Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hosszú és eredményes életet!!
Mert ennek a srácnak tényleg, csak kettõ volt!
Cheaters SUXX!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Eszem megáll!!!
NYomom inkább szingli. Bár azis csal!
Az egész játék egy nagy rakás CSÍT!!!
Þór vígi þessi rúnar
Segítség kellene online játékhoz. Le tudná írni valaki, hogy kell csatlakozni? A patch-et már letöltöttem, de valamiért nem csatlakozik a szerverre.
Tehát ha valaki csítel, akkor az a csít legyen meg mindenkinek
Szóval arra jó, hogy máskor tudod, hogy kivel nem kell játszani!
Tud nekem vki mondani csalásokat? Kiváncsi vagyok ugy lehet-e gyözni ellenük. Csak ki szeretném próbálni, mielött abbahagyom ezt a szart.
VAlszeg a hangokat majd vhogy kicserélem, mert elég gagyik szerintem.😊
De azért kössz Bercy!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
magyarosítás nincs, de ehhez minek is?
A NFS Undergroundhoz melyik honlaponon, esetleg honalapokon lehet hozzá kiegészítéseket letölteni és magyarosítást?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Airport Tycoon 3 (még nem foglalkoztam vele komolyan)
Massive Assault (istenkirály! )
18 Wheels of Steel AA (egész korrekt)
most szedem a Magic: The Gatheringes stratégiai játékot
lementek a vizsgáim, szal most kb 3 hét hawaii, felkészültem rá

Lenne egy kérdésem! Méghozzá az hogy mikor felrakom a játékot és elkezdem a GO Undergroundot- megnyerem az elsõ versenyt ok vége és mikor kihozza a kocsikat utána ezeket hogy Golf meg Civic meg a 206- ost onnan nem tudom továbbmenni nyomok entert meg mindent de nem enged tovább nem tudom megvenni.Mi lehet a baj rosszul lenne felinstallálva vagy az install Cd-je roszz? mert mikor egyik ismerõsöm megírta a play cd volt rossz most hogy átírtam magamnnak mostmár menne ha továbbengedne az elsõ pálya után tudnátok segíteni???? Valaki!!!!!!!
Rotary & Dypee production