Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Majd kukk meg az icq-d..
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Lehet hogy azert mert kozben feltettem a peccset?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
TOTÁL RULEZ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nekem is xpm van és k*rvára eszi a ramot
ezért amiko legjobban nem kéne akko áll meg.... de nekem csöppet lassabb gépem van, mint neked....de rohadjon el 98-on hasít...a szemét
Jelenleg xp profom van nekem is, de nagyon Ram igényes
nekem nem akadozik 1 cseppet sem! megy mint f@asz a p!näban!
milyen xp-d van sky igaz? Nálad nem akad meg a game váltásnál?
Nálam b*szakodik és nem tok jót menni... amúgy a tényleges legjobb idõm !!19.09!!

ja amúgy hali mindenkinek!
mOstanában tegnap meg ma egy csomó gépnél (suliban vagyok) szarakodott a fórum állandóan szétcsúszott minden nálatok is vagy csak nálam??? most nem csinálja
eddig legalábbis nes...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ez nagyon patent
Itt van még egy kis ajándék!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
Vannak egyes kormányok amik nem úgy viselkednek a játékokban ahogy kellene (nem arra lett kihegyezve).A kormány driverébe állíts át valamelyik beállítást (most nem emléxem hogy melyik az) Nekem a Colin 2-nél csinálta ugyan ezt....
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Viszont az nagyon nem jó, hogy elindítom mentem párkört freeben, nagy nehezen beállítom a kormányt, mükszik, kilépek a játékból.
Elindítom a játékot, kormány megint nem megy, beállítom, gáz-fék, mükszik, viszont fordítva kormányoz. Momo Racing kormányom van.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[#ravasz1

Amúgy most mentem egy 19.44es idõt...