Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá, nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a The Dukes of Hazzard cimü játékot?? a Hazárd megye lordjai cimü filböl készült. lehet hogy már egy kicsit régi, de nekem kéne, és nem tudom hogy hova irjak ezzel kapcsolatban... kösz

Bercy
fogalmam sincs. gondolom bemasolod vmi plug-in konyvtarba vagy valahova. en meg nem haszanltam
DJ Skyline
na már rájöttem de ez nekem így néz ki!!!

DJ Skyline
és hogy használom azt a plugint? nem vagyok egy számteches zseni! még csak tanulom a szakmát,ezért bocs a lámer kérdéseimért!

DJ Skyline
ok köszi!!!

Bercy
folteszek az oldalamra egy plug-int photoshophoz. 1perc
DJ Skyline
és nem tudsz valami progit ami kezeli???
te mivel csináltad??

Bercy
ami kezel *.dds fileokat azzal igen. asszem kell 1 plug-in paint shop prohoz es akkor kezeli.
DJ Skyline
és paintal vagy photoshoppal áttom alakítani a cuccot?

Bercy
hat nem 1szeru a hazsnalata! elinditod, betoltod az auto vinyl.bin-jet, kivalasztod azt a vinylt amit le akarsz cserelni(nem mind1 h hanyas szintu!), majd import gomb ezutan kivalasztod azt a filet amire le akarod cserelni mjad ok, es az egesz procedura vegen save!
DJ Skyline
de az apoén hogy én mikor pörgök a levegõben,és nyomom az "r" gombot hogy beszakad a billentyû,azé' sem rak újra a geci!!!
hát ja,ez itt a baj hogy a kocsik tulajdnoságai minimálisan térnek el egymástól..206 valóságban 56486x szarabb mint a miata...!!!
ja ez engem is iritál hogy átmegyek a sinen...hol elszállok hol meg megyek tovább...

RelakSfromhome
Na, egy ideig kisírtam magam :]

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Naszal, a 72. pályák:
Knock Out: Üzleti negyed visszafelé: Hogy az isten átkában lehet hardon megcsinálni??? Már azon rágok, hogy visszaveszem az erõsséget!!! És mindezt egy vacak szoknyáért...
Körbe-körbe-karikába: Ezek a genyók mennek mint a meszes... Megpróbáltam single-ben: Hardon kecsap nélkül megelõztek, soha többet nem láttam õket (18sec-et kaptam), kecsappal néha beértem egyet. Ízin meg lehagytam õket, de a végén majdnem behozott egy fasz.

Mindkét pályánál 1 érdekesség: A kiütõsben néha attól, hogy ráhajtok a sínekre, olyan piruettet csinálok, hogy még egy hivatásos tornász is örülne neki, a körözõsben meg van egy levágás, amire ha ráhajtok, akkor vagy a SEMMI pördít meg, vagy (kizárólag mikor szoros a verseny) olyat repülök, hogy véletlenül se érjek idõben aszfaltot...

Hát az annyukat...

Meg hogy van az, hogy egy 206-os simán legyorsul egy miatát??? Meg egyébként is, ezek szinte végig nitróznak, mintha többször annyi naftájuk lenne....

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
Bercy!!!hogy használom a vinyl editort????

DJ Skyline
a motorhátetõt sürgõsen kapd le róla!!! 😄DD

Ruffi
Na jooooooooo
Most cisnáltam meg a 71-eset azt a 6 köröset...meg tudom érteni azokat akik széttörtek mindent ami a környezetükbe volt...6-odszorra sikerült mediumon...mondjuk végig hibátlanul mentem de azé 3 másodpercel tudtam csak nyerni...
ez undorito volt

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

DJ Skyline
rohadj kereszteb te buzi!!! 😄DDDD
mivel csináltad ezt a stuffot???

A 30/111 esnél vagyok tournament és azt írja ki hogy az autóm nem elég híres ehhez vagy mi.Mit lehet csinálni?

marsu
Kösz szépen.
cement
Légyszi nézzetek át a másik underground topikba és szavazzatok a kocsimról 😊))))

respect to the man in the ice cream van

robotnyk
marsu
Sziasztok.

Serialt keresek segítsetek légyszi.
Ruffi
Pár napja kezdtem el játszani játékkal 3-4
mediumon kezdtem gondoltam az pont jo lesz elsöre
lyan 67.ik versenynél vok és van egy igen fasza kocsim nagyon bejön meg minden és az a kérdésem h csak trade-in lehetséges ha más kocsit akarok??Tehát venni nem lehet még??csak egy kocsim lehet?

