Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
vace exét bemásolod, és futtatod

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ranGer2
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
hmmm ha a VACE exet bemásolom akkor persze hiányzik neki a többi file!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
csak az exet másold be....

ranGer2
Na letöltöttem de nem jó pedig meg is crackeltem! és azt irja hogy ahhoz hogy tudjak onlineon játszani ahhoz kell az 1.3 as patch! DE MÁR MEGVAN! akkor meg mit magyaráz?

SpeedyJanesz
Ja ha valaki nem ismerné: Top 10 lista
a masik :
Top25 a lengyel oldal ott van valamelyiken . csak nem tom miért nem jön be a második link ?! Skyline aza desktop honnan van amit belinkeltél ? thx

SpeedyJanesz
Na hali emberek ! Scoob sajna elég lagfüggö nálam a játék xerintem a xar videokártya miatt (gemx400) Ha egyatalan nem szaggat akkor higway 1 megvan 19.50 alatt de altalaba a lag velem basz ki mindig tulugrik a fordulatszammerö és hidd el ha neked is jobb videokarid lenne mondjuk a legujabb meg proci stb.. akkor az idöd még -0.20 -0.30 is lehet simán az eddigihez képest ! Ez személyes tapasztalat ! De mentem mar 19.24et is franciakkal az be volt linkelve.

DJ Skyline
ja....de majd csak olyan délután 1 körül mert nem soká megyek nagymuterhoz!

ranGer2
hmm! akkor megcsinálom! aztán gamelünk valahol??

DJ Skyline
a 3-as jobb!

ranGer2
4 es patch nem jó??

DJ Skyline
kell az 1.3-as paccs.... www.nfsunderground.ini.hu
ki krekkeled...aztán regisztálod magad,és ennyi!

ranGer2
Ööö Skyline! ti hol szoktatok gamelni? milyen serveren? és mi kell ahhoz? PLS!

ranGer2
nagyon LOL!

ranGer2

ranGer2
huhh LOÁL! megmaradtak az 1000 éves mentéseim!

DJ Skyline
azt hittem beszarok amikor megláttam!

Pyx
de durva 😊

DJ Skyline
ú ez gecc nagy lett!
még 1x bocs,de ezt muszály volt!

DJ Skyline
bocs a nagy képért!

DONGUBA
Az miert van hogy tegnap reggel elkezdtem mar megint a jatekot es lenullazodott már megint a profilom????????Vagy 80 palyat csinaltam meg.
Lehet hogy azert mert kozben feltettem a peccset?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DJ Skyline
mivan te honda fan vagy?

ranGer2
Szerintetek jó a 4es patch?

lokista12

ez is elmegy de nem a legjobb!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

lokista12
be megyek driftingelni és kehoyom belõlle a 352-3-mat de ez azzal jár hogy felrobban a motor!

lokista12
Ha eljössz hozzánk kiírjuk az enyémeket az auto szépség verseny hogy lesz nem tudod vagy valaki nem tud valamit mert jó lenne szólni!!

ranGer2
Na hi! Patrick! hogy lehet hogy nekem ezeket nem is mutattad? na mindegy most UJRA felrakom az NFSU t! nem tudna nekem valaki mentést? PLS!!!

lokista12

lokista12

lokista12
van még tegnap csináltam egy street-es avagy háyi tuningolásu autókat itt van egy ketõ

igaz itt volt nállunk uncsim és ezt õ csinálta!

DJ Skyline
jó ez csak lassú!

Pyx
kúlos! nagyon állat!

lokista12
Meg mutatom az egyik kedvencem!

DJ Skyline
mi a rák ez a sok cucc a desktopon? naptár,ilyen-olyab cuccosok....452 program!

karikusz
Az új desktopom..😄DDD

IDE KATTINCS..😄DDDDDDDDD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
1,3-mat használd...mikor meglátod, hogy ajánlok valami újabbat valakinek akkor tedd fel azt!!!!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Biztos valami jó pin@kat linkeltem be neked....de már nem emléxem...most értem haza...DDDD

karikusz
Vakondok!!!!!!!😄D

Met
Totál szarul kezeli a kormányt, 1.4es patch-et ne mtudom kicsomagolni mert hiányolja az elsõ kötetet.
Ha a profilerbõl indítom akkor is szar.
Örülök, hogy letölthettem és dobhatom ki.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DJ Skyline
megnéztem...nem semmi! 😄

DJ Skyline
ezt nem én csináltam!
ezt találtam a neten!

Ottto
igazi street race Miamiban 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Szívesen

ukki
KÖSZIKE

ukki
király

ukki

Ottto
OK

gercse
Egy forumozó szlovákiából,de magyar, és ha vissza olvastál volna egy pár oldalt akkor láthattad vona a nevét.

Ottto
Na milyen? 😄

Ottto
Hámmeg ki 😛 Pillanat csak beíok már valami aláírást, mert kitaláltam egy jót 😊