Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a kereke miért nem mosódott el? 

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Így már jobb?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
gyorsan kapcsold ki a light trails-t!
Akkor mit szûr ki az a qrva peccs?
ja és ezt mind külsõ nézetben...és hallod azt is hogy a nagyobb sebesség mellet egyrenagyobb a szél vagy mi a fasz!
wazze olyan hangok vannak hogy elélvezek...dragezzetek úgy quick raceban egy kocsival hogy 6-osban indultok...és abban a sebességben menjetek végig...hallgassátok a motor,a turbófeltöltõ hangját..közben válltastok eggyet viisza, vagy kézifékezzetek és akkor úgy sziszeg mint egy kígyó!!! 😄
Vannak olyan csítek hogy végtelen NOS...lehet hogy olyan is van hogy nincsen motor robbanás...lehet az is hogyha vált akkor mindíg perfekt shift,kivéve a startnál!
Nitroztam Motion Blur effect mellett..!!????MI a fasz ez??:
Itt meg nem Nitroztam Motion Blur effect mellett.! MI ez?:

Itt meg nem Nitroztam Motion Blur effect mellett.! MI ez?:
Nem úgy volt, hogy ez a qrva 1.3-as peccs már kiszûri a csítereket!!!
Mit ne mondjak qrvajól végzi a dolgát!
Mit ne mondjak qrvajól végzi a dolgát!
Nézzétek meg, hogy két perfekt váltással meg 338-as top speeddel rávert tesómra vagy másfél mp-t! és neki meg 5 perfektje és 360-as topspeedje volt!!!
Nézd meg a heti rekordokat, ilyen 17,30-as idõk vannak 14th & Vine-on... Kissé csíterek
respect to the man in the ice cream van
Adsl 512
Na ezt szerettem volna én is keresni a neten, mert tegnap tesóm összeakadt egy ilyen pöccsel, aki szerintem csíter!
Na ennyit szerintem már tényleg képtelenség menni! REmélem müxik a progid, mert tegnap én is szívtam tesóm után! Buktam vagy 60 ezret egymás után!
Az összes csíter pöcsnek

Na ennyit szerintem már tényleg képtelenség menni! REmélem müxik a progid, mert tegnap én is szívtam tesóm után! Buktam vagy 60 ezret egymás után!
Az összes csíter pöcsnek

pajtásim ti milyen nettel nyomjátok?
igen, igen, észrevettem, bocsi:-))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Lenne egy kérdésem! Méghozzá az hogy mikor felrakom a játékot és elkezdem a GO Undergroundot- megnyerem az elsõ versenyt ok vége és mikor kihozza a kocsikat utána ezeket hogy Golf meg Civic meg a 206- ost onnan nem tudom továbbmenni nyomok entert meg mindent de nem enged tovább nem tudom megvenni.Mi lehet a baj rosszul lenne felinstallálva vagy az install Cd-je roszz? mert mikor egyik ismerõsöm megírta a play cd volt rossz most hogy átírtam magamnnak mostmár menne ha továbbengedne az elsõ pálya után tudnátok segíteni????
Rotary & Dypee production
nem megyek mert kkidob a desktopra, mikor nyertem 😞
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
amúgy gratula az oldalért, egy ideje ha bárki kérdez valamit a gameval kapcsolatban, rögtön oda irányítom! 

hi all. az oldalamra feltöltöttem egy cheater szûrû progit. elvileg mûködik is. a verseny elején szól ha csíterrel akadtál össze. innen töltheted le
Nézd meg jobban, Aki 56. az SONIC13 és nem driftben, hanem DRAG-ben!!!
56 az életben nem voltam! Örültem is volna neki... Sosem mondtam ilyen hogy 56. vagyok nem tudom honnan veszed ezt
te visszafelé fejlõdsz? Elõször voltál az 56., aztán a 96., aztán a 83. 

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Már az 56. vagyok és 2 napja kezdtem neten!
Na, ez lett az éjszakai turné egyik futamáénak végeredménye 3 sör után!