amit festeni,meg ragasztani kell,mert azok jobbak mind minõségben,mind mittom' énben!
persze hogy jó...de lehet kapni olyanokat is ami mûanyag és nem kell se festeni se ragasztani...és én különben is eddig (már kb.9 éve makettezem) még soha nem festettem festékszóróval! Ha kellett is akkor csak sima sprayvel! Tod amiket lehet kapni festékboltban...!