Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább külföldit vesztek(vennétek)vagy magyart!?
szerintem nagyon kevés emberrel fordul elõ mivel rohadt keveset adtak el belõle.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
egészségügyi problémáim voltak és nem tudtam már pótolni...istenem elõfordul...de most még mindíg olyan mintha évvesztes lennék!_P
ez így ez a félév,mert osztályt váltottam félév után!
így állok most:
Irodalom: felelek a kettesért
Nyelvtan: 2
Angol: még nem vagyok lezárva,de 2/3
Töri: még nem vagyok lezárva,de 2/3
Matek: felelek a kettesért
Fizika: 2(remélem,de tuti)
Kémia: egy 1-esem van ebben a félévben,de most ítunk
Tesi: egy 2-es,egy 1-es
Biosz: 3
Föci: 3
Info: 3,8,szal nem tom'
Szakmai elmélet:2,25
Szakmai gyak: 5
kissé tré,de nem baj...lényeg hogy menjek át...majd az érettségire tanulok!😊))))))igaz most még csak harmadikba megyek(elvileg)
Ilyet hogy irc, meghogy win-es progi, mint az az MSN alapból nem használok...csak betörhetnek a gépembe miatta..
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Most PallMallka szervez egy 1on1 Drag Race-t.
Akinek van kedve csatlakozni a cGc NFS:U versenyre az megteheti itt>
cyber GameRs club
illetve jelentkezhet IRC-n:
Qnet-en > #cGc.hu szöba

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
:3

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

" A kiskõrösi székhelyû M+F Autó Kft. létrehozásának idõpontja gyakorlatilag egybeesik a magyarországi motorizáció új fejlõdési pályájának kezdetével, s az azóta eltelt idõszak egyértelmûen bizonyítja, hogy a
Mészáros György és sógora Fehér István
által a Toyota gépkocsik értékesítésére és szervizelésére 1993 áprilisában alapított vállalkozás a szabályozók szakadatlan változásai, a piaci verseny kihívásai ellenére egyenletes fejlõdési pályán mozog, s árbevételét tekintve 1998-ban túllépte az 1 milliárd forintos határt, 2000-ben pedig a kétmilliárd forintot. "
Részlet a cégbemutatóból
< Reklam vege >

respect to the man in the ice cream van
Magyarorszag legjobban menõ és legkiralyabb toyota markakereskedesenel ügyvezetõ igazgató... az M+F -ben a F az a Fehér, vezetékneven. 😊 Az M a Mészáros, a nagybátyám szal... 😄D http://www.mftoyota.hu
respect to the man in the ice cream van