Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
a DXT_TOOLS.zip-bõl a fotosopos plugint a Plug-Ins/File Formats-ba, a .cab-ból meg a hiányolt dll-eket a windows/system32-be

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
Na most mit kell hova tölteni??
Mert már úgy megbonyolítottátok hogy nem igazodok el benne..😞(

Olyan írja hogy mit csinált akinek mûködik normálisan...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Bercy
akkor az a baj h nem 2es szintu vinylre toltotted fol hanem 1esre!!!
Amse
Hogy tudom a feketét változtatni???Csak a kéket lehet.

Bercy
azért fekete mert azt te is át tudod színezni amilyenre akarod!!! a lancerhez meg 3as szintû vinylt kell felülírni pl: LANCER_STRIPES302
RelakSfromhome
#11814!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
A fotosopos plugin-t kezeli a paint shop pro is (a 8 biztosan)

RelakSfromhome
TotalCommanderrel ki lehet bontani

DJ Skyline
most 3-helyen van benn a msvcr.dll és a formatsba nem az van amit te adtál hanem amir én szerváltam dds...na most nem írja ki szarságát.de most meg szemcsés..ha meg berakom azt a dds-t amit te adtál akkor meg kiírja!

Amse
Nekem így néz ki az eclipse de nem tom mér fekete aminek fehérnek kell lennie?Tudja valaki?A Lancernél meg azt írja hogy 3. fokozatú vinyl-t írjak felül de nem tom melyikek azok.Valaki??

Bercy
a paint shop pro hoz valo plug-int föl tudod tölteni? elöre is köszi
RelakSfromhome
Namost, ugyanott egy .cab-ot találsz, abban benne kell legyen minden. És CSAK a dll-eket kell másolni

RelakSfromhome
Várjá, valami nem stimm, én nem ezt a fájlt akartam...

DJ Skyline
faszom a lényeget nem raktam oda!!!
msvcr71.dll---ez ment meg a többi( msvcr71.md5,msvcr71.md5.asc) a system32,és a systembe is egyszerre,..de kiírja hogy nincsen meg a msvcr71.dll....
a dds-t,meg aa NormalmapFiltert meg beraktam a photoshop/plugins/fileformatba!!!

RelakSfromhome
Fura... Mikor beraktam a kívánt .dll-t a helyére, akkor ez megoldódott... Ha nagyon nem megy, rakjad a fotosop.exe könyvtárába...

DJ Skyline
na ez nem található pedig beraktam mind a két helyre is!! system,és system 32-be!!!
a plugins/formatba meg beraktam mind a két szart: dds,NormalMapFilter

DJ Skyline
azt csinálom amit mindtál de azt írja ki hogy a MSVCP71.dll nem található!!???

karikusz
bocs csak még nem látam hog ymost írtad...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Relaks!

ez most mihez kell?

DJ Skyline
ok köszi megnézem!!!

RelakSfromhome
Le van benne írva
Kibontod, dxtools-ból a fotosopost valami olyanba, hogy plugin/fileformats, a másikból meg amit kér, azt a windows/system32-be (9x esetén csak system)

karikusz
én ki sem tudom szedni...😞(

"Megnyitottam a progit megnyitottam a vinyl fájlt, az kimutatta, hogy mi van benne de amikor ki akarom exportálni errort ír ki...miért?"

a progi nem a photoshop ha nem az underes..

DJ Skyline
és mit teszek hova????

RelakSfromhome

DJ Skyline
szólj ha kész a cucc

DJ Skyline
jó!

RelakSfromhome
passz. Letöltöttem az nVidia oldaláról egy csomagot, amiben olyanok voltak, hogy a böngészõ a thumbnail nézetben megjeleníti a cuccot, meg olyan, hogy fotosop plugin. Ezek után keresett valami rendszerfájlokat, és azokat bemásoltam a system32 könyvtáramba. Ha vársz 1 kicsit, akkor a www.tar.hu/relaks/download útvonalról letöltheted

DJ Skyline
de nekem mitõl ilyen szemcsés izé?

RelakSfromhome
Ja, és igaz, hogy médiumon, de hosszas anyázás után két pálya kész 😄😄

ok, azé kössz

RelakSfromhome
Nekem fotosopban is, meg paint shop pro-ban is jól hozza ba: Egy kék, egy piros, meg egy zöld réteg a vínileken

DJ Skyline
én vágom,de nem tudok segíteni....neharagudj!

tudom hülye vagyok meg minden, de télleg kéne...

DJ Skyline
#11772 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
én sajna nem tudok!!! Bercy te tudsz?

Alexease
LOL!!!
szar? nem baj, én nékem kéne

hehe.. na szoval kéne a game, vmi nforce.nl-oldalon fennt van csak nem lehet leszedni, nem tudtok még ilyen oldalakat?

karikusz
én azt hallottam hogy elég szar a game...

DJ Skyline
nekem sikerült csaok olyan hülyén hozza be!
#11772 nézd meg!

DJ Skyline
mér ez sok??? 😄D

karikusz
Bercy...!

Megnyitottam a progit megnyitottam a vinyl fájlt, az kimutatta, hogy mi van benne de amikor ki akarom exportálni errort ír ki...miért?

nem tom, a keresöbe szoktam beirni, de igy se sokat tudok meg rola, az a 19,38 nem kevés kicsit??

DJ Skyline

DJ Skyline
honlap címe! mint www.sg.hu

nem tom? mije? kicsit hülye vagyok a nethez bocs. honlapja?

DJ Skyline
van oldal címe a játéknak?

hát van. király lehet a narancssárga dodge chargerrel szaggatni!! 2000-ben jelent meg

DJ Skyline
#11772 ??
te melyik progival alakítottad át a vinyleket?

DJ Skyline
van ilyen játék??? nem is tudtam!!!