22257
  • cement
    Nem tudjátok mitől lehet az hogy:

Vettem egy uj videokartyat meg processzort, tehat gyorsabb lett a gépem, felraktam uj videokartya drivert is, elinditom NFSU-t mondom megnezem mennyivel lett gyorsabb, hagyom ugyanazon a detailon (maximum) amin eddig is játszottam és néha beszaggatott egy kicsit, most meg a jobb videokartyaval meg procival NEM MEGY 22 FPS FÖLÉ folyamatossan szaggat. Megáll az eszem... Lehet hogy az új ATI Driver nem tetszik neki?
  • Johnyy
    Arra! És jobb ott a billentyűzet!
  • karikusz
    Asszem semmi...
  • CSOCSO
    szerintem arra kivancsi a kolok hogy hol allitjatok be a kormanyt... de jelentem sehol!
  • Tetsuo
    Az IEn használok AvantBroowser skint lehet h amiatt.. ha más nem reklamált, akkor semmi..
    amúgy meg, anagyobb felbontáson is marha kicsi (kb a monitorom negyede az egész menürendszer a többi mind fekete, a gördítősávok pedig nem működnek rendesen, a keretben lévő feliratok többször egymásra vetültek (v folytak). Ennyi. Azé kibogarásztam..
  • Tetsuo
    Legalább van vmi hang??
  • Tetsuo
    Régebben kormánnyal nyomtam de úgy naon szar, le van maradva kicsit.. :(
  • Johnyy
    Kormányozzuk vele a kocsit! :D
  • Bad Boys
    ????????????
  • Bad Boys
    valaki segítene
  • Bad Boys
    hogy használjátok a kormányt a need for speed underground-hor
  • karikusz
    Pl desktop... az kirubb mint ez ...
  • karikusz
    A lapomról, lassan már több mint fél éve letölthetö...megannyi mással egyetemben!!!...:)))))))))))
  • Hentes Bill #21796
    egy kis up! :) NFS Underground Windows Media Player Skin. sztem elég jól néz ki :)
  • balint08
    bocsika rossz helyre írtam!!!!!!!!!!!!!!!!
  • balint08
    hello!
    Csak azt szeretném tudni hogy mikor jelenik meg a gamma????
  • karikusz
    Ha megkéred azokat, akik veled versenyeznek hogy másolják be a mapeszukba a vinyl-edet akkor okés..:))))
  • karikusz
    Nekem működött...csak vaktában kell beírnod amúgy...
  • karikusz
    no ezt nem értem...mi bajod vele?
  • Tetsuo
    A vinyles dologban meg az a szar, h online játékban nem látja senki csak te..
  • Tetsuo
    Az a gáz hogy nekem nem működik a cheat!
    Ijenkor vmi konzoba írom v csak úgy vaktába (már kipróbáltam sok mindent..de semmi)?
    /A 69es tournament pályán végigjutottam egy hét játékszünet után :).
  • Tetsuo
    Erről 1 csomó helyen van írva asszem, de nekem ilyen probl nem volt, nézd meg magyar weboldalakon..
  • atibacsi1977
    szevasztok!!! csak azt szeretném kérdezni hogy mért nem tudok játszani vele csak egy 5-6 futamot? ha lejátszottam ezt a 5-6 futamot és tovább szeretnék akkor kilép az egész játékból.

köszi!!!!
  • Tetsuo
    A honlapod vizuális részén ( méretek, helyek..) még van mit javítani, de azért kösz, kipróba..
  • karikusz
    Hát szerintem nem sok ember emléxik már rá (vagyis akik nem csak simán játszottak a játékkal, hanem buherálták is) ...szvsz hamarabb célhoz érsz ha a játékban leveszed a zenéd csurig, és elindítassz valami lejátszóban zenét alatta...de ha leszeded az oldalamról azt a progit amivel ki lehet a zenéket szedni, akkor az megmutatja, hogy milyen formátomot keress...
  • karikusz
    a lapomon le van írva!
  • Tetsuo
    67-68 asszem, egy turnament de most 1 hét szünet után lehet h sima ügy lesz..

Azért a csíthez a konzolt Lárulhatnátok hogy működik!
    /A cheatland.hu féle trükk nem müxik.
  • [HUN]Crassus
    Skacok a saját zenéket melyik mappába kell másolnom,hogy game közben hallgathassam??? Konvertáló progim van...csak nem tudtam kimazsolázni hova is kéne tennem a zenéket.THX
  • karikusz
    Biztos a 103 körül jársz....:))
  • CSOCSO
    nah igen.. nekem is volt ilyen.. orakig szenvedtem de megcsinaltam csit nelkul: a titok nyitja: ne engedd magad..csinalj ugy mint ok.. menj be elejuk a gecibe tartsd fel oket stb... legyelg geci.. mint ok!
  • Tetsuo
    Hogyan lehet használni a cheatet?? Nektek ez biztos szentségtörés, de már idegbajt kapok az 1ik pályától..
    A leírás alapján hiába nyomogatom a "del"t.
    pls
  • CSOCSO
    ahogy elneztem mindenki porog forog:( szal nem kell lokdosodni..es itt aztan ha veletlen nekimesz vkinek valoban felejtsd azt ell hogy talan tuva tudsz suhanni...
  • karikusz
    Az 1,4-es pacsa az fagyást okozhat....szedd le az 1,3-mat és akkor kiru lesz...

Need For Speed Underground HUN
  • cement
    de gondolom a másik auto is csinalja ugyanezt... legalabb jobban ki birom lökni hardon endurance versenyeken a buzikat :DDD
  • CSOCSO
    ami elethubb.. de ismerve az nfsu kiteszunk eled 8 autot keruld ki felfogas mellett nagyon gaz
  • CSOCSO
    van egy kis rossz hirem ugynez ki jobban ragyurtak a masodik reszben arra hogy mivan ha neki mesz vkinek..szomoruan jelentem be ketszer jobban porog forogsz ha nekimesz egy autonak :((((((((
  • szku
    A neroval írtad ugye? képfileból?
    Próbáld egyszerűen csak ráírni, vagy más íróprogrammal. Többet az indexes nfsu forumon olvashatsz.
  • ThunderBite
    Elküldtem.
  • maggi
    na megvan
  • maggi
    ? plz...