Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo
csomagtartóban?

DJ RX7
Azt mondják erõl a qrva Audirol hogy 2035ben ilyeneket is fognak gyártani,és a kereke hol a francba van

:3

DJ RX7

DJ RX7
ezeket nézzétek
naon kemények fõleg a Suzuki 2000cc 985HP

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

ScoobyDoo
Mert talán nem eredeti a játék, de akkor miért nem krekkeled? A helyedben feltenném a legújabb patchet, aztán a krekket hozzá innen, de az alaphoz is találsz itt.

geronimo77
Köszi.
Feltelepíten már sikerült most már csak el kellene hogy induljon. De nem teszi a rohadék. Ha az 1-es CD van bent azt irja tegyem be a korrekt CD-t ha 2-es van bent akkor meg azt hogy tegyem be az 1-est!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

I.C.ram
Pfujj bazzeg... én bottal nem nyúlnék hozzájuk, fõleg a disznófazonhoz nem.... Brrr... kiráz a hideg...
ScoobyDoo
Amúgy tudom ajánlani a gúgl-t!

ScoobyDoo
JRAS-ZMAX-L4N2-72S4-NDEV

geronimo77
Kéne nekem sürgõsen CD key!!
Gyorsan!!!!!

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

DJ RX7

Sziasztok! bocs skacok márt visszaolvastam az meg is van hogy hova kell bemásolni a mentéseket de mentést honnan szerzek??

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudnék letölteni 100%-os végigjátszást azUndergroundhoz? Mert én már 2-szer végignyomtam, csak mivel kicsi a winyom ezért mind a kétszer le kellett törölnöm. És most szeretném multiban kipróbálni csak nincs kedvem harmadszor is végignyomni. Ha esetleg tudjátok honnan lehet letölteni a 100 %-os magyarosítást és azt is tudjátok, hogy én azt hogy tudom használni? szal hova kell bemásolni stb. A választ elõre is angyon köszi ! Sziasztok !

Jöjjetek és nézzétek meg az oldalam!!!!

cement
úgy sem... undorito

respect to the man in the ice cream van

DJ RX7
köszi szépen müködnek!

DJ RX7
katt rám és ott van.

DJ Skyline
ehh...add a mailodat

DJ RX7
azt irja kaptam új üzenetet de nem ir semmit meg az irja hogy 1997ben küldted

DJ RX7
DJ Skyline figyu nem jött semmi küld át emailban. ok?

zaki
szódával elmegy

DJ Skyline
ok

DJ RX7
én nem kaptam semmi próbáld meg még egyszer.

DJ Skyline
írtam már...vagy az nem neked ment?

DJ RX7
DJ Skyline mikor válaszolsz?

DJ Skyline
LOÁLÉÉÉLLÉLÉLÉLÉ!!!

cement
ÕKET??? PFUJ JOBB OLDALI szilvi vagy hogy hivjak KÖVÉR RONDA DISZNÓ PFÁÁÁÁÁÁJ

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
perszeee...nem azt mondom...

zaki
azé dugnám õket, mint a lopott biciklit

DJ Skyline
ezekt ki hívta gyorsulási verenyre???
nagyon nem illenek oda...a nyávogós ribanc meg a sztriptes rifkó...

DJ Skyline
egyik rodább mint a másik...
nekem nem jön be a csaj...magas és vékony és lapos a melle...tipikus modell típus...

karikusz
csalni akar, mert nem bír el a játékkal...3 nap alatt bõven végig lehet vinni...😊))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

bazza
Micsoda domborványok...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ScoobyDoo
Milyen kódokat???

Johnny23
Tudnátok abban segíteni,hogy hogy lehet azt megcsinálni,hogy mikor elindítom a gamet ne kelljen mindíg beírni a kodokat ?????

HELP PLEASE !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

karikusz
Csak, hogy legyen mirõl csámcsognotok..😊))

karikusz
Skyline..csináltam egy lapot a rádióhoz, így unalomból délután....😊)

Karikusz Rádió

RelakSfromhome
htx 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
ez vagy valami irdatlan photoshop rulz,vagy valami nem tom...wááá kocsi

Bercy
csak valaszolnak a kerdesre :]
DJ Skyline
bazzz...jó hogy minden tuning találkozót a világvégén rendeznek...T&S gyõrben,ez Kaposváron...Pesten nehéz lenne ám...

karikusz
Privi ment...kiru az avatarod..)

RelakSfromhome
Kell fraps 2?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
...de gecik az emberek...nem??..😄DD

karikusz
A lapomon a letöltések alatt van egy olyan hogy hypersnap...a zip-ben van egy .jpg fájl...azt nevezd át .zip-re és az a törés hozzá...

azzal tudsz képeket lopni, amennyit csak akarsz

karikusz
jaja...akkor ott valami más gondok lehetnek, mert én 128 rammal is nyomtam asszem..))

karikusz
Miket észre nem veszel.😊)

Bercy
semmivel
CalebJoe
Miven kell a játékban screenshot-ot csinálni?
Bercy
hat igen, manapsag eleg nehez rambus-hoz jutni(esetleg hasznaltan), de nem hinnem h a ram lenne keves. en annak idelyen 256MB al jatszottam eloszor gef2mx el(amit tudtam fullra raktam) utana 9600al(full) es nem szagatott be egyszer sem. szal mas lehet a problema, talan format c megoldja :]