Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF!!!
Segítsetek! Leszedtem a Corvette nevû játékot. Feltelepítettem és elíndítottam! na most amikor elindul a játék akkor a képernyõ elkezd szürkén villogni. hang van, tehát a játék megy csak a kép nem igazán! mi lehet a gáz? FX5600-osom van!thx
ON
Segítsetek! Leszedtem a Corvette nevû játékot. Feltelepítettem és elíndítottam! na most amikor elindul a játék akkor a képernyõ elkezd szürkén villogni. hang van, tehát a játék megy csak a kép nem igazán! mi lehet a gáz? FX5600-osom van!thx
ON
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nem xp, 98! A blaster tudtommal csak xp-t támadott
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Valaki az mondta, hogy 115 verseny van, ha csak hardban viszik végig. Szerintetek kiközösitsem?
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
létezik, igaz nem patch hanem egy külsõ progi. innen töltheted le
Hi! Azt szeretném kérdezni, hogy létezik e olyan patch, amivel nemcsak interneten hanem hálózaton keresztül is lehet játszani?
Kösz elõre is
Kösz elõre is
A gépemen nincs semmi router progi. Ezért mindtam, hogy weben konfigolta.
Mióta megvan már többször pakoltam új windowst.
Mióta megvan már többször pakoltam új windowst.
De hogyan?? Az egészrõl csak annyit tudok, hogy van és kész.
és azt, hogy tudom elérni??
De ezt a szart weben konfigurálta egy számgépes zseni.
Mert egyik havernál is a router volt a gond. Kikapcsolta a router tûzfalát és már játszot is online
Hello. Nagy az én problémám. Nem tok online játszani. Az Xp-s tûzfal ki van kapcsolva, de routert használok és az NFS tûzfal problémákkat ír. Van valami megoldás erre a problémára???
ja, nekem is van spam killer-em csak lusta voltam föltenni. sztem a levélben a "dear friend" rész a legjobb

Én The Bat!-ot használok Norton Antivirus-al, mely az effajta beérkezõ leveleket kérdés nélkül törli. Persze, majd pont engem talál meg a Microfos, és küld ilyen Secutity Updéteket.
Lófaszt! Ez vírus, nem tudom alapból, mifajta, de igen, ez egy vírus!
Lófaszt! Ez vírus, nem tudom alapból, mifajta, de igen, ez egy vírus!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
mostanában ilyen üziket szoktam kapni e-mail-ben:
feladó: microsoft
tárgy: Use this patch immediately !
Dear friend , use this Internet Explorer patch now!
There are dangerous virus in the Internet now!
More than 500.000 already infected!
és persze van egy 12.51kb patch.exe csatolva. ja és naponta kb 5db érkezik ebbõl a levélbõl!!! sztem ez vírus, szerintetek?
feladó: microsoft
tárgy: Use this patch immediately !
Dear friend , use this Internet Explorer patch now!
There are dangerous virus in the Internet now!
More than 500.000 already infected!
és persze van egy 12.51kb patch.exe csatolva. ja és naponta kb 5db érkezik ebbõl a levélbõl!!! sztem ez vírus, szerintetek?
Elindítod a játékot, majd belépsz az underground menübe, onnan customized, majd ALT+TAB, elindítod a progit, rányomkodsz arra amelyik kell (szóval az összesre
)
és kész!
)
és kész!
betöltöd az 1ik profiledet amin már megszerezted a szélesítést aztán alt+tab és megnyomod a prog gombjait. utána minden unique cucc meg lesz.
ne izgulj nem olyan veszélyes ez a vírus csak egy patchot kell installálni ami leszedi. nekem csak xp-hez való van de a MS oldaláról biztos le lehet tölteni a 98hoz valót.
de neki win98al csinálja... legalábbis azt irta
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy ide irom de foggalmam sincs hogy hova kene!!!!
A problemam az lenne hogy allandoan kiir a windows98 egy olyan uzenetet hogy valamilyen RPC nem jo!!!!!
Mi ez???Ha valaki tud azt nagyon megkerem hogy segiten!!!
Igy jatekot sem tudok installalni!!!!
Koszonom elore is
Ne haragudjatok hogy ide irom de foggalmam sincs hogy hova kene!!!!
A problemam az lenne hogy allandoan kiir a windows98 egy olyan uzenetet hogy valamilyen RPC nem jo!!!!!
Mi ez???Ha valaki tud azt nagyon megkerem hogy segiten!!!
Igy jatekot sem tudok installalni!!!!
Koszonom elore is
köszi!
mindkettõt innen
és meg tudnád mondani hogy hogyan/honnan? a patch ea-ról, és patchez cracket honnan szerezzek? vagy régi speed.exe jó a peccshez talán..
a 83.vagy 85.pályán rohadtra megszenvedtem, aztán átvettem hardra, és ott negyedjére sikerült, nemtom hogy:-)))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"