Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Másoktól: Bocs hogy így belerondítok nem idevágó szöveggel de meg kellett tennem! Sorry.
Úr isten mennyit pofázok.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
, majd ha kell akkor odadok 1 másikat ami nálad is menni fog sztem. neked tetszik az új logom? sztem tök szar lett, de nem tudok jobbat kitalálni
itt a jó linkVANTEC ICEBERQ ALUMINIUM~1611
VANTEC ICEBERQ RÉZ~2355
ezek bruttó árak és a memóriára is van borda
nincs kedvem vissza keresni thx
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Toyota power!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Játék:
800x600
autó tükrözõdés frissítés: 2. szint
ronda tükrözõdés
fénycsóva on
max autó felbontás
tömegek on
1. szintû környezet felbontás
kikapcsolt úttükrözõdés
kikapcsolt fény nyomvonal
bekapcsolt becsillanás
bekapcsolt mozgó textúrák
bekapcsolt részecskerendszer
kikapcsolt bemozdulásos életlenség
Így egész jó elzörök a radeon 9700-on egy 1.1es cerkával, ami 147-en jár.
Ugyan az xp alatt fut egy csomó xar, de ha lelövöm a cuccokat, változás akkor sincs.
Ja, és nekem még egyszer sem fagyott, viszont pár napja a menükben xp alatt a backspace nem müxik (?)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Valami baja volt a gépemnek és majd egy 1/2 hónapja nem tudtam játszani..
Most újra telepítettem a gamét de nem megy az online patch...kérdeztem másoktól és nekik sem megy....valaki tud valami orvoslást rá??
Elõre is thx....
Need For Speed Underground HUN
Bercy AZ ISTEN!!!