Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem tom..most dragozok neten!! 😄

karikusz
Ahhoz képest hogy régen írta valaki hogy ide ne rakjon senki képet csak a garage-ba ahhoz képest zuzzátok rendesen..

Nem mintha zavarna csak úgy megjegyeztem....😊

Skyline..mikor kapok bannert?

Need For Speed Underground HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
😄

gPROject

DJ Skyline

DJ Skyline
NA!

gPROject
na ez legelabb már érvényes:

gPROject
sírva fakadok

gPROject
na, beálltam 19.95 környékére ezenkívül egy árva 19.62 volt, de legalább már nem 20.50 meg hasonlók 😄

gPROject
már unalmas szerintem is😞

Bercy
én is már unom a game-t és allig játszok. pedig régen folyamatosan nyomtam. volt olyan h a világranglistán dragba a 18. voltam q😄
gPROject
hát ez nekem most nagyon nem megy, igaz egy hete nem játszottam már 😊

Bercy
próbáld meg miataval. ha azzal sem megy akkor küld ide [email protected] a savedat és én megcsinálom neked azt a pályát
ukki
tud valaki segíteni elvagyok akadva a 41 gyosulási pályán

gPROject
azt öcsém csinálta,és mi sem tudjuk hogyan

a szoba? drag ugye és a central általában vagy a nagyobb szobák(east, german)
ja és ezeken belül is szoktam játékot csinálni a nevemen ugye
hny2004

DJ Skyline
szoba?

DJ Skyline
én sem tudom hogy csinálod!!!???

gPROject
ja egyébként , szólni akartam hogy neten vagy ok és nem igazán megy most aki akar megverhet 😄
hny2004

gPROject
akkor ne hidd el, meg van a jogod hozzá
mindenki azt hisz el amit akar

DJ Skyline
nincs mit!!!

Bercy
ehh
PAYNE
kösz!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

DJ Skyline
ez télleg láma kérdés...
tessék itt van képpel illusztrálva:

Elsõ/ Customize ride

Második/ kiválasztod a kocsit

harmadik/vizuális tuning

negyedik/paint

ötödik/base

hatodik

hetedik

Bercy
saját színt nem lehet keverni, csak választani a meglévõkbõl.
Bercy
tegyél fel legújabb drivereket, területi beállítást egyesült államokbelire, kapcsolj ki minden virusírtót meg háttérben futó szart...
PAYNE
sajnos

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
Ja és nem segített!!

Bercy
L kéne h fusson
Gugger
nem hiszem, hogy ez megy neked csít nélkül!

PAYNE
Abit vh6t alaplap

PAYNE
1200mhz tualatin gef 2 mx400 64mb 384mb sd ram win 98

Bercy
ha az sem segít tedd fel a legújabb drivereket, directx 9et stb. 1ébként milyen géped van?
PAYNE
Ja! köszi!!

Bercy
nem oldal hozzászólás. a 11518dik hozzászólásban van 1 link...
Bercy
18.79 😄, télleg van külömbség perfekt és perfekt között, ezért meg lehet csinálni azt is h 6/6 os gyereket leversz 1/6al.
PAYNE
Ó és hol van ez az oldal??

PAYNE
KÖSZI SZÉPEN VÉGRE VALAKI VÁLASZOLT!!!!!!!!!!!!

gPROject
tedd fel a #11518 hszbõl a patchet és cracket és próbáld úgy
ja és cd nélkül

gPROject
hát nemtom a 6/6-os váltással mennyi lett volna

PAYNE
NNa okké okké rendben részletesen leírom hátha valakinek kedve szottyan segíteni teháttt:
Felveszem a játékot eddig stim tiszta sor.
Utána meg crackelem beleteszem a cracket felülírom a speed exe-t.stim
Beleteszem a cd-t rákattintok az ikon jára és kékhalál vagy minden áron csatlakozna a gép a netre meg tudná valaki mondani mit csináljak hogy elinduljon??????????

gPROject
hát akkor nemtom, hogy sikerült
valószínû,azért perfect és perfect váltás között is van különbség és ezek már abszolute a szerencsén múlnak,fõleg azoknál -mint mi- akik billenytûzettel nyomjuk

Bercy
ehhez gratula!!!
Bercy
olyan nincs már h lag miatt kisebb idõt mész. legalábbis állítólag kijavították azt a hibát
gPROject

gPROject

DJ Skyline
akkor bekaphatjátok ti ügyes gecik!!! 😄DDDDD

Bercy
akko te buzeráltad el a gépet vmi letöltés korlátozóval és ezért nem tudott online jáccani?
gPROject
18.80-at ment neten, de szerintünk az lag lehetett
bár ha ezt meglátja majd, mefog ölni

gPROject
Sonic13 tuti nem, ezt tanusíthatom, mert az öcsém

ja egyébként hny2004 üdvözöl mindenkit akivel esetleg már összefutott 😊

Bercy
õ lehet, de õ se ment még 18.xx idõt, legalábbis nem emléxem h belinkelt volna képet