Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Ezzel mit lehet kezdeni? :

XP alatt úgy döntött az nfsu, hogy a backspace gombbal csak törölni lehet, a menüben visszafelé lépkedni nem.

Ami változott a rendszerben: frissítettem a Nero-t (leszedtem, probléma maradt)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Én a 45. körül is még találtam olyan pályát, hogy mindhárom verda leelõzött, aztán a cél elõtt pár másodperccel jöttem rá, hogy lemaradtak, mint a borravaló... Utána meg volt öles szivatás másik pályán 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bercy
vagy ha végképp nem megy akkor küld el te is a save-t azt megcsínálom neked.
Bercy
de télleg, ha 12. pályán nem bírsz túljutni akkor ne mentést kérj hanem próbálkozz más autóval és gyakorolj mert ott még nagyon easy a game, késöbb sokkal durvább pályák jönnek majd!!! és ezt nem azért mondom h sértegesselek!
zaki
ja, tényleg 😊

Bercy
hát késöbb is mentést fog kérni
zaki
12.? mi lesz késõbb...

Bercy
küld el a te mentésed és megcsínáom neked. [email protected] úgy is unatkozom
ukki
nem tud valaki küldeni 12 túli mentést
me má tele van a f...am légyszi. ha rá fér a Email-ra it a cím: [email protected]

Haliho!
Tudna nekem vki szerválni egy 95-ön felüli mentést, mert szétbasz az ideg? Nem akarok még egy gamepadot venni😊
RelakSfromhome
Hehe, most csináltam egy drag, és úgy nyertem, hogy a messzi távolban lefejelt egy teherautót az elsõ 😄😄😄

Amse
Nem rinyálni akarok de szeretném 56k-s nettel is megnézni a képeket szóval ha lehet rakj be kissebb képet mert akkor nem kell várnom 1 órát hogy begyüjjön és úgy is látható.
THX
1épként mi a taktika hogy folyamatosan drifteljek?

RelakSfromhome
na, ez most felhúzott!!!

Mi a faszomat áll le egy platós valami az út közepén?!?

RelakSfromhome
Ez az igazi rémálom: DRIFT TOURNAMENT

DJ Skyline
arra nem emléxem...bocs

DJ Skyline
a 7 körös?

Klon
Sziasztok!
Segítség kellene!
problémám a következõ: Underground módban nyomnám a gamét egy honda civic-kel. A 38. pályánál tarok, ami egy DRIFT lenne, de nem tudok rajta játszani, mert valami olyasmit ír, hogy menyjek vissza a Performance menübe, és upgrade-eljem a kocsit mert így nem megfelelõ.
Namármost! A létezõ összes dolog, amit eddig nyertem rá van téve a kocsira.(turbó, nitró, gumi, kerék stb.)
Mást nem tudok rátenni, mert le van lakatolva.

Mi ilyenkor a teendõ?? Hogy szabadítsam fel, a még lezárt dolgokat ?
elõre is köszi.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

DJ Skyline
na kértem tisztelettel, drifteltem egy kicsit:

DJ Skyline
ja... 😊

Jó volt ez a kis sprint!😄

DJ Skyline
na most itt tartok driftben összesítettben...az összpontom nekem testzik...igaz nem sok,de nem baj!

Higway 1-es eddigi rekordom

Bercy
sztem nem. én már voltam 18. világranglistán dragben de nem kaptam semmit.
Lehet online új festéseket kapni amik persze nincsennek benne a singlebe? Én mintha valahol olvastam volna.

Pyx
ízín se megy? ..ha elküldöd, megcsinálom

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ATS: Peelova
rsxszel tolom már mer miatámat rongyá verték😞 de feladom, nem tom hanyaccora próbálom a kilökés meg nem segít hat kör alatt lazán utólérnek, gecicsaló nfsu 😞 uninstall közeleg...
Bercy
na jóvan, ezt most fejezd be vagy külömben megy a kommandó
Hoppá...

Bercy
ne add fel inkább ülj bele egy rsx-be lökjé ki mindenkit akit tudsz és nyerni fogsz!!!
ATS: Peelova
nahjó feladom, ki tud egy oldalt ahol vannak savek?
cement
Menjel mar bazmeg.... 😄

respect to the man in the ice cream van

Bercy
online szoktam és ott nincs forgalom
RelakSfromhome
-forgalom nélkül dragoltok, igaz?

Bercy
ja én is azon csináltam a rekordom, és ezen kívül még a highway-t és a main street const rev-et csimpánzom
14 and Vine
Én ezt a pályát komálom a legjobban.

Bercy
báze, megdöntötted a rekordom, nekem 19.38 a legjobb idõm. Egyébként ez melyik pálya?
Ez nem a legjobb idõm! Ez az 56-os forradalom emlékére készült!
EZ a legjobb idõm!

cement
Mar vagom!!!!

cement
Jajj, Megadta most nezem ujbol! KIRALY

Bercy
jájj, sam=samantha!!! csak nem fért volna a gombra ki!!! azok samanth unique vinylei amibõl elvileg 1 profile alatt csak 1 lehetne meg.
RelakSfromhome
Dettó, bár én úgy érzem, mintha tökre homályos lenne tõle minden 😄

Bercy
elõszõr meg is kell dolgozni érte mert addig nem is tudod használni amíg meg nem szerezted az 1ik szélesítést legalább.
cement
Most probaltam ki! Kiraly, mukodik a cucc csak az a kar hogy samantha összes unique vinyl-jet nem tartalmazza, mert amit tartalmaz a Sam összes vinyl-je es azok mar megvannak...

Bercy
jah tudom, de én mindkettõt ki szoktam kapcsolni, nekem kifolyik a szemem tõlük.
RelakSfromhome
Nah, én elõször megdolgozok érte 😄
35. pályán vagyok túl (35/111) 😄

cement
Na ez egy kurvajo tool... Mar toltom is... Mert én már 3szor vegigvittem a jatekot csak azert hogy megkapjak mindenfele cuccot... Most akartam negyedszer nekiallni de akkor nem teszem mert ez a cumo megkonnyiti az eletemet! Kösszi!

cement
Elmész te a tudod hova... 😄D😄😄:😄😄

RelakSfromhome
Ha a Light trailst nem használod, akkor nem bugzik a Motion Blur!!!

cement
BAZZEG HOGY MESZ ILYEN JO IDOKET?????

Bercy
ja tudom én se teljesen értettem amit írtam