Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP alatt úgy döntött az nfsu, hogy a backspace gombbal csak törölni lehet, a menüben visszafelé lépkedni nem.
Ami változott a rendszerben: frissítettem a Nero-t (leszedtem, probléma maradt)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
me má tele van a f...am légyszi. ha rá fér a Email-ra it a cím: [email protected]

Tudna nekem vki szerválni egy 95-ön felüli mentést, mert szétbasz az ideg? Nem akarok még egy gamepadot venni😊
THX
1épként mi a taktika hogy folyamatosan drifteljek?
Mi a faszomat áll le egy platós valami az út közepén?!?
Segítség kellene!
problémám a következõ: Underground módban nyomnám a gamét egy honda civic-kel. A 38. pályánál tarok, ami egy DRIFT lenne, de nem tudok rajta játszani, mert valami olyasmit ír, hogy menyjek vissza a Performance menübe, és upgrade-eljem a kocsit mert így nem megfelelõ.
Namármost! A létezõ összes dolog, amit eddig nyertem rá van téve a kocsira.(turbó, nitró, gumi, kerék stb.)
Mást nem tudok rátenni, mert le van lakatolva.
Mi ilyenkor a teendõ?? Hogy szabadítsam fel, a még lezárt dolgokat ?
elõre is köszi.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Mail to: [email protected]
Mail to: [email protected]
Én ezt a pályát komálom a legjobban.
EZ a legjobb idõm!
respect to the man in the ice cream van
35. pályán vagyok túl (35/111) 😄
respect to the man in the ice cream van

mi lesz késõbb...