Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
a színeket te adod meg! ezért nem értem a dolgokat,hogy miért nem "narisari".
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
az enyémen meg csak a fehér és a narancssárga közti átmenet van!?
2:Azért világos a segge mert a kiterített ábrán valahol a közepén van a segge és ott világosra van festve.
Nem tudom érted e?Én értem😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mivel csinálod (szoftver?)a képernyõ bal felsõ sarkába az értékes információk kiiratásét!! Nekem is kell...
(bocsi az off-ért)
és itt van a mátrixos aminél szintén az egész terület kivan töltve!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De egyszer meguntam (amikor már elviselhetõ volt a lap)és 3-4 nap alatt végig nyomtam a gamét...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Érdeklõdnék!
Mit tudtok róla, készül a game-hez magyarítás, nekiállt már v.melyik Team?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
vinylt akarok csinálni,méghozzá színeset,de nekem nem narancssárgának adja be hanem kéknek!!!!
és mit keres elöl egy kék, hátil meg egy fehér folt???
pls help!!!!
Amúgy a scripteket sikerált megcsinálni?
Amíg meg nem oldódik addig ilyen oldalmenüs lesz mint most van...amúgy is ilyen lesz de ha müxik a Flashgomb akkor oldalt csak akkor jönnek elõ ha megnyomod az adott menüpontot...

😄DDDDDDDDd