Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panjabi Mc
Aha majd meglátjuk azért köszi jó lenne ha bejönnne

Rotary & Dypee production

Bercy
próbáld meg újrainstallálni az nfsu. tegyél fel új drivereket, directx-et. állítsd át a területi beállításokat amerikaira... más 5letem nincs
Bercy
nem kell már a banner Skyline, megoldottam, már föl is tettem 😊
Panjabi Mc
És akkor bejön a csuszkálós vagy mi? mert mikor tölti be akor fogja magát és kilép

zaki
tudom, de akkoris... próbáld meg azt, hogy a verseny után nyomsz 1 restartot, aztán leave race

Panjabi Mc
Valaki könyizek szeretnék játszani vele

Bercy
oops, ezt nem neked akartam írni DJ Skyline. neked azt akartam h küld el nekem is a bannered!
Bercy
tullépte az oldalam a 2000 látogatót. kérem a 2000dik jelentkezzen, megnyerte a rekesz sört!!!a 2500dik ismét egy reksz sört fog nyerni!!!
Panjabi Mc
Hát ezt nem nektek mondtam gondolhatod csak eléggé ideges vagyok mert nem megy a játék hát nem kilép a 4. pályánál a csúszkálósnál

zaki
kicsit moderáld magad

Panjabi Mc
Ilyenkor mi a kurva élet van????

Panjabi Mc
Na de most komolyan a faszom kivan mert nem megy az a geci játék

Fefe
Biztos azért mert nem kapsz Supra makettet

Panjabi Mc
Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni???

cement
Hát ez borzasztó

respect to the man in the ice cream van

Panjabi Mc
Köszi szépen

karikusz
szedd le a lapról a Hypersnap-et...van crack is mellette....
egy .jpg file..azt nevezd át .zip-re...

ezzel könnyebben fog mennii a képlopás, és annyit csinálsz s egy game alatt amennyit nem szégyelsz...nem csak egyet mint a print screen-nel...ha elakadsz a progiban akkor szólj..

Need For Speed Underground HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Panjabi Mc
Az jó amit leszedtem az a Speed.exe csak azt kellene felraknom mert azt az
Underground-nak a magyar oldaláról szedtem le

DJ Skyline
megvagyok reccsenve hogy miket be nem rakok már: 😄DDDDDd

Panjabi Mc
Nem akarok udvariatlan lenni de valki segítsen már!!!!!

DJ Skyline
mindíg ugyanazok a faszok jönnek be a gamedba online! 😞

Panjabi Mc
Az 1-es CD- van az a mappa amiben az install kod a Deviance vagy mi a rák az na és abban a van egy olyan hogy speed.exe !! Na azt kell bemásolni a játék könyvtárába remélem érthetõ

Panjabi Mc
mert a www.vipmail.hu nem jön be így nem tudom megnézni ezért örülnék ha a [email protected] -ra küldenél egyet már bocs hogy zavarlak

gPROject
PRINTSCREEN-T 😄

DJ Skyline
küldtem bannert mailban!

karikusz
gPROject!

Te mit használsz képlopásra?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

RelakSfromhome
Na, én gyorsan le is vettem ezt az új peccset. Nem elég, hogy a mb-t rettenetesen lelassítja, de az út gyakorlatilag hiányzik vele!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Panjabi Mc
Na de most komolyan segíts már volna egy ötletem leszedtem egy patchet az jó vagy akor segíts légysi mi a geci van mert én nem tudm kajak játszok nag jó azt kilép mikor tölti be a csuszkálást

DJ Skyline
jhaj istenem mindíg ugyanazok a problémák!!! 😞((

Panjabi Mc
Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni???

RelakSfromhome
Inkább 6! Sztem a dx7-es a radeon 7ezermittudoménmennyi

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nahjó akkor ez ígymarad én innkább elbulizom a kessem nemvagyok annyira szgépbuzi😊 amire én használom arra ez tökéletes egy játék miatt nem fogok költekezni
gPROject
semmit szvsz, mert az csak direct-x 7-es vagy még az se
egy gef2 gts-re cseréld be max pár ezrest kell ráfizetned,de azzal már menni fog(asszem😊)

mármint hogy menjen a game
aham de ezzel mit tudok csinálni?
RelakSfromhome
termég = termék 😄😄😄

RelakSfromhome
A rage kb 98-99 körüli termég, max 2000. Az alaplapod meg valsz 2002-2003 körül készülhetett, ha jó bele a ddr. Vegyél egy olcsóbb rédont, ha meg vagy szorulva, és jó lesz

nekem akkoriban volt 256 ddr mikor megvettem a kártáyt merthogy komletten vettem a gépet de nemértek hozzá annyira ezért is fordultam hozzátok hátha..
RelakSfromhome
Rage-ben 128Mega??? Kíváncsi lennék rá, akkoriban a gépemben nem volt ennyi mem 😛

de 128 megás ettõlfüggetlenül ha jóltom
gPROject
szerintem is, azért gondoltam, hogy az lehet a baj

RelakSfromhome
Ja, ha jól tudom, ez még a TNT2-es korszak szülöttje, nemde?

RelakSfromhome
Rage 128pro? CSERE!
Mindenesetre a 128 NEM a benne lévõ memóriára utal!

DJ Skyline
semmi baj!

gPROject
bocs, korrábban biztos válaszolni akartam egy hszedre, ezért ment neked

eccer úgyis belelépek a monitorba 😊
mittomén.. engem csak az érdekel hogy mit lehet csinálni ezzel mermá kissé basz az ideg hogy bármit próbálok baszogatni ezen akkoris ugyanolyan szar
DJ Skyline
ok de mér nekem mondta?! 😄D
szvsz egy GF4 Ti 4200 8x nem olyan gyengus! 😄

úgy jön ide hogy ez a játékhoz tartozó fórum nemde? énmeg a játékkal kapcsolatban tettem fel kérdést
DJ Skyline
nem gyenge a kártyám! 😄