Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na én ennyit mentem
395.42 350Z vel. Nem semmi
MSI GX600PX-214hu Notebook
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
:3
MSI GX600PX-214hu Notebook
Megteheti itt:
cGc
Dzsega már tudja, hogy jó lesz mert a CMR4-ben Õ már volt , igaz maistro ?

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
gc vs ps2 vs x vs pc vol1vol2
hat igy igen ronda az osszes konzol foleg a ps2... x meg a gc meg elmegy... de azert tv-n kozelsem ilyen a latvany... (jobb!!) no mindegy...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
és lehet létni de ezt te is tuod!
egyebkent ultetni lehet a kocsit csak at kell h menjen a muszaki vizsgan. Pl kormanyt is ki lehet cserelni de arrol kell papir h biztonsagos az auto. pfff.
es ez h neon tilos az man vegleg loal.

ja azt tudom hogy minden feltett cuccról engedély,meg ilyen szarok kellenek...
a trabimra vettem szintelen elsõ meg hátsó inexeket és belémkötött a rendõr!!!!! merhogy nincs mûbizonylat ez nem eredeti!!! mindenért szólnak ami nem eredeti. ha szerencséd van meg jó kedve van akkor nem szól de ha ki akar veled cseszni... akkor bármi ilyesmibe beleköthet.
a neonért ott is szólnak, meg az ültetésért meg a nagy kerekekért stb...
de itthonra nem is kell annyira engine tuning ha csak nem akarsz ott lenni minden gyorsuláson...
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
németbõl is hoznak ide gépeket.
meg az egész unióból.
szerintem ha már európából is hoznak ide verdát tuningolni akkor nem lehet rossz.
ott van mellette a Ford KA...nos majdnem fele akkora mint a KA...pedig a kocsi fele a járdán van!😊
nem semmi!