Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
2: vedd vissza a felbontást 800x600-ra, az a 6000 sor szvsz kicsit sok

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
800*6000 minden levéve és megyek 40 fps majd vmikor 20 alá megy sztem vmi nem teccik neki mert menni kéne lazán mi ért lehet ez????? fontos
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

nekem egy P4 2.4Ghz,512 Ram,Gigabyte 865G alaplap,GeForce 4 Ti 4200 8x vidkártyás gépem van...
kb mien gépen megy el minden fullon?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Need For Speed Underground HUN
mindent megtalálsz...
...lehet sasolni...
Sorry! Az Underground kéznél volt nem akartam keresgélni...
(Meg mondjuk fel sem merült bennem.)
És honnan vannak a "betenni kívánt cucc"-ok?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tehát, egy nõ attól nõies, ha van megfelelõ méretû melle is.
Nekem meg egy Opel Calibra modell kéne, ami állítólag van is a játékhoz. Tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni?
Kérdés : az összes pacsét érdemes leszedni hozzá? (ha jol tudom 4 van)...illetve ezek miket javítanak??
HELP PLZ !
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
legyen szép arca,valamicske melle,és valami segg...nem kell fullosüberjónak lenni de akkor is valami legyen...

ya