Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Sonic igen 😊

respect to the man in the ice cream van

cement
Mint azt már észrevehetted volna a csikok szart nem szamitanak... A csikok alapjan például a Lancer gyorsul a legjobban (unique nitroval az accerlationja maximumot majdnem meguti), azonban ha kiprobalod közel sem gyorsul ugy mint RX-7 vagy mittudomén mi... És ez más autokkal mas tulajdonsagoknal is hasonlokeppen van 😞

Bercy
ááááááá, 19alá nem tudok menni 😞
PAYNE
Na jó van itt vagyok még mindig egy formatálás után és még mindig nem megy a game de mostmár azt elértem hogy mikor rákattintok bejön egy kék halál kérlek segítsetek hogy elinduljon zoké???

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

DJ Skyline
mert csíterek!! 😄DD

cement
Ezen csodalkozol? Sonic13 és berci ezeknél egy masodpercel jobbat megy!!!

DJ Skyline
mostmáõr jó!!
köszi!

gPROject
mármint az underground módot!

gPROject
ne indítsd röktön az undergroundot!! elõbb töltsd(load) be a mentésem!!!

gPROject
ha jól csináltad mûködnie kell, mert már ezerszer csináltam és mindig mûködött
rámentél az nfsu-ban az options-ban a load-ra??és ott próbáltad betölteni??

DJ Skyline
átneveztem!..de ha rámegyek az undergroundra akkor azt írja ki hogy kész----és ha nyomok egy p-t aperformanceban akkor meg nincs semmi unik cucc

gPROject
ha mindet átküldöm akkor nem a Te neved fog szerepelni a játékban, csak akkor lesz jó ha átnevezed a mentést, akkor me már az az egy is elég

DJ Skyline
benn van!!!de elindítom és nincs semmi!

gPROject
színátmenetes?
nemtom milyenre gondolsz, de a golyófestékek(pearlakármi) között van olyan amelyik fényre teljesen más szinû lesz, persze ehhez megfelelõ grafkártya is kell

karikusz
Van nekem sajátom (mentés) amit végigjátszottam, de közben mentettem...ha kell akkor azt is átvághatom neked...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

gPROject
és persze másold a megfelelõ helyre 😊
xp-nél ---> dokuments and settings/all users/application data/nfs underground

karikusz
Figyeljetek már én láttam a neten ilyen színátmenetes kocsi színezéseket...azt hogy lehet csinálni?

Mert nekem is kellene olyan...😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
tudom!!!megyek a mentésért!!! mind1 kitõl csak mentés!!

karikusz
Valaki feltette már a 4-es patch-et?

gPROject
nevezd át amit küldtem pl. djskyline001-tõl djskyline007-ig lehet,amelyik neked jó. a lényeg, hogy a te profil nevedre nevezd át

karikusz
Szega All!

Skyline...nekem van az oldalon két mentés ha érdekel...ja a mail-edre ment a válasz...

DJ Skyline
mégsem jó!!! 😞

DJ Skyline
már rájöttemm!! remélem

DJ Skyline
hallod te lol....ez kevés...nekem kéne még vagy 5 file...mindent adj!!!

gPROject
nm

gPROject
ja, asszem a mentésben amit küldtem a másik bodykit is benne van pár motorháztetõvel, felnivel, és hoods-szal egyetemben 😊

DJ Skyline
köszi!!!

gPROject
lehet, pontosan már nemtom, csak azt, hogy az 1.3 nem jó

gPROject
mail ment

Bercy
1.1 es is jó az meg ott van fönn a progi mellett!
DJ Skyline
nincsen már olyan mentésem!

DJ Skyline
persze tudom de csak akkor ha van underground mód...de mivel én már kivittem a gamet,ezé azt már nem tom használni! 😞

gPROject
esetleg tudok egy progit amivel betudod állítani a unique dolgokat,de csak akkor ha van olyan mentés ami még underground módos, tehát amit még nem vittél végig
ja és 1.2-es patch kell hozzá,de ez könnyû megoldani, mert gyorsan felteszed addig

Bercy
nekem meg van hozza progim amivel ki lehet cserelni az unique cuccokat!!!
DJ Skyline
ok!!!...megnézem...a mailom ott van lenn,de azé' leírom: [email protected]
elõre is köszi!!

gPROject
van mentésem, de abban már elvannak osztva a unique cuccok
ha jó elküldöm

gPROject
a unique cuccokat a 1x, 26. és asszem a 95. pályán kell választani, és ezeket utánna nem tudod megváltoztatni, sõt ha a játékot végigviszed akkor csak abban a kocsiban lesz benne amelyikkel végig vitted a játékot, tehát: válasszál jó unique cuccokat(pl. a gumi és a fék ugye az tök hülyeség választani,legalábbis dragra), aztán a másik fontos,hogy ne vidd végig a játékot!! és akkor bármikor cserélhetsz autót

DJ Skyline
bazd meg és milyen lennék ha lennének junik cuccaim..én lennék az isten, a császár!!!
nincsen valakinek mentése a végefelé vagy hogy lehetne megcsinálni hogy tegyek a suprinyekbe unik cuccokat!!??

gPROject
hátebben egy darab unique cucc sincs
nem csoda, hogy ha elvernek a neten 😄

DJ Skyline
az pont 1 skyline...ahh,...fassszom

Bercy
öööö, hát azzal a kocsival menj amivel ug ben mentél!!!
DJ Skyline
😄

DJ Skyline
ezek a cumók vannak!:

gPROject
passz

Bercy
csak 1 tipp volt
gPROject
DE vannak unique cuccok is amit az egyik palitól kellett választani azokután a pályák után aholé egyedül mész idõre.
Ha bemész a performence-be nyomj P betût és kiírja mik a unique cuccaid.

DJ Skyline
faszom már 4-es paccs is van??? mit javít az ki nemtod???

DJ Skyline
megsúgom hogy s2000-el kezdtem!!! 😄..azzal már 6/6 megvan mindíg! supraval is minimum 4-megvan!!!

gPROject
Bercy
gyakorolj elöször s2000-el és mikor mar 6/6okat futsz akkor valts rx7 re! 1ebkent a miata is nagyon ütös kis kocsi csak rá kell állni a válójára.