Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mit csinál a cucc ha elindítom az exejét a desktopnak??? miket rak fel?

robotnyk
észrevettem 😄
karikusz
Ma nagyon skines meg desktopos hangulatban vagyok..DD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Találtam egy király Skint a Win media playerhez...😄D

Nagyban

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
biztos hogy nem!
a színeket te adod meg! ezért nem értem a dolgokat,hogy miért nem "narisari".

karikusz
Sysmetrix

RelakSfromhome
Unic vinyl szinezhetõ? Nemhinném

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
én értem amit mondasz! csak azt nem értem hogy a mátrixos vinyl tele van színekkel.
az enyémen meg csak a fehér és a narancssárga közti átmenet van!?

Amse
1:Szerintem azért nem narancssárga mert a kéket a pirosat + a zöldet értelmezi színeknek amiket festeni tudsz!
2:Azért világos a segge mert a kiterített ábrán valahol a közepén van a segge és ott világosra van festve.
Nem tudom érted e?Én értem😊

DJ Skyline
honda civic...custom1-es vinyl

RelakSfromhome
Egyáltalán nem lenne átlátszó területe? Egyébként mellik verda? Leszedem a megfelelõ vinyljét, és megpiszkálom neked.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz:
Mivel csinálod (szoftver?)a képernyõ bal felsõ sarkába az értékes információk kiiratásét!! Nekem is kell...
(bocsi az off-ért)
karikusz
Királyak...

robotnyk
a kókusz, meg a sokszínû odabasz!
DJ Skyline
a legújabb vinylek amiket a neten találtam!:

DJ Skyline
de az enyémet:
1 kékben narancssárga helyett
2 az elején,hátulján van egy folt

DJ Skyline
ez lenne az amit felakarok tenni!

és itt van a mátrixos aminél szintén az egész terület kivan töltve!!!

karikusz
Nem éjjel nappal gondoltam 24 órában..😊)

RelakS
3-4 nap? Neked aztán van idõd 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
#12600 😄😄😄

RelakS
A kép alján van az eleje, hátulja, és azt is befestetted... Nézz meg egy olyan body vinylt, aminek csak az alja van festve

karikusz
Akkor gondold el nekem milyen lehetett, hogy csinálom az oldalt és mindenki írja hogy kiru a game...én meg nem is játszottam semmit...mert a kettõ nem megy együtt(vagy game vagy honlapkészítés)

De egyszer meguntam (amikor már elviselhetõ volt a lap)és 3-4 nap alatt végig nyomtam a gamét...

RelakS
Amióta nfsu-zok, azóta egyáltalán nem foglalkoztam a weboldalammal. Egyébként elõször rendesen megcsinálom, aztán kitalálom, hogy hogyan lehetne beintegrálni a weboldalamra, mert a menüsor is dinamikus, képekkel.

karikusz
Letölthetõ már az oldalról is...

karikusz

karikusz

karikusz
Láttátok már az új Desktop-okat??

DJ Skyline
köszi!!! 😄D

DJ Skyline
na bazd meg!!! 😄DDDDDDDDd

robotnyk
robotnyk
passzolom. csináld kékkel, hátha narancs lesz
DJ Skyline
na mivan ilyen dondolkoztató ez a kérdés??? 😄DDDDDDD #12562

DJ Skyline
na de wazze ez mind szép!
de valaki pls mondjon valamit a #12562-re!!!!

robotnyk
nem készül, mert felesleges, ami szöveg benne, az a menük, azon kívül semmi érdemleges
Bercy
nem tudom elküldeni mert túl nagy 😞
KranaZoli
Hi!

Érdeklõdnék!

Mit tudtok róla, készül a game-hez magyarítás, nekiállt már v.melyik Team?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Bercy
ezt mikor írja ki?
Bercy
most nekem behozza az oldalt de nagyon lassan(vmi gaz van a TAR serverrel). ha nem tudod letölteni add meg az e-mail címed és én le szedem ftp-n keresztûl aztán elküldöm neked
Bercy
593 😄 úgy kell megütni h utána pattogjon a földön!
Bercy
mér oda töltod le? töltsd le akárhova, csomagold ki aztán másold át a crack filet!
Bercy
ezt nézzétek
Bercy
jo az az 1.4es patch, csak nem írja át a verziószámot, de az az 1.4es
zaki
üdv emberek! eddig nagy volt a pangás 😞

DJ Skyline
semmi baj!!!
csak a kék helyére narancssárgát képzelj!!!

lokista12
ez kurvajó elnézést a csunya szóért

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
hy all!
vinylt akarok csinálni,méghozzá színeset,de nekem nem narancssárgának adja be hanem kéknek!!!!
és mit keres elöl egy kék, hátil meg egy fehér folt???

pls help!!!!

karikusz
Lehet hogy megcsinálom aztán szavazás lesz hogy melyik maradjon...szerinted melyik jobb?? A régi vagy az új?

karikusz
Te kis csapkodós..

Amúgy a scripteket sikerált megcsinálni?

karikusz
Azt ne tudod megcsinálni hogy lejöjjön úgy mint a flash-el..😞
Amíg meg nem oldódik addig ilyen oldalmenüs lesz mint most van...amúgy is ilyen lesz de ha müxik a Flashgomb akkor oldalt csak akkor jönnek elõ ha megnyomod az adott menüpontot...

Bercy
hát pedig az nem lenne egy utolsó dolog ha mûködnének a menü gombaji 😄 miért nem próbálod meg úgy h a menü gomb lehoz 1 képet aminek 1s részeire kattintva(ezt html-ben is 1szerûen meg lehet csinálni) jönnek be az oldalak!