Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Nem tom...nekem minden kocsiban, Pefrormance tuningban, a 3-as (azaz a legjobb) tuning cuccok vannak!!!

gPROject
pedig a skyline után azzal lehet a legnormálisabban váltani, feltéve persze, hogy unique-os a váltód

DJ Skyline
szarok rá...az Rx-7 -tel nem tudok váltani normálisan!!! A suprával még tudok!!! De azé' jó lett ez a kis szar táblázat szeû izé nem??? 😄DD

DJ Skyline
azt már csak úgy mellékesen toltam oda... 😄DD

gPROject
Ezt mutathatod, mert ez semmit sem számít ebben a játékban.
Ha ez számítana, akkor a Lancer volna a legjobb autó, de sajnos nem az, hanem az Rx-7 magaslik ki nagyon a mezõnybõl,kb. 1mp-vel. 😞

DJ Skyline
tudom!

Pyx
handling nem kell a draghez 😛PP

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
hát én ma olyat csináltam hogy a gyerek a pálya felénél elkezdett lökdösõdni! (dragban)...én is elkezdtem baszmi vissza...és addig geciztem vele amíg mind a ketten neki nem mentünk a falnak!!! (Highway1-en)

gPROject
helyes sorrendben

Ellenem már többször mentek 18.80-akat, meg 19.10 meg ilyenek.
Ez az igazán bosszantó amikor te is mész egy 19.40 körülit és az is kevés.
Nameg ott vannak azok akik nemtom mi aszart csinálnak, de mögöttem vannak jócskán a cél elõtt tíz métterre és a végén úgy jön, mint a villámés keresztûl hajt az autódon.
És van olyan aki halad mellettem és elkezdjük egymást lökdösni, én nyerek, az ürge össze-vissza sodródik egyik oldalról a másikra én meg simán elhúzok annyira, hogy már nem is látom, aztán a cél elõtt egy autónyival megelõz. 😞(
Ja, fõleg azokat a köcsögöket utálom akik dragban, ahelyett, hogy a gyorsulással foglalkozna a rajt után egybõl szándékosan kiakarja lökni a másikat.
Nincs a lögdösõdéssel semmi bajom, ha az a pálya közepén, végén van amikor már másképpen nem lehet elõzni vagy poziciót tartani, na de az elején azért mégse kellene.

DJ Skyline

gPROject
ez hogy jött össze?
lol
felcsrélõdtek a mondatok idõrendben
nem is ebbe a sorrendbe írtam le õket

gPROject
bocsesz, ez hosszú lett

gPROject
ellenem már többször mentek 18.80-akat, meg 19.10 meg ilyenek
ez az igazán bosszantó amikor te is mész egy 19.40 körülit és az is kevés

nameg ott vannak azok akik nemtom mi aszart csinálnak, de mögöttem vannak jócskán a cél elõtt tíz métterre és a végén úgy jön, mint a villámés keresztûl hajt az autódon
nincs a lögdösõdéssel semmi bajom, ha az a pálya közepén, végén van amikor már másképpen nem lehet elõzni vagy poziciót tartani, na de az elején azért mégse kellene
szóval vannak idegesítõ dolgok

ja, fõleg azokat a köcsögöket utálom akik dragban, ahelyett, hogy a gyorsulással foglalkozna a rajt után egybõl szándékosan kiakarja lökni a másikat
na meg van olyan aki halad mellettem és elkezdjük egymást lökdösni, és én nyerek, az ürge össze vissza sodródik egyik oldalról a másikra én meg simán elhúzok annyira, hogy már nem is látom, aztán a cél elõtt egy autónyival megelõz

Fefe
Én nem kötekedek

gPROject
igaz mentem már az rx-7-tel 6/6-ot is többször és asszem csak 19.46 volt a legjobb

DJ Skyline
nem értem miért kötekedtek!!! Ti versenyeztetek ellenük vagy én???

Fefe
Ja és 5/6 perfect váltásom volt nekem is

Fefe
Akkor más. Mondjuk haverék is RX-7 nyomták

gPROject
rx-7-tel simán meglehet csinálni
nekem volt 4/6 19.32 368.xx km/h-is

akkor ha ijen sima singlaplayerben jaccok akkor be tok hozni uj body kiteket?mert a 110. palyan lehetett valasztani 1et a 2kozul... neem?

