Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
Árulnak Rambus-t elmondom, csak épp az árából autót veszel 😄

respect to the man in the ice cream van

RelakSfromhome
1: vagyél még 256mega memcsit (nem mintha árulnának még rambus-t)
2: vedd vissza a felbontást 800x600-ra, az a 6000 sor szvsz kicsit sok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bercy
ezmegmijez?
csum666
ati 9700 rambus 256 mb p4 pentium 1,7ghz

800*6000 minden levéve és megyek 40 fps majd vmikor 20 alá megy sztem vmi nem teccik neki mert menni kéne lazán mi ért lehet ez????? fontos

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

CSOCSO
ez dog!!!
cement
ehh hatterben moszkvics 😄

karikusz
Hát jah..😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Engem igen, de Hévizen akkor nyaralok.😞

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Ha valakit érdekelne...

Bercy
csokolom néni
VERSENY: ki mennyi ido alatt veszi eszre a felnit a kepen? az en idom 47msp
karikusz

karikusz
jaja..

cement
mitsu -t akartal mondani?

karikusz
Kis mitchu..:

karikusz
Nincs nagy gépigénye szerintem....

csum666
ati 9700 elég hogy fullon mehessen?????

DJ Skyline
hát az enyémen csutkóra van minden véve...
nekem egy P4 2.4Ghz,512 Ram,Gigabyte 865G alaplap,GeForce 4 Ti 4200 8x vidkártyás gépem van...

csum666
nektek legszebben mindnen fullon akad a need for speed???

kb mien gépen megy el minden fullon?

CSOCSO
regebben volt egy GTA3 as oldal... ott volt csomo minden.. file.. es annak a topicjaba szajbaragosan leirtam mit hogyan kell
karikusz
Ezt ne kérdezd...csak azt tudom hogy muszály neki, hogy tudj online csapatni...asszem a multinál is csinál valamit...

Johnny23
ok köszi!

1ébként az 1.3-as paccs mit javít ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

karikusz
Csak az 1.3-mat érdemes mert az 1.4 sok embernek fagyást okoz...ha online akarnál játszani akkor kell hozzá...amúgy itt:

Need For Speed Underground HUN

mindent megtalálsz...

karikusz
Na befejeztem az összes kép linkelését a Csajok és kocsi részlegen az NFSU2 lapon...
...lehet sasolni...

DJ Skyline
gyere át és ott megdumáljuk...

modellmaker
Köszi!
Sorry! Az Underground kéznél volt nem akartam keresgélni...
(Meg mondjuk fel sem merült bennem.)
És honnan vannak a "betenni kívánt cucc"-ok?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
DJ Skyline
ügyi programmal...img tool...felteszem az img toolt...megnyitom megkeresem a kicserélni kívánt autót,kirötlöm a .dff(model)és a .txd(textúra) fájlokat és ugyanazzal a névvel amit kitöröltem beteszem a betenni kívánt cuccot...ennyi...csak figyelni kell hogy ugyanarra tedd be...mert ha nem jól csinálod kifagy a játék!

modellmaker
Hogy teszeilyeneket a Vice City-be?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
nincsen a játékhoz semmilyen kocsi!

Bocs, elírtam.
Tehát, egy nõ attól nõies, ha van megfelelõ méretû melle is.

KELL a nagy mell! Egy nõ attól nõies, ha van melle!

Nekem meg egy Opel Calibra modell kéne, ami állítólag van is a játékhoz. Tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni?

Johnny23
ya

zaki
hát nem sietted el a dolgot

Johnny23
Sziasztok skacok ! Most szedtem "csak" le a gamét,csuõán csak kíváncsi vagyok.

Kérdés : az összes pacsét érdemes leszedni hozzá? (ha jol tudom 4 van)...illetve ezek miket javítanak??

HELP PLZ !

Sorry, ha már írta valaki, nincs kedvem 38 oldalt visszaolvasni arról, hogyí kinek mi a nõideálja :-P

Utoljára a 21608-as hozzászólásban volt szó a játékról. Wide Body kit csak egyféle létezik, vagy több is?

DJ Skyline
Nekem az ideál nõ:
legyen szép arca,valamicske melle,és valami segg...nem kell fullosüberjónak lenni de akkor is valami legyen...

karikusz
De nem mi rakjuk össze...úgy jönnek le a szalagról..))

karikusz
Már a cigány duma eljutott Amerikába is?...Szép híre van akkor a világon a Magyaroknak.😞((

CSOCSO
nem kicsi mellekre hajtok..de ha egy csaj igy nez ki szarom le hogy ekorak a mellei... ha ossze kene raknom egy not magamnak of korsz hogy lennenek normalis szep mellei..
hát pl a hölgy atuningautókon ül
zaki
ez mind szép és jó, de mi köze az NFS Undergroundhoz?

szerintem mindkettõ legyen jó ne túl nagy ld:Jordan , de ne túl kics lásd a bige a képekrõl!
CSOCSO
szerintem nem a cici alenyeg.. sokkal jobban szeretem ha egy csajnak a segge a jo.. a cicijenek nem kell nagynak lennie.. persze azert az is kell.. de ha egy szar seggu jo mellu vagy egy joseggu szar mellu no kozott kene valasztani akkor a masodik!!!
CSOCSO
mi a bajod ezzel?? full jo gadzsi!
dehát ahogy az õsi mondás mondja nem a mell a lényeg hanem a belsõ!
DJ Skyline
jaja...ezt néztem most én is....

csak segénykének nem sok melle van!
minnyá elõnyösebben ábrézolja a fottó!
DJ Skyline
a macáról még kép!