Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen szerintem sem ez a gáz de nem találok egyszerûen megoldást. ötletek? szeretnék jáccani😊
Nem hiszem, hogy a regi kartya gond lenne, en 64 Megas GF2-t hasznalok. Igaz sajnos szinte mindent le kell tiltsak, de rendesen fut.
nemegész 2 éve vettem a gépet.. nemtudom. más haveromnál régebbi kártyákon is fut tökéletesen. 128 megás tutira elégnek kell lennie szerintem
szerintem a video kártyád a gyenge, bár nem igazán ismerem ezt a tipust, de asszem ez egy elég régi kártya
nem?
nem?
sziszatok!tanácsot illetve segítséget szeretnék kérni. feltettem a játékot az install sikerült de a játék képe gázos. szürke foltok vannak benne, a szöveg elmosódot, használhatatlan. a konfigom: 1.4es amd proci,ati rage 128 pro videocard,256ddr ram. a legfirssebb driver van a videocardhoz és directx 9. mit csináljak, hogy mûködjön? tud valaki segíteni?
Jól vettem észre, hogy DRAG-ban az automata sávtartás bizonyos sebesség fölött nem m ûködik?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Így könnyû nyernie a gépnek 😄😄😄
Itt meg ráindítottam a fraps-ot a motion blur-ra:

Itt meg ráindítottam a fraps-ot a motion blur-ra:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
de tényleg!
off:
több japó csajt is láttam már persze filmben hogy tövig szopják a nagy faszt!
off:
több japó csajt is láttam már persze filmben hogy tövig szopják a nagy faszt!
na most mentem egy FaNfAmaz nevû tag ellen akinek a 3 helyett 9 unique-ja volt 😞(
persze kikaptam, igaz szarul is mentem 😊
persze kikaptam, igaz szarul is mentem 😊
mármint a cheat detectort?
elindítod a játék alatt, aztán mondja a magáét:
ha nincs cheater a futamban akkor mondja, hogy clean race, ha van akkor meg sipákol, hogy cheater és a futam végén, ha kilépsz winbe megmutatja a táblázaton milyen unique-jai voltak a cheaternek, ja és a nevét is oda írja így legközelebb eltudod kerülni
elindítod a játék alatt, aztán mondja a magáét:
ha nincs cheater a futamban akkor mondja, hogy clean race, ha van akkor meg sipákol, hogy cheater és a futam végén, ha kilépsz winbe megmutatja a táblázaton milyen unique-jai voltak a cheaternek, ja és a nevét is oda írja így legközelebb eltudod kerülni
még jó hogy van cheat-detevtorom én meg nem használom 😄
igaz, az csak akkor jelez, ha valakinek több unique-ja van, mint a max 3, mert sajnos ilyen is van
igaz, az csak akkor jelez, ha valakinek több unique-ja van, mint a max 3, mert sajnos ilyen is van
ja és ugye látjátok skyline
képtelenség!
egyébként a fekete-fehér skyline-osok a legrosszabbak, õket mindig lehagyom aztán csak úgy átmennek rajtam
képtelenség!
egyébként a fekete-fehér skyline-osok a legrosszabbak, õket mindig lehagyom aztán csak úgy átmennek rajtam
de én azt utálom különben amikor indítanám a játékot(vagyunk 3-an) és negyediknek becsúszik egy xymilliós emberke...
én amikor driftelek(ennyi pontom van driftben:
)
akkor mindíg ki cancelezem ha egy nálam sokkal nagyobb figura jön...de rögtön, nem várom meg amíg elmegy!!!
én amikor driftelek(ennyi pontom van driftben:
akkor mindíg ki cancelezem ha egy nálam sokkal nagyobb figura jön...de rögtön, nem várom meg amíg elmegy!!!
úúútálom amikor bejönnek az egymilla fölötti emberkék és elvernek gyorsan háromszor, majd várják, hogy negyedjére+ötödjére is elindítsam a játékot amikor bent vannak

mondani akartam, hogy milyen jól mész vele
ha jól láttam volt 20.12-tõd is vele
az szerintem nagyon jó
ha jól láttam volt 20.12-tõd is vele
az szerintem nagyon jó
Melyik kocsival lehet akkor a legjobban dragozni?
Vagy mindegy csak rá kell érezni a kocsira??
Vagy mindegy csak rá kell érezni a kocsira??
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu