Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként gef2 titánnal semmiképp sem lesz elmosódásom nagy sebességnél? (töxar, hogy most nincs, pl. midnight club2ben volt rendesen)
innen tudod letölteni
TEsóm telepített valami NetLimitert a DC miatt aztán az volt a ludas! De most már minden a helyén, a Nortont is visszaraktam.Az volt a baj, hogy azt hittük, hogy elég az, ha leállítjuk azt a NetLimitert, de nem...uninstalálni kellett!Azt már nem tudom, hogy miért nem volt éleg, de mind1!
Megyek jáccani!
Ja, és köszönöm, hogy próbáltatok segíteni!

) járokVIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Most uninstaláltam a Nortont, majd elindítottam a játékot és lefagyott. Utána játék reinstall->játék indít->online lefagy!!!
Mi a fa**ért?!!Eddig mûködött ba**a+!!!
Most méé nem?!!

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Neten sem olyan jo.Ráadásul elég gagyin van megoldva, mindig vissza kell lépegetni.
Netem sem olyan jo.Ráadásul elég gagyin van megoldva, mindig vissza kell lépegetni.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Szóval ki ért a Norton Antivirushoz?
Azt kellene beállítani, hogy ne induljon el mikor elindítom a gépet. Mert szerintem ez kavar be az NFSU-nak, mert már megint lefagy, ha rámegyek az online-ra!
Tegnap tesóm még tudott játszani, de utána meg lefutatta a Nortont és ma meg már nem tudok.
Örülnék, ha tudna vki segíteni!
intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

respect to the man in the ice cream van
Hosszú és eredményes életet!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
pályák! 😄