22257
-
#21489 fogalmam sincs:))))))) -
#21488 Idegesít, hogy má' NOS van, de egy rohatt sportkipufogót nem tok venni!
Nem LoLL?
-
#21487 "Mily módon" mensem el a .dds fájlokat? -
#21486 Ja és ha átszerkesztek egy vin't, amikor a játékban kiválasztanám kivág a deskre! -
#21485 Bocs ha nem olvastam vissza, de kéne egy olyan progi, ami berakja a játékba az összes spoilert, stb-t!(visual upgrade)
-
#21484 vagy is ez van meg:nfsu_lan.0.9.7.zip -
#21483 valaki help!hogyan kell hálozni?megvan az az exém,de többet nemtudok.valaki segítsen.thx -
TwiceR #21482 Hát én arra gondoltam, hogy nemtom :D... segíts:) miről szoljon? (az NFSU kocsikat mindnképp felrakom, mert tetszenek a sajátjaim meg persze más kocsiját is kiraknám) de ez csak elképzelés:). segíts! -
#21481 ha a betuket megfeleloen cserelgeted kijon a megfelelo szavacska:) -
#21480 mivel foglalkozik az odlalad? -
#21479 a lenyeg:)
hogy van a csocso-supra.gportal oldalamon egy link.. ..elneztem mert nem jobb hanem bal oldalon van:) de ez mostmat rokkal jobban lathato mert cisnaltam neki egy kis bannert.. szal a bal oldali csocso supra 2 re kattintva talaltok egy csomo magazin scan-t.. es a legutsot kene lesni.. az auto osszehasonlitast... remelem most ertheto volt... ( ugyanugy mondtam mint eddig..szal remelem:) -
TwiceR #21478 hm mi legyen az oldal neve?:D -
TwiceR #21477 lol véletlen közérdekü re kattintottam játék hejett :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lol remelem nem tiltjak majd le :P -
TwiceR #21476 hat saját honlap.. felteszed a kocsijaid képét, irsz pár sort azt csá :D nem kll azt mindig frisiteni :O -
#21475 kifogytam a képekből,ötletekből,türelemből,időből... -
TwiceR #21474 :D mert torolted:P -
#21473 nekem volt...csak töröltem... -
TwiceR #21472 hm a gportalon lehet ijen oldalt csinalni? tok cool csinalok en is :DD minnyart el is kezdem -
#21471 porsche 911 nincsen a játékban! -
TwiceR #21470 lool már értem !! a rx 7 es a legszarabb gyorsulo, a porse 911 a rulez :D a supra is jobb a rx7nél :DD -
TwiceR #21469 lol nemtom mire gondolsz, nem talaltam jobb oldali csocsi suprat ???
-
TwiceR #21468 lol nem nagyon értem miket mondtal, de jo kepek vannak az oldalon http://csocso-supra.gportal.hu -n :) -
#21467 azt mondjatok meg hogy miert linkeltem felre?:)
szoval
ide -
#21466 akit erdekel egy kis erdekesseg.. az menjen el a honlapomra.. ( mar onmagaban erdekes:))
majd ezekutan nyomjatok a jobb oldali csocso -supra 2 re.. es a legalso magazint olvassatok el!!!! vagy ha nem tudtok angolul akkor az utcsokon a grafikonokat hasonlitsatok ossze... EEERDEKES:)))
addig utcso amig nem rakok fel ujat..szal azt lessetek meg aminek az alcime olyan hosszu -
#21465 én nekem van 1 unikos suprám,skylineom,rx-7-tem -
TwiceR #21464 hm akkor egész végig ezzel fogok menni :) hogy erre jussanak a gyorsito cuccok.. amugy ha váltogatod a kocsiaidat, akkorlassab lesz a végén az a kocsi amivel végzel, mert nem abba tettél mindent, szal nem szabad váltogatni kocsidat.. és drag-en akor gyorsabb leszel ha a rx 7essel viszed végig, és azzal a kocsival mesz neten? (amugy sokkal gyorsabban gyorsul manuálisan a kocsi mint auto-n, és sokkal élvezetesebb!!) -
#21463 aha!az a kocsi gyorsabb lesz! -
#21462 autó mindenütt kivéve a drag...ott alap manual... -
TwiceR #21461 Hm, amugy ti manuálissal jáccotok ? (én driftben auto, többiben manuálissal) és az a gond hogy nem olyan jó az hogy 5 sebességes, mert csak 4x kell váltani felfele, lefele meg ált 2x... ha 6sebességes lene akkor évezetesebb lenne :). :P amugy az a kocsi amivel végig viszed gyorsabb, mintha customize rac nel feltuningolsz egy ugyanolyat? -
#21460 én is azzal vittem végig!
igaz néha leváltottam skylinera,suprára,de a nagy részét azzal toltam! -
TwiceR #21459 jo szarok ezekre... nah szal, egy Honda Civiccel végig lehet vinni a játékot? nem baj hogy 5 sebességes a váltója?? -
TwiceR #21458 :D amugy hol lehet bele váltot tenni?:DD van: engine/exhust - drivetrain - ECU & FUEL system - nitrous - Tires - Turbo - Brake - Supensoin - Weight reduction packok, systemek meg ijenek.. ezek vannak ebböl honnan tudjam, hogy pl: drivetrinnál 1eset 2eset vagy 3asat tegyem fel? ugyanannyira lesz gyorsabb.. amugy transmission nincs is, vagy van? -
TwiceR #21457 LOLLL honnan tudjam hogy a transzmissonnak mit rakjak be?:PP -
#21456 Mert tudom. Nem egyszer hallottam már és láttam külföldi oldalakon is, hogy mi a gyorsulás "receptje". -
#21455 tapasztalat...
de kizárásos alapon is végig mehetsz...
igaz nem tom mi az a 9,de mondjuk ahoz hogy jól gyorsulj úgy igazán nem kell a Tires...NOS a lényeg...sebváltó hogy minél rövidebbek legyenek a váltások,ECUról meg fingom sincs mi... -
TwiceR #21454 hát ja, én a 6 cuccot amit tuningolni lehet a koicsiban, azoknál nitro az NOS, tobbi meg asszema 3as... amugy honnan tod mejiket kell valasztani a gyorsuláshoz??? -
#21453 ja én azt a 6 uniqot azóta nem tudom kiszedni...save game editor mindíg visszateszi!:((
végig vinnni nem akarom megint... -
#21452 biztos, de nem mind1, hogy mik vannak fenn...leírtam, gyorsulni mi kell. -
#21451 vagy mi a fa*z...quick race...vagy mitom én...olyan rég játszottam hogy már nem is emléxem...lényeg nem multy...
egyébként amikor laggolt akkor ennyi volt!:P
-
#21450 nem multiban....
ott tényleg érdekes lenne....