Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután gond nélkül feltelepült a játék, mindíg kéri ugye a cd2-õt a futtatáshoz. Eddig 3 különbözõ forrásból származó cd-vel próbálkoztam (2 cd ismerõsöktõl - ott mûködött, egy a netrõl a deviance-es verzió) de egyiket se fogadta el a futtatáshoz. Ha a speed.exe-t nocd-és speed.exe-re cserélem, akkor a futtatás után azonnal belsõ hibára hivatkozva leáll. Eddig kb 25x telepítettem újra a játékot, túl vagyok egy teljes win újrainstallon is (más okokból) de a helyzet mindíg ugyan az. Ja, magyar xp prof-ot használok.
Kérlek ha valakinek ötlete van segítsen, már nagyon szeretnék játszani...
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Akkor írj, ha kell logó!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nézzetek be a Toca Race Driver 2 topikba, és kicsit olvassatok vissza plz!
Nagyon fikázzák az NFSU-t, hogy csak divatos szar, ami csillog, és dobozok csúszkálnak!😄
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Elõre is köszi
meg ennyit meginni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ááááááááááá
pfúúúúúj
rá nézek és lerohad a f*szom
hááát pfúúúúúj!
I.C.ram-mel teljesen 1 et éertek bottal sem!!!
lapos mell???? hülye vagy???Full jó gáré a verdáról nem is beszélve!
csodás párosítás nekem ennél nem is kellene jobb!