22257
-
#21809 Nem tudjátok mitől lehet az hogy:
Vettem egy uj videokartyat meg processzort, tehat gyorsabb lett a gépem, felraktam uj videokartya drivert is, elinditom NFSU-t mondom megnezem mennyivel lett gyorsabb, hagyom ugyanazon a detailon (maximum) amin eddig is játszottam és néha beszaggatott egy kicsit, most meg a jobb videokartyaval meg procival NEM MEGY 22 FPS FÖLÉ folyamatossan szaggat. Megáll az eszem... Lehet hogy az új ATI Driver nem tetszik neki? -
#21808 Arra! És jobb ott a billentyűzet! -
#21807 Asszem semmi... -
#21806 szerintem arra kivancsi a kolok hogy hol allitjatok be a kormanyt... de jelentem sehol! -
#21805 Az IEn használok AvantBroowser skint lehet h amiatt.. ha más nem reklamált, akkor semmi..
amúgy meg, anagyobb felbontáson is marha kicsi (kb a monitorom negyede az egész menürendszer a többi mind fekete, a gördítősávok pedig nem működnek rendesen, a keretben lévő feliratok többször egymásra vetültek (v folytak). Ennyi. Azé kibogarásztam.. -
#21804 Legalább van vmi hang?? -
#21803 Régebben kormánnyal nyomtam de úgy naon szar, le van maradva kicsit.. :( -
#21802 Kormányozzuk vele a kocsit! :D -
Bad Boys #21801 ???????????? -
Bad Boys #21800 valaki segítene -
Bad Boys #21799 hogy használjátok a kormányt a need for speed underground-hor -
#21798 Pl desktop... az kirubb mint ez ... -
#21797 A lapomról, lassan már több mint fél éve letölthetö...megannyi mással egyetemben!!!...:))))))))))) -
#21796 egy kis up! :) NFS Underground Windows Media Player Skin. sztem elég jól néz ki :) -
balint08 #21795 bocsika rossz helyre írtam!!!!!!!!!!!!!!!!
-
balint08 #21794 hello!
Csak azt szeretném tudni hogy mikor jelenik meg a gamma???? -
#21793 Ha megkéred azokat, akik veled versenyeznek hogy másolják be a mapeszukba a vinyl-edet akkor okés..:)))) -
#21792 Nekem működött...csak vaktában kell beírnod amúgy... -
#21791 no ezt nem értem...mi bajod vele? -
#21790 A vinyles dologban meg az a szar, h online játékban nem látja senki csak te.. -
#21789 Az a gáz hogy nekem nem működik a cheat!
Ijenkor vmi konzoba írom v csak úgy vaktába (már kipróbáltam sok mindent..de semmi)?
/A 69es tournament pályán végigjutottam egy hét játékszünet után :). -
#21788 Erről 1 csomó helyen van írva asszem, de nekem ilyen probl nem volt, nézd meg magyar weboldalakon..
-
atibacsi1977 #21787 szevasztok!!! csak azt szeretném kérdezni hogy mért nem tudok játszani vele csak egy 5-6 futamot? ha lejátszottam ezt a 5-6 futamot és tovább szeretnék akkor kilép az egész játékból.
köszi!!!! -
#21786 A honlapod vizuális részén ( méretek, helyek..) még van mit javítani, de azért kösz, kipróba.. -
#21785 Hát szerintem nem sok ember emléxik már rá (vagyis akik nem csak simán játszottak a játékkal, hanem buherálták is) ...szvsz hamarabb célhoz érsz ha a játékban leveszed a zenéd csurig, és elindítassz valami lejátszóban zenét alatta...de ha leszeded az oldalamról azt a progit amivel ki lehet a zenéket szedni, akkor az megmutatja, hogy milyen formátomot keress... -
#21784 a lapomon le van írva! -
#21783 67-68 asszem, egy turnament de most 1 hét szünet után lehet h sima ügy lesz..
Azért a csíthez a konzolt Lárulhatnátok hogy működik!
/A cheatland.hu féle trükk nem müxik. -
#21782 Skacok a saját zenéket melyik mappába kell másolnom,hogy game közben hallgathassam??? Konvertáló progim van...csak nem tudtam kimazsolázni hova is kéne tennem a zenéket.THX -
#21781 Biztos a 103 körül jársz....:)) -
#21780 nah igen.. nekem is volt ilyen.. orakig szenvedtem de megcsinaltam csit nelkul: a titok nyitja: ne engedd magad..csinalj ugy mint ok.. menj be elejuk a gecibe tartsd fel oket stb... legyelg geci.. mint ok! -
#21779 Hogyan lehet használni a cheatet?? Nektek ez biztos szentségtörés, de már idegbajt kapok az 1ik pályától..
A leírás alapján hiába nyomogatom a "del"t.
pls -
#21778 ahogy elneztem mindenki porog forog:( szal nem kell lokdosodni..es itt aztan ha veletlen nekimesz vkinek valoban felejtsd azt ell hogy talan tuva tudsz suhanni... -
#21777 Az 1,4-es pacsa az fagyást okozhat....szedd le az 1,3-mat és akkor kiru lesz...
Need For Speed Underground HUN -
#21776 de gondolom a másik auto is csinalja ugyanezt... legalabb jobban ki birom lökni hardon endurance versenyeken a buzikat :DDD -
#21775 ami elethubb.. de ismerve az nfsu kiteszunk eled 8 autot keruld ki felfogas mellett nagyon gaz -
#21774 van egy kis rossz hirem ugynez ki jobban ragyurtak a masodik reszben arra hogy mivan ha neki mesz vkinek..szomoruan jelentem be ketszer jobban porog forogsz ha nekimesz egy autonak :(((((((( -
szku #21773 A neroval írtad ugye? képfileból?
Próbáld egyszerűen csak ráírni, vagy más íróprogrammal. Többet az indexes nfsu forumon olvashatsz. -
ThunderBite #21772 Elküldtem. -
#21771 na megvan -
#21770 ? plz...