Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben megvan.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Honnan lehet leszedni a lan patch-et?
(2 oldalt végigolvastam és nem taaláltam sehol.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Elõre is köszi mindenkinek!!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Csinálok HUNSG szobát. Na?
2: kikapcsoltam a catch-up-ot. Erre mi történt? A gép kielõzött, majd soha többé nem láttam õket, 18 mp-et rámtoltak. Ha bekapcsoltam, akkor meg mindig utolértem õket, persze azonnal falhoz kenõdtem.
3: a gép kitér, de úgy, hogy lehetõleg nekimenjél 😊
4: Ha Bp-nek mindig ua a részén versenyeznél, akkor az is 1hangú lenne, nem?
A többivel egyet értek.
De az is érdekes, hogy szerintem a forgalom eseményvezérelt, mert mindig ugyanakkor, ugyan ott jelenik meg egy verda, amikor mész. Meg az is furi, hogy sztem ha 300-nál egy igazi verdában tökig elfordítod a kormányt, minimum felborulsz. Itt meg alig veszed be a kanyart... Vagy az is érdekes, hogy LASSAN nekisodródsz egy falnak, mire a kocsi talajtornászokat megszégyenítõ piruettekbe kezd...
hirtelen ennyi
akarok majd egy cikket írni az NFS U-ról...
de most majd a negatívumokról!
és ezeket találtam negatívumoknak,meg van 1-2 saját észrevétel:
-catch up:az-az csal a gép!
-az autók tulajdonságai majdnem megyegyeznek
-a dragban a váltási fokozatok nehézségi szinzenként
-a tuning szinte nem is tuning(sok beleavatkozásunk nincs)
-nem befolyásol semmit az optikai tuning(spoiler,carbon cuccok!
-a közlekedés nem tér ki
-rövidek a drag,és sprint pályák
-egyhangú a város
-nincs belsõ tuning(audio,ülés,stb...)
írjátok le ti is észrevételeiteket ha valami hibákat észleltetek ezeken kívül!!!
És hogyan???
És neked is úgy volt, hogy le kellett gyõzni a 350Z-vel repesztõ csajt, és utána még volt 3 verseny?