Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint azt már észrevehetted volna a csikok szart nem szamitanak... A csikok alapjan például a Lancer gyorsul a legjobban (unique nitroval az accerlationja maximumot majdnem meguti), azonban ha kiprobalod közel sem gyorsul ugy mint RX-7 vagy mittudomén mi... És ez más autokkal mas tulajdonsagoknal is hasonlokeppen van 😞
respect to the man in the ice cream van
Na jó van itt vagyok még mindig egy formatálás után és még mindig nem megy a game de mostmár azt elértem hogy mikor rákattintok bejön egy kék halál kérlek segítsetek hogy elinduljon zoké???
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Ezen csodalkozol? Sonic13 és berci ezeknél egy masodpercel jobbat megy!!!
respect to the man in the ice cream van
ha jól csináltad mûködnie kell, mert már ezerszer csináltam és mindig mûködött
rámentél az nfsu-ban az options-ban a load-ra??és ott próbáltad betölteni??
rámentél az nfsu-ban az options-ban a load-ra??és ott próbáltad betölteni??
átneveztem!..de ha rámegyek az undergroundra akkor azt írja ki hogy kész----és ha nyomok egy p-t aperformanceban akkor meg nincs semmi unik cucc
ha mindet átküldöm akkor nem a Te neved fog szerepelni a játékban, csak akkor lesz jó ha átnevezed a mentést, akkor me már az az egy is elég
színátmenetes?
nemtom milyenre gondolsz, de a golyófestékek(pearlakármi) között van olyan amelyik fényre teljesen más szinû lesz, persze ehhez megfelelõ grafkártya is kell
nemtom milyenre gondolsz, de a golyófestékek(pearlakármi) között van olyan amelyik fényre teljesen más szinû lesz, persze ehhez megfelelõ grafkártya is kell
Van nekem sajátom (mentés) amit végigjátszottam, de közben mentettem...ha kell akkor azt is átvághatom neked...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
és persze másold a megfelelõ helyre 😊
xp-nél ---> dokuments and settings/all users/application data/nfs underground
xp-nél ---> dokuments and settings/all users/application data/nfs underground
Figyeljetek már én láttam a neten ilyen színátmenetes kocsi színezéseket...azt hogy lehet csinálni?
Mert nekem is kellene olyan...😊
Mert nekem is kellene olyan...😊
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Valaki feltette már a 4-es patch-et?
nevezd át amit küldtem pl. djskyline001-tõl djskyline007-ig lehet,amelyik neked jó. a lényeg, hogy a te profil nevedre nevezd át
Szega All!
Skyline...nekem van az oldalon két mentés ha érdekel...ja a mail-edre ment a válasz...
Skyline...nekem van az oldalon két mentés ha érdekel...ja a mail-edre ment a válasz...
ja, asszem a mentésben amit küldtem a másik bodykit is benne van pár motorháztetõvel, felnivel, és hoods-szal egyetemben 😊
persze tudom de csak akkor ha van underground mód...de mivel én már kivittem a gamet,ezé azt már nem tom használni! 😞
esetleg tudok egy progit amivel betudod állítani a unique dolgokat,de csak akkor ha van olyan mentés ami még underground módos, tehát amit még nem vittél végig
ja és 1.2-es patch kell hozzá,de ez könnyû megoldani, mert gyorsan felteszed addig
ja és 1.2-es patch kell hozzá,de ez könnyû megoldani, mert gyorsan felteszed addig
ok!!!...megnézem...a mailom ott van lenn,de azé' leírom: [email protected]
elõre is köszi!!
elõre is köszi!!
a unique cuccokat a 1x, 26. és asszem a 95. pályán kell választani, és ezeket utánna nem tudod megváltoztatni, sõt ha a játékot végigviszed akkor csak abban a kocsiban lesz benne amelyikkel végig vitted a játékot, tehát: válasszál jó unique cuccokat(pl. a gumi és a fék ugye az tök hülyeség választani,legalábbis dragra), aztán a másik fontos,hogy ne vidd végig a játékot!! és akkor bármikor cserélhetsz autót
bazd meg és milyen lennék ha lennének junik cuccaim..én lennék az isten, a császár!!!
nincsen valakinek mentése a végefelé vagy hogy lehetne megcsinálni hogy tegyek a suprinyekbe unik cuccokat!!??
nincsen valakinek mentése a végefelé vagy hogy lehetne megcsinálni hogy tegyek a suprinyekbe unik cuccokat!!??
DE vannak unique cuccok is amit az egyik palitól kellett választani azokután a pályák után aholé egyedül mész idõre.
Ha bemész a performence-be nyomj P betût és kiírja mik a unique cuccaid.
Ha bemész a performence-be nyomj P betût és kiírja mik a unique cuccaid.
megsúgom hogy s2000-el kezdtem!!! 😄..azzal már 6/6 megvan mindíg! supraval is minimum 4-megvan!!!