Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahha.. kössz.. és multizni lehet nem túl legális cd-vel? (nem mintha az lenne 😊 )
Bercy
hát gef2-vel nem. meg sok egyébb más grafikai dolog sem
Nemtom mit paráztok, én 2-3 versenyt leszámítva hardban vittem végig.. A nehéz versenyeknél meg mindig neki kell lökni az ellent valami falnak vagy trafficnak, hogy ne elõzzön le! 😊

Egyébként gef2 titánnal semmiképp sem lesz elmosódásom nagy sebességnél? (töxar, hogy most nincs, pl. midnight club2ben volt rendesen)
zaki
mi az, elfelejtettétek, hogy nem ide nyomjuk be a verdás képeket? legközelebb a NFS Underground Garage topicba nyomjuk, mert az a topic azért van elvileg 😊

Bercy
feltettem az oldalamra 1 vinyl exportert amivel kocsik felfestéseit bonthatjuk ki dds formátumba amit így át tudunk szerkesztení. Csak 1 baj van vele: visszatölteni nem lehet a játékba. De hamarosan érkezik az a verzió is.
innen tudod letölteni
84,85 pályánál vagyok de qrva nehezek,már 1hete ezzel szarakodok,nincs valami olyan csít ami egy kicsit lelasítja a többit?

Most már jóóó lett!!!
TEsóm telepített valami NetLimitert a DC miatt aztán az volt a ludas! De most már minden a helyén, a Nortont is visszaraktam.Az volt a baj, hogy azt hittük, hogy elég az, ha leállítjuk azt a NetLimitert, de nem...uninstalálni kellett!Azt már nem tudom, hogy miért nem volt éleg, de mind1!
Megyek jáccani!

Ja, és köszönöm, hogy próbáltatok segíteni!

DJ Skyline
onnan nem lesz nehéz...addig amíg bejönnek azok a pályák! 😄

RelakSfromhome
Most hatvanakárhánynál (vagy 59? ) járok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
Nem sokáig...jön egy 4-5 aztán egy 7 körös ahol vért izzadsz!de azok még arrébb!

RelakSfromhome
A 48. versenytõl (nagyjából) feltünõen könnyû lett. Kb meddig lesz ilyen?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Fefe
Tesód nem buzerált el valamit (telepített stb...) Mert ha jól olvastamakkor õ még tudott vele játszani.

Fefe
Hát ha csak az Xp beépített tûzfalad van akkor nem.

Én csak ezt a tûzfalat kapcsoltam ki! VAlahol máshol ki kell még kapcsolni?

Fefe
Az videókártya függõ na meg driver. De elsõsorba kártya függõ az elmosódás

Fefe
Milyen 3D?

SLICK
Az elmosódáshoz a 3D t is fel kell rakni?

Fefe
Ja és lõjél ki minden felesleges progit ami fut.

Bercy
gondolkodj el azon h mit telepítettél fel vagy töröltél le mostanában, mert lehet h vmi segédprogram v codec a felelõs!
Fefe
Tûzfal nincs bekapcsolva? Még az Xp beépített tûzfalát is kapcsold ki

Kész, vége, feladom! Ez a játék egy nagy sz@r ahogy van!!!
Most uninstaláltam a Nortont, majd elindítottam a játékot és lefagyott. Utána játék reinstall->játék indít->online lefagy!!!
Mi a fa**ért?!!Eddig mûködött ba**a+!!!
Most méé nem?!!

Stranger
Nekem megy Nortonnal is. Legalábbis eddig ment

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nem játszom vele.Miután végigvitted de szerintem közben is eléggé monoton, unalmas.Megtuningolod az összes autot mész velük egyet-kettõt és megunod.
Neten sem olyan jo.Ráadásul elég gagyin van megoldva, mindig vissza kell lépegetni.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már nem játszom vele.Miután végigvitted de szerintem közben is eléggé monoton, unalmas.Megtuningolod az összes autot mész velük egyet-kettõt és megunod.
Netem sem olyan jo.Ráadásul elég gagyin van megoldva, mindig vissza kell lépegetni.

Fefe
Nekem is

Bercy
jaja
DJ Skyline
Nekem még az Internet security-t is ki kell kapcs. hogy nyomatni tudjam!

Fefe
Szerintem senkinek se megy.No tûzfal,antívírus stb....

DJ Skyline
Nekem nem megy...mindíg Disablezni kell mikor akarok NFS-ezni online! 😄

Fefe
Ezt elovastad #11024

Ti nem használtok Norton Antivirust? Vagy nektek müxik a kettõ 1ütt?

RelakSfromhome
Nem, azt csak úgy csináltam tegnap (asszem)

DJ Skyline
Mivan rátok tört a honfoglalás? 😄

Fefe
Menj bele a Norton ott options és az auto protect -nél ezt a szövegek kapcsold ki "Start-Auto protect when Windows starts up (recommended)"És a következõ windows indításakor nem fog elindulni automatik

Ha márnem tudok neten játszani legalább kocsikat csinálok!

Bocs srácok de most nagyon nagy OFF következik!
Szóval ki ért a Norton Antivirushoz?
Azt kellene beállítani, hogy ne induljon el mikor elindítom a gépet. Mert szerintem ez kavar be az NFSU-nak, mert már megint lefagy, ha rámegyek az online-ra!
Tegnap tesóm még tudott játszani, de utána meg lefutatta a Nortont és ma meg már nem tudok.
Örülnék, ha tudna vki segíteni!

Bercy
azért tj's cheat detector
cement
Tyihííííííííííí

respect to the man in the ice cream van

cement
SUZUKKIII??

az a baj a tidzsé csit detektorral, hogy csak a több mint 3 junik ápgrédért szól, a traillerekért nem😞

intel pentium 200mmx, 2*8mb sd, integrált s3 trio, segate 3,1gb, lg 4x cdrom

RelakSfromhome
Ja, és ha benézel a NFSU-Garage topikba, akkor ez az öregebb 😄

RelakSfromhome
Ez is az: 😄

A mi autónk!

Bercy
el fog futni a rendszereden. a xabre 400-ast is támogatja az nfs.
Nem ismerem ezt a fajta videokártyát, de ha csak a procit meg a ramot nézem, akkor elfut rajta.

cement

Peppuu
1300Mhz Sis Xabre 400-s videokártya... 376Sd ram.. Ezen remélem fut..

Hosszú és eredményes életet!!

wizy
nézz fel a http://www.gportal.hu/djskyline oldalra, oot van a gépigény is!!

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

HEy emberek!Honnan lehet a legujjab patchez cracket szerezni?

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Bercy
itt van, nem megy neked az az oldad?