Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnéztem a honlapot de ott nincs skyline!honnan szetted le vagy csináltad?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
-mind1 h milyen alakú a kép de nem mind1 h mekkora. ugyanakkorára csináld mint amit betöltesz.
-igen mint a kék megy a zöld! minde1ik színt a játékban külön lehet színeznie. Tehát ha betöltesz egy olyat amiben kék és zöld van akkor te is kéket és zöldet használj...
-igen mint a kék megy a zöld! minde1ik színt a játékban külön lehet színeznie. Tehát ha betöltesz egy olyat amiben kék és zöld van akkor te is kéket és zöldet használj...
és az mind1 hogy a kép alakja mekkora????
"ugyan olyan színt használj"??..mint a #11857-ben a kék,meg a zöld??
"ugyan olyan színt használj"??..mint a #11857-ben a kék,meg a zöld??
ezekat a kocsikat nem én csináltam! de átszerkeszteni úgy kell h betöltöd a .dds és kapsz 1 képet mint a #11857. azon van egy forma 1 színnel(1es szintû vinylnél, magasabb szntûnél több szín is van). ezt át tudod rajzolni, ugyan olyan színt használj csak a formát rajzold át(mert a színt ugyis a játékba fogod kiválasztani). van 1 mask file is! ebben csak a képed alakját kell meghatároznod. ez dönti el hogy milyen formát rak a kocsira!
magyarázd már el hogy hogyan kell ezeket átszerkeszetni!? van e valami mérethatár vagy valami!?
na most már jó!!!
ez így máshogy néz ki nem!!!??? 😄D
ez így máshogy néz ki nem!!!??? 😄D
Miktex-msvcrt.cab, ezt töltötted le.
Ebben vannak könyvtárak, amit én linuxon nem tudok megnézni, és ebben van valahol a keresett dll. Ha te könyvtárnak látod, örülj neki, kevesebb gond.
Ebben vannak könyvtárak, amit én linuxon nem tudok megnézni, és ebben van valahol a keresett dll. Ha te könyvtárnak látod, örülj neki, kevesebb gond.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
innen le tudod tölteni
nekem nincsen .cab-om!
csak ezek vannak a miktex-msvcrt mappában!
van egy texmf mappa azon belül van 1 miktex és 1 tpm nevû mappa! a miktexben van egy bin és azon belül vannak .dll fileok!
tpm-be meg van egy packages és azon belül van egy .tpm file
most akkor mit hova???
csak ezek vannak a miktex-msvcrt mappában!
van egy texmf mappa azon belül van 1 miktex és 1 tpm nevû mappa! a miktexben van egy bin és azon belül vannak .dll fileok!
tpm-be meg van egy packages és azon belül van egy .tpm file
most akkor mit hova???
Jelenleg nem tudok hozzáférni a weboldalamhoz (a tar.hu nem válaszol), ha fog mûködni, akkor megbeszélhetjük.
Egyébként meg én is google-lel találtam rá, bár macerás...
Egyébként meg én is google-lel találtam rá, bár macerás...
A 30/111 esnél vagyok tournament és azt írja ki hogy az autóm nem elég híres ehhez vagy mi.Mit lehet csinálni?
Benne van a tegnap feltett .cab-ban! Biztosan, ugyanis abból raktam fel!
Na én akár mit csinálok nem akarja a photoshop...
..MSVCP71.dll -t kér...
és nem találok egy csomagban sem..(
Ha valakinek van akkor dobjon már meg mailbe vele..köszi...
..MSVCP71.dll -t kér...
és nem találok egy csomagban sem..(
Ha valakinek van akkor dobjon már meg mailbe vele..köszi...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ja 😞
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Bercy oldalán van a két kocsikoz a vinyl és a progi amivel fel lehet tölteni azokat.lejjebb meg hogy mikre írd felül õket.
Ki fogom holnap tapogatni, hogy hol vannak az egyes elemek határai. Majd felrakjam a .dds-eket? 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Jah, fehér az alapszín 😛
Nesztek, vinyl: 😄😄😄
Megjegyzés: a mask-nál csak a pirosat veszi figyelembe
Megjegyzés: a mask-nál csak a pirosat veszi figyelembe
Ezekre cseréld le.
Eclipde:
Eclipse_Hood1
Eclipse_Hood1_Mask
Eclipse_Stripe8
Eclipse_Stripe8_Mask
Lancer:
Lancer_Stripe302
Lancer_Stripe302_Mask
Eclipde:
Eclipse_Hood1
Eclipse_Hood1_Mask