Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
én is bebuktam ne aggódj, azóta szeretem a nerot mint kecske a kést 😄
CSOCSO
😞 en kiirtam es szar is lett😞((
karikusz
😄DD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

robotnyk
na ugye! mondtam hogy béne 😊

Met: az image file jóval nagyobb is lehet, alapállásban is nagyobb 15-20 megával, mert nem csak az adatokat tartalmazza. ja, ha NFSt írod, eszedbe ne jusson, hogy Neroval tedd, mert tuti hogy rossz lesz a lemez. 😊
dismarc
na, ennyii volt a melo 😄D ilyen hülye szeles az idö fogtam magam és visszafordultam, nincs nekemkedvem ilyen hidegbe kimozdulni itthonrol 😄D na telepitek icq-t és lebeszélhetnénk akkor vmi gamet

nemtudom

Random_
Ki lehet.

A bin mindig nagyobb mint a valós méret.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Met
Hogy lehet a játék elsõ lemezének 800 megás bin-ét ki írni 700 megás lemezre?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
okok jó melót..:😄DD

dismarc
na elmentem dolgozni joemberek, majd jövök este és zaklatok itt egy két embert majd a problémámmla ha nem indul el az nfsu, aztán ha végképp ne,m lesz ötletem rá marad a cod

nemtudom

karikusz

DJ Skyline

karikusz
Nem azok a tört szerverek!!!!!!!

Azok olyan szerverek ahova csak jelszóval lehet bemenned....

robotnyk
akkor meg egyszerûen béna vagy 😊)
karikusz
töltsd le az oldalamról az icq-t

karikusz.hu

DJ Skyline
vágom te lol....olyan ahol nincs lakat,....de ahol nincsen lakat oda se enged fel!

robotnyk
mert tört szerverekre kéne csatlakozni jóember 😄
dismarc
nincsen icq 😞(, de [email protected] és mondasz egy idöpontot, akkor hazérek addig sztem kb 9-10 ora fele zsiroskenyér a party

nemtudom

DJ Skyline
mindíg ezt írja ki ha valahova felakarok connektálni!

karikusz
Kapcsold be azt az icq-t ha már fent van!!!!!!!

És akkor küldök címeket!

karikusz
ja ez már az....van icq-d?...és akkor a partyt megbeszélhetjük este...

dismarc
tört szerveren jáccál

nemtudom

DJ Skyline
jaja...csak mindíg azt írja ki nekem hogy CD key is in used...please generate another vagy valami ilyesmi!

DJ Skyline
mákostésztával töltött fokhagymás hokifli,.....az igen!!!!

dismarc
én lilahagyma parasteknal, cs be is ez a nevem, 1 honapja miota meg van a cod elösözrö már azzal a névvel léptem be nem tuttam hogy használ vki kajnevet, én nem töled szettem, de voltam án már mákostésztával töltött fokhagymás hokifli is (mondjuk ez már nagyon off)

nemtudom

karikusz
CoDban összeröffenhetnénk egyszer...

DJ Skyline
jajajajajajaj...keményen Óbudai!mér te neked merrehúz a szíved haza?

DJ Skyline
én nem fórumozok máshol csak itt!meg az allstars™-ben...

karikusz
Bár az miskolci...te meg pösti vagy nem?

karikusz
Van egy nyomi egy másik forumon ..remélem nem te vagy mert az ritka hülye..

DJ Skyline
babostészta szilvalekvárral!

karikusz
Csak hogy a felesleges kérdéseket megusszuk:

DJ Skyline
lilahagyma_paraszteknal van ilyen???? az munka?
ti milyen néven szoktatok fenn lenni???én a mohaa-ban "Nyomi vagyok wazzeg "----CoD-ban asszem meg csak simán Nyomi

karikusz
bocs...szilvalekvárral a vége...

karikusz
nem...de az már tuti találkozott már velem mert én babostészta szilvalekvár néven futok és a kajaneveket tõlem szedték.....!!!!!

karikusz
az oldalamról letöltheted...a programok között van Hypersnap a neve

DJ Skyline
a Drift Track 2----
az amin õ nyomja az az 1-es pálya!...én azon vagyok a legbénább!

dismarc
találkoztál már lilahagyma_paraszteknal al?

nemtudom

dismarc
az a kettes az mit jelent, hogy kettesen? ha belépek kettes pálya vagy az hogy? én nemtudo melyik pályán de amibe scak 2 kanayar van, egy kör alak az egész ott csinál 2 körböl 170-200 körül. mivel lehet fotozni nfsu ban? akkor ha átjön este lefotozom és beteszem ide

nemtudom

karikusz
Sajáton nyomtam tegnap hozzám jöttek...a címeket amiken én szoktam lenni az most fejbõl nem tom....de ha kell megnézem....szoktam valami Internal-on is lenni

DJ Skyline
mi???2 kör átlag 200ezer????én nekem a a 2-esen van 5 kör alatt max 250000-em!pedig nem vagyok egy lámer driftes!

karikusz
ja..ja...kijött az 1.2 vagy egy hete...de én nem raktam fel mert akkor a régi szerver címek nem mennek...(((

dismarc
melyik szerveren szoktál lenni?

nemtudom

DJ Skyline
mivan???új pacccs kell a Codhoz????vagy kell paccs???

dismarc
akkor még mindig haver srác rakja a legjobbat, beküldöm majd onllineba este ha sikerül összehozni hogy müködjön. 2 kör alatt átlag 200, én meg azthittem ti azt 4 körön nyomjátok mint amikor rendes single playerban kell

nemtudom

karikusz
Nekem még az 1.1 van fent...

DJ Skyline

DJ Skyline
na akkor ott a helyem! 😄

karikusz
Az nem rossz...nem vagytok legalább leragadva egy fajtánál....

DJ Skyline
én 10 körön szoktam menni...2-es a favoritom....😄DD