Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Én a kormányt csapkodtam, mint egy elmebeteg az utolsó pályán. Bazi nagy elõny a csaj elõtt, aztán elkezdtem faltól falig menni... A csapkodás után viszont azt vettem észre, hogy a némber teletorpedózott egy pickupot. Hál Istennek el tudtam közöttük dülöngélni (a kocsim egy padka 200-al való megkínálása miatt jobrra-balra dõlt), és beértem idõben a célba 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

karikusz
Van ilyen...DDD

Ez az under varázsa..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Bercy!

Ja..ja mert nem tudom beprogramozni...😞(((((((

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Az nem baj ha tör zúz...csak magára meg magára vigyázzon...!

karikusz
Itt megtalálod a választ a kérdésedre!

de nem szereti senki a csítereket....

Amse
b

Amse
Haver összetörte a Crx -ét + 1 fát😊

Amse
Itt + az 56k-s modem ami fut😊De mát Legem van 1 kicsit!Asszthiaszem érthetõ!

Amse
Szal olyan 48-al lehet tölteni a 384-essel?Az nem gáz!Bár régen volt TV Net-em is ahol azért néha jött 1mb felett is😊Csak azóta Ltelt pár és és persze kiköltöztünk Pomázra!

Amse
jah hogy bit?azt ki nézi?én már csak a szémokat figyelem😊

RelakSfromhome
Nem! Garantált 512kbit, de van, hogy folyamatosan közel a duplájával töltök!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bercy
legalábbis azt írja ki...
Bercy
megnyomtam. szép. csak még nem aktívak a gombjai.
karikusz
Bercy!

Megnyomtad a menü gombot is?

Mert akkor alul lejön a menü...

RelakSfromhome
De nekem néha gyakran jön többel is 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

karikusz
Talán ha rányomnál egy Patch-et akkkor nem kellene cd...és akkor megszünnne a gubancod...

robotnyk
thx 4 support
Bercy
de letöltésnél nem pontosan annyi, mert vannak start bitek, end bitek stb.
robotnyk
tudod mibe köss bele, a betonba teeee
RelakSfromhome
64 kB!!

Bercy
figy a KB(KByte) és a Kb(Kbit) között nagy külömbség van (1B=8b)! haverod 60 KByte-tölt ami 512 Kbit!
robotnyk
512 kbit! ami egyenlõ 60 kbyteal
Amse
Haverom max 60-al tölt 512-essel!Nem tud 512kb/sec -el letölteni!
Akkor hogy is van ez?

Bercy
letöltési sebességuk a nevükbõl adódóan 384Kbit/s és 512Kbit/s. játékban nem igazán fogod észrevenni a külömbséget.
Amse
Bocs hogy ide írom !A 384/64 és a 512/128 az ADSL között nagyon nagy a különbség?OnLine játéknál számít valamit?És a letöltési sebességük mennyi?

karikusz

karikusz
Privi üzi ment....

Bercy
hát én nem tudom, de nem jött mail még! írd meg inkább privibe
karikusz
mail ment...

Bercy
karikusz
Bár nem olyan mint ahogy szeretném mert egy kicsit megbonyolítottam volna Flash-el de még nem tom programozni...nem annyira vágom a Actionscript-et...

Ha valaki tud akkkor ebben segíthetne...!!!

karikusz
Mi a mail-ed? Küldöm a címet...

Bercy
mármint az új oldal, mert pont most akrtam kérni h mondjál vmit róla! 😄
karikusz
Érdekel hogy milyen lesz?

karikusz
okok...

karikusz
Csak a szélesség lesz sok...

Bercy
alakítsd át inkább te mer te jobban tudod h mekora kell!
karikusz
Dj.Skyline , Bercy !!!!

Az új design-hoz nagyon nagyok lesznek a bannereitek.
Átalakítjátok vagy átalakíthatom a méreteket??

Bercy
én nem Skyline oldaláról beszélek hanem a www.tar.hu/nfs7 rõl
karikusz
Csináltam egy másik bannert:

Bercy
nem kamu címet kaptál(lsd #12505). ha visszaolvasol 4-5 oldalt(ez elsõ fnf eclipses kép után) akkor látnád h sokat dumáltunk a vinylekrõl. sztem minden szükséges infót megtudsz azokból a hozzászólásokból
karikusz
Srácok!

Kellene nekem egy kis segítség Need For Speed Underground HUN új Design-hoz...

...ha valaki ért a flash-ez az jelentkezzen legyenszíves...
...cserébe bekerül a partnerek közé a lapon....

Need For Speed Underground HUN

karikusz

Bercy
próbáld meg késöbb. a TAR szokott néha szarakodni.
karikusz
Balidani!

karikusz

Balidani
Honnan lehet crackelt game-hez patchet?

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

robotnyk
Bercy honlapján pl fent van a vynilek ki-be pakolásához szükséges progi, www.tar.hu/nfs7
Bercy
szvsz eclipse. van mod h saját felfeszést csinálj. olvass vissza néhány oldalt, régebben elég sokat dumáltunk róla.