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak

Bercy
nah, fenn vannak. lehet készíteni a saját vinyleket😊 legalább ismét feléled a garage topic
robotnyk
fasza
Bercy
jaja. meg 1 perc és fel lessz töltve
robotnyk
ihihihihihííííííííííííígazáááán?
Bercy
dobjuk föl még jobban: kb 5percen belûl fönn lessz ez a 2 vinyl az oldalamon és hozzá a progi amivel akár saját vinyleket is tudtok készíteni!!!
Bercy
dobjuk föl 1 kicsit jobban:
Bercy
na dobjuk föl 1 kicsit a forumot:
cement
Ne szidd azt a gamet, nekem tetszett... Igaz annyi bug volt benne mint 6 másik játékban összesen, de a bunyó közben a mátrix feeling maximum volt 😄

ukki
van valakinek ötlete ara hogyan vigyem ki a 41 gyorsulási versenyt?????????? ha

Bercy
nem. a #11722 hozzászólásban leírtam h mit állíts át. pontosan le van írva h hol található(XP-nél).
Bercy
ok add meg az e-mail címedet és elküldöm
zaki
majdnem olyan kocka kerekei vannak a verdának, mint az Enter the Matrix-ban

Dires
Sajna igen. Probaltam beallitani mindent maxra, hogy legalabb a kep legyen szep, de nem birta a kartya, azonnal kilepett a jatek.

cement
Kár hogy legalacsonyabb detailban tudsz csak jatszani mert igy borzaszto csunya a kocsid... Max detailon tök szép lenne

cement
Énvoltaaam!!!!

Cracker-kölyök
nincsen zene!!! Mit csináljak??

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

Dires
Ez a mostani gep a game-ben

Dires
Nah. A lenyeget meg le se irtam.
Mindketto gep 325i. (6 henger, 2500ccm, 170LE). Csak a kek coupe volt, a szurke meg 4 ajtos.

Dires
Ehh megszokas, hogy kezzel irom be a linket. Meg szokatlan ez a "klikk es majd en beteszem helyetted" 😊

Szoval:
kek1
kek2
szurke

video

Dires
Persze, ebben igazad van!
En sem arra gondoltam, hogy teljesen szimulaljak az eletet. Ennek ellenere kozelithettek volna jobban a valosaghoz. Nem vagyok egy nagy drift bajnok, csak telen hoban szeretek szorakozni, betonon nem nyustoltem az autoimat. Viszont haverokkal szorakoztunk eleg sokszor hasznalaton kivuli repuloteren azzal, hogy ki tud nagyobbat driftelni.

Mielott valaki meggyanusit, hogy csak a levegobe beszelek, itt van nehany kep azokrol a gepekrol, amiken tanultam uralni az erot

<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam1.jpg">kek1</a>
<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam2.jpg">kek2</a>
<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/szurke.jpg">szurke</a>

Hoban a szurkevel szorakoztam inkabb, a keket sajnaltam erre, mert ultetve volt es korbe Ac Schnitzer spoiler volt rajta.

Es hogy a haverokkal miket szoktunk csinalni: <a href="http://dl.totalcar.hu/tc33_04.zip">video</a> (En vagyok, aki szepen konyokol...

Panjabi Mc
BERCY!! A területi beállításoknál átállítottam hogy NYELV:Angol ORSZÁG\TERÜLET:Egyesült államok ez így jó lesz vagy nem erre gondoltál?

Rotary & Dypee production

Taptarap

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

CSOCSO
nem ismerlek de ha real lenne a gamez.. az eletben nem tudnal sehogyse driftelni.. nahjo.. sok sok gyakorlas utan talann menne valamifele drift feleseg...szal vhogy meg kellett oldani hogy konnyu legyen driftelni...vmit vmiert...
amugy sem tom hol talalsz olyan reszt a gamezban ami olyan mint az eletben.. no de mindegy...
Taptarap
rejtett fájlként van benne az all usersba

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Dires
Sraaaaaaaacok!
Hat ezt kar volt!
Ezzel a drift resszel majdnem elment a kedvem az egesz jatektol. Ezt baromira elcsesztek a programozok. Koze nincs a valodi fizikahoz. En szorakoztam mar eleget hoban, ott nagyon szepeket lehet kilincselni, de ennek koze sincs ahhoz. Itt a Miata-val probalgattam. Vegig egyenes kormanyallas, 1 padlo, 2 padlo, auto keresztbe all es durr a fal.
En meg nezek, hogy mi van??!!
De meg szebb, hogy a hatso kerekes auto elorantas utan, az orrat kezdi el erinto iranyba tolni, es nem a feneke indul el keresztbe. Tisztara mint egy elso kerekes. Azert ez tobb, mint vicc...

Gugger
unique cuccok közül melyik 3 van neked az RX-7-esen?

Bercy
start-vezérlopult-területi és nyelvi beállítások-speciális(fül)-unicodeot nem használó programok nyelvét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re. ezt állíts be!!! talán jó lesz.