22257
-
Yskam #21609 hát pl a hölgy atuningautókon ül -
#21608 ez mind szép és jó, de mi köze az NFS Undergroundhoz? -
Yskam #21607 szerintem mindkettő legyen jó ne túl nagy ld:Jordan , de ne túl kics lásd a bige a képekről! -
#21606 szerintem nem a cici alenyeg.. sokkal jobban szeretem ha egy csajnak a segge a jo.. a cicijenek nem kell nagynak lennie.. persze azert az is kell.. de ha egy szar seggu jo mellu vagy egy joseggu szar mellu no kozott kene valasztani akkor a masodik!!! -
#21605 mi a bajod ezzel?? full jo gadzsi! -
Yskam #21604 dehát ahogy az ősi mondás mondja nem a mell a lényeg hanem a belső! -
#21603 jaja...ezt néztem most én is.... -
Yskam #21602 csak segénykének nem sok melle van! -
Yskam #21601 minnyá előnyösebben ábrézolja a fottó! -
#21600 a macáról még kép!
-
#21599 nekem semmi bajom nincs ezzel. sotetben ugyse latom a fejet:) foleg nem hatulrol:)
amugy mondtam lehet hogy a poz meg akep nem elonyos es amugy semmi baja a fejenek -
Yskam #21598 fél kilo per seccel töltök!!!meghalok!!!! -
Yskam #21597 kép nincs mer megüt ha meglátja!!
i'm sorry so sorry! -
Yskam #21596 affranc a szmájlikat lefelejtettem!
-
#21595 kép? -
Yskam #21594 ne gányoljátok le szegény lányt tudok én olyan nőt (na jó lányt) aki ha nem teljesen józan vagy vmi baja van (pl.4 órán keresztül csak pózol) bűn ronda, amúgy meg full renben van! -
#21593 de a feje...jó hogy nincs ráírva hogy LOL -
ezzel mi a bajod?? oike lehet elonytelen ez a kep az arca szempointjabol de szeretnel te egy ilyen popsit lekenni olajjal mikozben tamazkodik az 1 millas kameleon szinu autodon -
#21591 na jó legyen több kép!
fiatal NFS Uzok is örüljenek!:)
ÜBER LOL ÜBER LOL ÜBER LOL!
jaaaa...
ÜBER ÁLLESZ!
hát ez nem...de hátha tetszik valakinek!
szegényke....egyik rondább mint a másik...
alakul
na??
ez már döfi!
én mondjuk nem a motort vettem észre...
szörnyű a lámpáknál a szúnyogháló!meg ez a wide body kitt...
na még a gyorsulás.hu-ról is 1-2t
ez sem az igazi!:(
hát így ennyit mostanra... -
#21590 -
#21589 hejj ezert nemszabad burnout-ot csinalni :] -
#21588 cask hogy menjen a topik..
-
#21587 nem tudom...de már nem igazán játszunk a játékkal...csoda ha ír ide valaki még egyátalán...!:) -
#21586 hi!
Tudtok valamit a multi-ról?
Nálam megint nem megy, kezd döglődni az EA server?
-
RoadkilleR78 #21585 thx a lot!
A saját fiókomban végignéztem, csak az all usert hagytam ki. :-) De most már megvan. Mégegyszer köszi -
#21584 Itt olvasd el a Faq-ot és már is megtalálod...:)) -
#21583 csori csavo mennyit szarakodhatott ezzel te meg lerondazod:) mondjuk az is:) -
#21582 dokumentumok, all users, jelenitsd meg a rejtet elemeket, aztan application data es ott lesz -
RoadkilleR78 #21581 Hi all!
Azt mondja meg nekem valaki, hogy az nfsu hol tárolja a mentéseket? Már 3x kezdtem előről az egészet az oprendszerem újratelepítése miatt. Most megint újratelepíteném a rendszert, de most már nem szeretném megint előről kezdeni az undergroundot. :-(
Előre is köszi. -
#21580 egy kicsit bibis... -
#21579 van baja -
#21578 ÚRISTEN DE RONDA!
-
#21577 akkor sz@r a vidkarid es azert nem tudod felrakni a grafit fullra... -
#21576 akkor sincsennek benne, de tom hogy be lehet állytani
valahol olvastam -
#21575 fel kell rakni maximum grafikára... -
#21574 a baj csak az, hogy az nem a neon fénye, hanem a tükröződése. Még mindig vizen fogunk autózni :( -
#21573 A neon elég kezdetleges:( -
#21572 mondjuk én nem röhögnék rajta csak megjegyezném hogy szvsz nem szép...de ha megnézed nem is nevetnek rajta csak úgy csinálnak...és még szarul is csinálják....persze vannak jól eltalált képek,de akkor is... -
Kimulatnak egy ilyen autót, de nem mutatnák, hogy Ők mivel járkálnak. Nevetségesek. -
#21570 Hali!,melyik fájt hogy kell szerkeszteni ahoz, hogy lássam az embereket?