Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Foszfor - jo arc :o)
Nem LoLL?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
hogy van a csocso-supra.gportal oldalamon egy link.. ..elneztem mert nem jobb hanem bal oldalon van😊 de ez mostmat rokkal jobban lathato mert cisnaltam neki egy kis bannert.. szal a bal oldali csocso supra 2 re kattintva talaltok egy csomo magazin scan-t.. es a legutsot kene lesni.. az auto osszehasonlitast... remelem most ertheto volt... ( ugyanugy mondtam mint eddig..szal remelem😊
majd ezekutan nyomjatok a jobb oldali csocso -supra 2 re.. es a legalso magazint olvassatok el!!!! vagy ha nem tudtok angolul akkor az utcsokon a grafikonokat hasonlitsatok ossze... EEERDEKES😊))
addig utcso amig nem rakok fel ujat..szal azt lessetek meg aminek az alcime olyan hosszu
igaz néha leváltottam skylinera,suprára,de a nagy részét azzal toltam!
de kizárásos alapon is végig mehetsz...
igaz nem tom mi az a 9,de mondjuk ahoz hogy jól gyorsulj úgy igazán nem kell a Tires...NOS a lényeg...sebváltó hogy minél rövidebbek legyenek a váltások,ECUról meg fingom sincs mi...
végig vinnni nem akarom megint...
egyébként amikor laggolt akkor ennyi volt!😛