Foszfor - jo arc :o)

DJ Skyline
de ez velem zsiróban 3x-4x történt meg!!!

Fefe
ez tegnap velem is elõfordult. Pedig csak haverokkal nyomtuk és bizton állítom,hogy egyikse csalt

DJ Skyline
de nem ment senki mögött a csávó...néztem is!!!...mondom a pálya feléig toltam és aztán elment majdnem 2x olyan gyorsan!!!!!!!!!!!!!

Pyx
szélárnyék, nitro, sztem lehet ennyit menni..

DJ Skyline
mert perfekt shiftel indultam,nitróztam is közbe,és annak ellenére 2x gyorsabban indult el!!!

DJ Skyline

Pyx
de te suprával mentél, miért lenne csíter?

Bercy
ez nem cheat! siman meg lehet csinalni ilyen valtasokkal
DJ Skyline

DJ Skyline
ez tuti csítelt:

nekem 6 perfekt shitel nem sikerült leelõzni!
pedig én vezettem a pálya feléig!!!aztán nem tom mit csinált az a gecc de úgy elment mint az állat...pedig nem is volt mögöttem szélárnyékban!

DJ Skyline
Ja,....kicsit ront az aerodinamikán de nem baj!!! 😄DD

robotnyk
elvileg mindent meg kapsz, amit még nem, azt online drifteléssel sec perc megszerzed. ezek fõként vinylek lesznek, semmi komoly
cao! jo reggelt! kene egy kis help! mégpedig:
végig vitem mind a 113palyat (5perce), es azt szeretnem tudni hogy, hogy lehet uj cuccokat szerezni a jatekban??!!

Foszfor - jo arc :o)

robotnyk
Dires
De laza! Gyarilag beepitett csaj van az autodban?!

DJ Skyline
NO COMMENT!!!

DJ Skyline
na mgnéztem...nincs semmi jó!
az autó neve benn van...de ha egy olya kocsiról mész át ami benn van egy olyanra ami nincs benn azt nem hozza be,hanem nincs ott semmi...és ha versenyt indítasz akkor meg lefagy!!! 😄DD

DJ Skyline
megnézem!
most minek legyen benn olyan autó amivel nem is játszom!!! 😄

b-type
nem t'om maj' mindenképp ird be. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DJ Skyline
szerintetek mitörténik akkor ha kitörlök 1-2 autót a cars mappából???

HooDoo
hu azok a felnik gusztustalanok, de nagyon 'menonek' szamitanak itt amcsiban. Mar ronda formaja es a fenyes krom is gusztustalan, de az hogy egy kulso 'reteg' meg forogjon is... forog a kerek magatol is... 😊
DJ Skyline
a forgós felnik azok nagyon vadállatok!!!! itthon nincs is olyan!!!! 😞

CSocso fiam Te hol vagy, hogy ilyen kocsikat látsz?

Kurty
A 86-os verseny mindíg megszopat, négykörös milyen autóval érdemes menni? amúgy biztos átvinném pár 10 perc alatt 😄 de milyennel mentetek?

CSOCSO
hat hallodd vazz... ma lattam egy diablot.. ott allt egy szolid hazacska elott..azt hittem bepisilek.. es lattam ket olyan terepjarot aminek 3 ezer dolcsis kereke van ( annyi mint a stratusunk vazz) es a lenyege hogy a felni akkor is forog ha te allsz az autoval..eszmeletlen zsirul nez ki! majd probalok csinalni vmikor egy videot rola
zaki
ház ez az volt. 3 vagy 4 versenyt csináltam meg izibe, az 1ik az a 103-as volt. a többit viszont csak hardon nyomtam.

Igen 7 körös,beszarás volt.

zaki
103-as a 6, vagy 7 körös, nem?

Én csak 95-es és a 103-al bajlódtam.A 103-nál volt elõször hogy lecseréltem az autómat,addig a saját fejlesztésû mazdával mentem.Egyébként a 103-as nagyon geci,mivel csak úgy lehet nyerni,ha jópárszor kilököd a másikat.(szerintem)

zaki